romulada Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V 6. 8. 2015 v 0:35, straspol napsal: ...jako že teď to máš jako ta holka o které jsem psal? Biftek si nedáš, ale koženej pásek nosíš..? Inu což, já Tě chápu. Nedávno jsem četl cosi o rostlinách a jejich vnímání stresu a bolesti...to abych si brzo zakázal i džíny... ... a přestal hrát na svůj hudební nástroj- je totiž lepený klihem z kostí a kůží Hm, a není ti do toho tak náhodou kulový?! Svůj postoj jsi sdělil, já ten svůj taky a víc mě nezajímáš, v klidu si jez i piš, co je ti po chuti
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Stejne to je zajimavy, kolik beha po svete dementu.
Zlý Jabko Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V 6. 8. 2015 v 7:18, straspol napsal: Myslíš něco jako ,,Promiňte, tahám to celej den a je to strašně těžký, můžu si to tady u Vás na chvilku odložit? .... a safra... nevíte odkud moh' vypadnout ten divnej kroužek?...Kolik že stojí ty hodinky? Vyjednávací metoda par excellence
BlablaB Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V 6. 8. 2015 v 10:01, Zlý Jabko napsal: Vyjednávací metoda par excellence ...ucinnejsiu metodu si je tazko predstavit
BlablaB Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V 5. 8. 2015 v 20:14, kilosunky napsal: Britva nie je od laurina, to ja som zadaval Geinn-ovi zakazku na 3 kusky..myslel som, ze si ju kupil od Martina (Laurina)... lebo som videl ju v inzercii
kilosunky Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 V 6. 8. 2015 v 10:29, BlablaB napsal: myslel som, ze si ju kupil od Martina (Laurina)... lebo som videl ju v inzerciiNie nie, ona bola povodne moja a az nasledne sa dostala k nemu..
romulada Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Starý, ale dobrý S&W, se kterým jsem toho už hodně procestoval i zažii a Kalashnikov, který mám asi tři, čtyři roky a je taky fajn:)
Jivl Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Jo, tady je to fajn. Nikdo tu nepropaguje fejky :-) , naopak! V 4. 8. 2015 v 11:02, BlablaB napsal: ...pozeram, ze je kopec prispevkov od znamych nickov z "najf.cz" - kilosunky, huhu4d, BrunoK, laurin, Jivl, Modi...
straspol Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 V 6. 8. 2015 v 8:38, romulada napsal: Hm, a není ti do toho tak náhodou kulový?! Svůj postoj jsi sdělil, já ten svůj taky a víc mě nezajímáš, v klidu si jez i piš, co je ti po chutiMáš naprostou pravdu, vůbec nic mi do toho není. Jen se divím krátkozrakosti, jednoduchosti a alibismu lidí, kteří si nekoupí v krámě flákotu a díky tomu si dovolují žít s pocitem, že kvůli nim zvířata neumírají. Boty mají z kůže a prachy nosí v kožený prkenici, jakmile je píchne v kyčli, začnou kupovat geladrinky po kilech a když kupují Brufen, tak výhradně v želatinových kapslích, ten zabírá rychlejc. Jsou důkladně proočkovaní proti všemu, proti čemu se očkovat dá. V cukrárně si dají košíček s ovocem v želatině a sotva začnou mít potíže s prolapsem chlopně, nechají si našít do srdce prasečí chlopeň. Doma se každý den kochají pohledem na historickou olejomalbu po prapratetičce a sedají v křesle po prapradědečkovi, aniž by jim vadily ty spousty klihu a šelaku, které jsou na ty věci použité. Oni jsou prostě ti správní nadlidé, protože si v Lídlu nekupujou kotlety. Je mi po tom prd, ale smát se tomu prostě musím
azeppelin Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 V 7. 8. 2015 v 10:01, straspol napsal: Máš naprostou pravdu...Není to opravdu zbytečné?
ggrand Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 V 7. 8. 2015 v 10:13, straspol napsal: Ale je. Dyť já vim. Náhodou, mi to přijde naprosto trefné. Něco jako když jsou magoři, co nechtějí štětku na holení z jezevce nebo divočáka, ale pěkně syntetickou, ale jaksi jim nedochází, kolik zvířat umřelo při nedávných ropných katastrofách. Hlavně že se ve své krátkozrakosti cítí jako spasitelé živého světa.
azeppelin Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Ještě že se umíš tak vžít do ostatních.
huhu4d Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Ja som hlavne kvoli hodinkam a nozom a nie filozofii. V tomto je instagram fakt lepsi... radsej postujte obrazky...
