tano Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Nic, ale je třeba si dát pozor, abys jeho nesprávným držením příliš navyjadřoval podvědomou patriarchální intenci k dominanci, projektovanou symbolikou falusu v participaci atributu svého společensko-ekonomického statusu, tedy hodinkami.Tak toto je hodne slusna prca:)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Hoši vraťte se zpátky k fotkám, pls ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Testujem vyvazenie noza podla blasona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Je fakt, že pro hromadný nákup mačet si umím najít rozumné vysvětlení... pro toto už ne :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Pozor na to, může to o držitelově držení lecos napovědět. Zatímco Huhu a Romulada mají držení signifikantně dominantní, povahy mladické až pubertální*, tak ty fotíš nože zavřené a jejich ochablost nahrazuješ množstvím. No sak ja uz nejsem nejmladsi. Martar, stavis domobranu? ------------------------------------*HASŇA: Výbor z lingvisticko-sociologických statí. Str. 20. Norsko, 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Né, já prostě jen ... když jsem s něčím spokojenej, radši koupím víc kusů do zásoby, protože to určitě přestanou vyrábět. S košilema a jiným oblečením to dělám taky tak, přítelkyně z toho vždycky šílela (... vypadáš, jako bys měl jen jednu košili!!!!) :D (Doufám, že sem někdo hbitě nevloží slavnou sekvenci ze Slavnosti sněženek) Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V tom případě nechápu, jakto, že nemáš minimálně dvoje Suma. Přitom takové povedené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) No, nechybělo mnoho zasvěcení vědí. Leč hodinek je mnoho a chci toho ještě dost vyzkoušet. Ale jinak souhlas - jsou to mimořádně povedené hodinky, hlavně pouzdro, to je dokonalé. Pár věcí by se mi na nich líbilo jinak (výrobně za stejné peníze), ale já jsem ten hnidopich, který najde problém i na worldtimerech od PP Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Né, já prostě jen ... když jsem s něčím spokojenej, radši koupím víc kusů do zásoby, protože to určitě přestanou vyrábět. S košilema a jiným oblečením to dělám taky tak, přítelkyně z toho vždycky šílela (... vypadáš, jako bys měl jen jednu košili!!!!) :D (Doufám, že sem někdo hbitě nevloží slavnou sekvenci ze Slavnosti sněženek)Tak Ty mi fakt mluvíš z duše !! Nojo, s tim oblečenim a spokojeností s věcma to mám asi taky nějak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Je fakt, že pro hromadný nákup mačet si umím najít rozumné vysvětlení... pro toto už ne :D Paráda, kamaráde. Moc povedená fotka. Když tu vidím ten "knife-bazar" mám trochu problém se udržet, tohle bych doma neokecal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Je fakt, že pro hromadný nákup mačet si umím najít rozumné vysvětlení... pro toto už ne :D praky.jpgTo je jednoduché - při boji s mačetami si zničíte navzájem hodinky. Proto ty praky... :-D No, nechybělo mnoho zasvěcení vědí. Leč hodinek je mnoho a chci toho ještě dost vyzkoušet. Ale jinak souhlas - jsou to mimořádně povedené hodinky, hlavně pouzdro, to je dokonalé. Pár věcí by se mi na nich líbilo jinak (výrobně za stejné peníze), ale já jsem ten hnidopich, který najde problém i na worldtimerech od PP Omlouvám se za OT (pokud je to v tomto vlákně tedy možné) - Martar, co to máš ve facu za hodinky? Nenašel jsem ve Tvém popisu. Zvědavost začátečníka, díky za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Omlouvám se za OT (pokud je to v tomto vlákně tedy možné) - Martar, co to máš ve facu za hodinky? Nenašel jsem ve Tvém popisu. Zvědavost začátečníka, díky za pochopení.Na chronomagu najdeš odpověď (skoro) na všechno :http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21002-co-vlastn%C4%9B-m%C3%A1te-v-avataru/page-35&do=findComment&comment=1272933 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Gentlemanova minimalistická výzbroj pro přežití v betonové džungli. Už jsem líný s sebou tahat něco většího (občas teda vyhazovák s 10cm čepelí, ale na ten dneska nebyla nálada). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 S tymto nozom sa citim ako dexter morgan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jojo je to poriadna uchylaren ide z nehe respekt a strach kua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 S tymto nozom sa citim ako dexter morgan Tyjo, dá se to použít k přípravě preparátů pod mikroskop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Krasna dvojka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 2254.50.... Najlepsie divers omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 díky chlapci, snažím se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se