Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Jivl: Ale ne, spíše jsem to chtěl trochu odlehčit. Na té fotce ten nůž prostě v mých očích ruší dvě ikony, které zná celý svět. Jinak samozřejmě pohoda. A k těm zbraním, s někým si mě pleteš. Já si držím od střelných zbraní velký odstup, nic mi neříkají, vnímám je negativně a do toho vlákna nelezu a nepřispívám. Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Micey :Jak píšu výše, šlo mi o to, že bez toho Lajonstíla by ta fotka mohla jít přímo do legendární knihy Gentleman. Kdyby to byla fotka nějakých, třeba i výborných, ale lidstvu ve své globalnosti de facto nic neříkajících hodinek, jako třeba Damasko, a nějakého, třeba i špičkového, ale v globálu anonymního nože, tak pochválím, nebo to přejdu a neřeknu ani popel. Ale tady, to je jako... jako třeba fotka, kde by stál BMW M5, vedle něj Porsche Carrera a vedle nich Hyundai Santa Fe. Tož tak jsem to myslel. Prostě Santa Fe je fajne auto, ale tu fotku ucinilo zbytečnou a nepoužitelnou. Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Hasňa
straspol Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Vždycky mne rozesmutní, když se někdo tak ostře vymezuje proti střelným zbraním. Jako by měly nějakou zodpovědnost za lidské činy. Jako by za řidiče- blba mohlo auto, za Bartošovou ta mašina nebo za pilota- sebevraha ten Boeing. Je to jen výsledek letité evropské mediální masáže a příležitostného sběru politických bodů, nic víc. Ber to jen jako povzdech, není to závdavek k diskusi a už vůbec k nějakým flejmům-a vím že brečím ve špatným vlákně atd....jen si nemůžu pomoct,
Micey Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Hasna: Jotak, jsem zbytecne napruzen, pac me ten Lionsteel strasne sere tim, ze blbe zapadava framelock:) Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Micey
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 straspol :Jo, v tom případě jsem zářným produktem takového vymývání mozků. Ke střelným zbraním mám mám ostře negativní vztah. Skoro se nebojím říct, že je nemám rád. To platí i o bráchově mysliveckém kulobroku.
Jivl Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No nic, vyznělo či mně to znělo jinak. V 3. 8. 2015 v 18:55, Hasňa napsal: Jivl:Ale ne, spíše jsem to chtěl trochu odlehčit. Na té fotce ten nůž prostě v mých očích ruší dvě ikony, které zná celý svět. Jinak samozřejmě pohoda.A k těm zbraním, s někým si mě pleteš. Já si držím od střelných zbraní velký odstup, nic mi neříkají, vnímám je negativně a do toho vlákna nelezu a nepřispívám.
straspol Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 19:14, Hasňa napsal: straspol :Jo, v tom případě jsem zářným produktem takového vymývání mozků. Ke střelným zbraním mám mám ostře negativní vztah. Skoro se nebojím říct, že je nemám rád. To platí i o bráchově mysliveckém kulobroku.Fakt škoda- no pár takových lidí jsem znal, někteří se dali přemluvit a po zkušenosti na střelnici si nakonec i udělali zbroják ale vidím že Ty jsi přesvědčený.. No- kulobrok mi neříká taky nic. Je to věc primárně určená k zabíjení zvířat a já si maso radši kupuju u řezníka.
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To víš, myslivci to vidí jinak. A třeba mě někdy okolnosti prostě přinutí mít zbraň, nejsem žádný antizbraňový zaslepený fanatik. Jen z toho nebudu mít asi nikdy potěšení, nebudu ji fotit, nebudu si s ní hrát, nebudu ji furt rozebírat a leštit. Tohle mi bude cizí asi vždy. Zbraň je pro mě prostě symbol problémů, bolesti, nutnosti se bránit, ohrožení, strachu, převahy či podřízení, nikoliv radosti, dialogu, pohody, klidného spaní, nebo třeba sportu, což asi bude častý argument. Mám to tak prostě nastavené.
huhu4d Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ja osobne to mam takto co sa tyka edc. Mam rad v pravom vrecku celotitanovy noz na klip, s jednorucnym otvaranim a framelockom.Idealne je su pre mna mala sebenza alebo tispine. V lavom vrecku rad nosim vinox tourist, ktory ma par tools naviac. A na ruke hodinky. Noze nepouzijem kazdodenne ale velmi casto. Vzdy najprv siahnem po pravom vrecku a ked mam nejaku cinnost ako otvorenie piva, plechovky od farby a podobne pacenie tak siahnem po vinoxe. Chapem Hasnu ze sa mu nepozdava kompozicia fotky to je v pohode, len ma ukvapilo ze si to nazval egohonic, to som nejak necakal. Do buducns budem pripraveny
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To byl fór. Stejně jako pak dále kindjal, mačeta a tak. Na té fotce vypadal prostě velikej.
romulada Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 19:07, straspol napsal: Je to jen výsledek letité evropské mediální masáže a příležitostného sběru politických bodů, nic víc. Mám dost podobný pohled na věc
andiem Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Kluci, moc to resite a malo prispivate :-) Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
kilosunky Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Tak aj ja prihodim dnesnu zostavu: LN + DR
Sphinxx Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Není to z mého repertoáru, ale pěkné zátiší . Osobně mám zbraně rád - padlo tu hezký přirovnání - je to jako všude jen o lidech, nechápu ten povyk tady ... Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Sphinxx
BlablaB Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 ...pozeram, ze je kopec prispevkov od znamych nickov z "najf.cz" - kilosunky, huhu4d, BrunoK, laurin, Jivl, Modi...
kilosunky Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Njn, na knife sa hraju, ze im tam hodinky prekazaju, tak sa clovek nastastie moze realizovat tuto
organic Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 19:14, Hasňa napsal: Ke střelným zbraním mám mám ostře negativní vztah. Skoro se nebojím říct, že je nemám rád. To platí i o bráchově mysliveckém kulobroku.Mám to podobně. Zajímalo by mě, jestli to nějak ovlivňuje tvého juniora. Můj synáček třeba nikdy nevlastnil pistolku nebo pušku. Prostě mu hračky zbraně nekupujeme. A případné militantní dárky filtrujeme. Ale chlapec si ke zbraním vždycky najde cestu, aspoň ten můj. Pistolka z klacíku a podobně.
Locky Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 V 4. 8. 2015 v 7:55, rahhan napsal: Smith & Wesson a něco k němu Omlouvam se za OT, ale co jsou ty Omegy za model? Nejak si zadny takovy v rychlosti nevybavuji...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se