CEGY Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 V 15. 8. 2015 v 19:15, Hasňa napsal: Bez toho nože je to hezčí, takové méně puberťácké a víc Ing. Pokud jsi si nevšiml, tak toto vlákno je o zbraních a hodinkách, proto je nůž součásti...Tvé pacifistické názory jsme si již přečetli, tak nevím, proč to tady trapně komentuješ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Opat szabo a asi akutne potrebujem kriss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Konečně trochu zapršelo, ty fotky už byly moc suchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Toto ma dnes potesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 6:47, CEGY napsal: Pokud jsi si nevšiml, tak toto vlákno je o zbraních a hodinkách, proto je nůž součásti...Tvé pacifistické názory jsme si již přečetli, tak nevím, proč to tady trapně komentuješ..Ano, je to vlákno o zbraních a hodinkách. A já jsem reagoval, světe div se, na zbraň i hodinky. Tedy přesně v intencích veřejného diskuzního fóra. Navic to nebylo myšleno nijak zle, což adresát očividně pochopil. Tak zklidni hormon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jj, je to jako ve vlaknu vo buzerantech doporucovat antikoncepci, protoze prece taky mrdaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 22:39, Hasňa napsal: Ano, je to vlákno o zbraních a hodinkách. A já jsem reagoval, světe div se, na zbraň i hodinky. Tedy přesně v intencích veřejného diskuzního fóra. Navic to nebylo myšleno nijak zle, což adresát očividně pochopil. Tak zklidni hormon.Ano, reagoval jsi na vlakno o zbranich a hodinkach. A ja jsem reagoval, svete div se, na hloupou hlasku nekoho, kdo se zde prezentoval, jako presvedceny pravdolaskar. Tedy presne v intencich verejneho diskuzniho fora. Navic to nebylo mysleno zle, coz adresat ocividne nepochopil. A ted me na chvili omluv, jdu si, jako kazde rano dat testosteronovou injekci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Co furt blbnete, vzdyť už se ochladilo.... Tohle by mi mohlo projít i u Hasňy - jsou to spíš pracovní nástroje než zbraně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Ja s nozema nemam zadny problem. Sam v tasce nosim pomerne velky Victorinox s vyvrtkou, dobry to pritel kazdeho vino milce. A z Brazilie mam pribor. :-) Takze super. A i ty hodinky jsou hodne dobre! Neprvoplanove, neotrele. Jen ta fotka mi proste pripadala, jako by na ni byl spise patnactilety "bojovnik", nez nositel Ingu. Skvelych Ingu. Mych ex ingu! :-) To je vse. No a o cem nasledne tocili ti vzteklouni s kratkou zapalnou snurou a rychlym ukazovackem nevim vubec. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) V 17. 8. 2015 v 8:42, Hasňa napsal: Ja s nozema nemam zadny problem. Sam v tasce nosim pomerne velky Victorinox s vyvrtkou, dobry to pritel kazdeho vino milce. A z Brazilie mam pribor. :-) Takze super. A i ty hodinky jsou hodne dobre! Neprvoplanove, neotrele. Jen ta fotka mi proste pripadala, jako by na ni byl spise patnactilety "bojovnik", nez nositel Ingu. Skvelych Ingu. Mych ex ingu! :-) To je vse. No a o cem nasledne tocili ti vzteklouni s kratkou zapalnou snurou a rychlym ukazovackem nevim vubec. Tyhle nože mají délku čepele 45 až 75 cm , jsou to ty nejobyčejnější mačety, jaké vůbec existují. Udržuju s nimi vegetaci na pozemku a přilehlém okolí. Moc děkuju za pochvalu hodinek, mám je moc rád a mám na ně stejný názor. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Kde prosim tebe bydlis? Jestli vlastnis kus dzungle nekde na Jave, tak jsem nejvetsi king na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Padesát kroků za Prahou. Nicméně kromě vlastní přírodní zahrady se snažím starat i o zeleň patřící obci a jedné energetické firmě, které na to dost pečou. Mohl bych sice používat křovinořez a já nevím co ještě, ale nemám rád hluk spalovacích motorů. Jinak ale nejsi daleko od pravdy, mačety jsem se rutinně naučil používat v asijské džungli, včetně jejích zbytků na Jávě. Používám jen tři mačety různých délek, zbytek jsem si koupil do foroty. Na fotce jsou ty nepoužívané, nechtěl jsem fotit orezlou doyebanou ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 :-) No parada. Je videt, ze dobrodruzne jde zit kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Co je spatneho na nozich? Vzdyt jsou potreba!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Nic. Ano. Achjo. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 14:03, tano napsal: Co je spatneho na nozich? Vzdyt jsou potreba! .Nic, ale je třeba si dát pozor, abys jeho nesprávným držením příliš navyjadřoval podvědomou patriarchální intenci k dominanci, projektovanou symbolikou falusu v participaci atributu svého společensko-ekonomického statusu, tedy hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 14:28, azeppelin napsal: Nic, ale je třeba si dát pozor, abys jeho nesprávným držením příliš navyjadřoval podvědomou patriarchální intenci k dominanci, projektovanou symbolikou falusu v participaci atributu svého společensko-ekonomického statusu, tedy hodinkami.No tak jiste. Zaklad je spravne drzeni falusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 15:50, CEGY napsal: No tak jiste. Zaklad je spravne drzeni falusu.Pozor na to, může to o držitelově držení lecos napovědět. Zatímco Huhu a Romulada mají držení signifikantně dominantní, povahy mladické až pubertální*, tak ty fotíš nože zavřené a jejich ochablost nahrazuješ množstvím. ------------------------------------*HASŇA: Výbor z lingvisticko-sociologických statí. Str. 20. Norsko, 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 signifikantně dominantní Nevím jak Huhu, ale já mám držení signifikaně dominantní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) V 17. 8. 2015 v 16:21, romulada napsal: signifikantně dominantní Nevím jak Huhu, ale já mám držení signifikaně dominantní!Tak určitě oba dva. Bohužel se tím dostáváte do střetu s ontologicko-etickým paradigmatem diskurzivní podstaty současné vyspělé západní civilizace. EDIT: Takže příště ty hodinky foť simtě maximálně se zavřeným švýcarákem. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se