romulada Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) V 7. 8. 2015 v 10:01, straspol napsal: Máš naprostou pravdu, vůbec nic mi do toho není. Jen se divím krátkozrakosti, jednoduchosti a alibismu lidí, kteří si nekoupí v krámě flákotu a díky tomu si dovolují žít s pocitem, že kvůli nim zvířata neumírají. Boty mají z kůže a prachy nosí v kožený prkenici, jakmile je píchne v kyčli, začnou kupovat geladrinky po kilech a když kupují Brufen, tak výhradně v želatinových kapslích, ten zabírá rychlejc. Jsou důkladně proočkovaní proti všemu, proti čemu se očkovat dá. V cukrárně si dají košíček s ovocem v želatině a sotva začnou mít potíže s prolapsem chlopně, nechají si našít do srdce prasečí chlopeň. Doma se každý den kochají pohledem na historickou olejomalbu po prapratetičce a sedají v křesle po prapradědečkovi, aniž by jim vadily ty spousty klihu a šelaku, které jsou na ty věci použité. Oni jsou prostě ti správní nadlidé, protože si v Lídlu nekupujou kotlety. Je mi po tom prd, ale smát se tomu prostě musím Ahoj, je vidět, že tě způsob života druhých hodně sere . Já svůj postoj nikomu nevnucuju, reagoval jsem subjektivním názorem, nikoho jsem neodsuzoval, nepoučoval ani k ničemu nenabádal, pokud si můj přízpěvek pozorně přečteš. Věnuj víc pozornosti sobě, než poučováním druhých, chápu, že to je pro učitele těžké, ale tady nejsme ve škole. Jo a to, že se směješ je chválihodné, možná je to jedna z mála zdravých věcí, které děláš. Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem romulada
romulada Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 V 7. 8. 2015 v 10:27, ggrand napsal: Náhodou, mi to přijde naprosto trefné. Něco jako když jsou magoři, co nechtějí štětku na holení z jezevce nebo divočáka, ale pěkně syntetickou, ale jaksi jim nedochází, kolik zvířat umřelo při nedávných ropných katastrofách. Hlavně že se ve své krátkozrakosti cítí jako spasitelé živého světa.Venku je vedro, viď?
bandicoot Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 V 7. 8. 2015 v 10:27, ggrand napsal: Hlavně že se ve své krátkozrakosti cítí jako spasitelé živého světa.ciwe, nestačí, že třeba hledají jen spásu pro sebe? Abych tedy použil tvojí rétoriku. ¨ Jak je vidět tady i v dnešní Evropě kádrování a určování přijatelných standardů myšlení nemělo překvapivě se socíkem nic společnýho.
lib Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Co kdo žere, se rozebírá v 'Kulináriu', ne? Pokud tedy nežere neviňátka.
straspol Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 V 7. 8. 2015 v 14:40, romulada napsal: Ahoj, je vidět, že tě způsob života druhých hodně s..e . Já svůj postoj nikomu nevnucuju, reagoval jsem subjektivním názorem, nikoho jsem neodsuzoval, nepoučoval ani k ničemu nenabádal, pokud si můj přízpěvek pozorně přečteš. Věnuj víc pozornosti sobě, než poučováním druhých, chápu, že to je pro učitele těžké, ale tady nejsme ve škole. Jo a to, že se směješ je chválihodné, možná je to jedna z mála zdravých věcí, které děláš. Ale to tak vůbec není. Život druhých je mi celkem lhostejný. Když na něm najdu něco vtipného, rád se zasměju, zvlášť když je to chválYhodné . Já Tě neodsuzuju, a pokud se cítíš dehonestovaný, je mi to líto. Nemyslel jsem to zle. Celá debata vznikla jen pousmáním nad krátkozrakým rozhodnutím dvacetiletého děvčete... Nech ale prosím na mně, čemu věnuji svou pozornost. Celkem s tím nemůžeš nic dělat. Rozhodně nechci poučovat, neboj, nejsem ten typ učitele, který svou vtipnou poznámkou myslíš. Mimochodem, nevím jak Ty- ale já tady ve škole rozhodně jsem. Mnoho jsem se tu už naučil o hodinkách i o lidech. Proto sem totiž chodím. Studovat. Oceňuju, že tady najdu vyjádření lidí, kterých si vážím, k otázkám, které třeba také zrovna řeším. Je to fajn. No a občas taky nějaké to vyjádření napíšu. Moudří mají o čem přemýšlet. Nějak zareagují a mám o čem přemýšlet já... Rozhodně jsem Tě nechtěl naštvat .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se