Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak mi dorazil balíček, na který jsem čekal opravdu netrpělivě... Fotka před renovací je tedy něco, dostal jsem i kontakt na hodináře v Německu, který ten zázrak provedl, tak kdybyste někdo potřebovali, dejte vědět.

Pokud byste někdo chtěl ten řemínek (Jurgen's 24mm), tak ho rád levně prodám. Bohužel na mou hubenou ruku bych potřeboval ještě jednu díru. Řemínek rozšiřující se směrem k hodinkám už ale neprojde sponou. Takže jsem si objednal obyčejný na Timefactors.

Mám v úmyslu zkusit na VHÚ podle evidenčního čísla zjistit historii hodinek... třeba nějaký záznam existuje.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Děkuju vám. Náhodou jsem se o nich zmínil jednomu poválečnému vojenskému pilotovi a on přidal historii, kterou slyšel u jednotky. Když v roce 1939 přicházeli Němci základnu obsadit, velitel rozkázal bednu nových Longinek vysypat na asfalt a hodinky rozjezdit náklaďákem...

Odesláno
Děkuju vám. Náhodou jsem se o nich zmínil jednomu poválečnému vojenskému pilotovi a on přidal historii, kterou slyšel u jednotky. Když v roce 1939 přicházeli Němci základnu obsadit, velitel rozkázal bednu nových Longinek vysypat na asfalt a hodinky rozjezdit náklaďákem...

Tak jsem zamáčknul slzu a vzdejme hold bedně Longinesek minutou ticha ....

• po 2 týdnech...
Odesláno
to Jerryl: příteli, poraď mi prosím kde ti "ňoumové" berou tu barvu tritium a jak ji tam nakydají. Díky.

is tato dovršit originál či bolavý náhrada?

jindy ono is dokonalý příjemný.

Forgive the poor translation from dictionary. For those who speak english I'm asking about the artoftime Longines czech aviator. I was going to buy it but am not sure of the winding crown. If anyone recognizes it as fake or authentic, let me know please.

Thanks!

Návštěvník Kamil
Odesláno
For those who speak english I'm asking about the artoftime Longines czech aviator. I was going to buy it but am not sure of the winding crown. If anyone recognizes it as fake or authentic, let me know please.

Thanks!

It looks like original, IMO.

Odesláno

I don't think it's original. The original crown should be thinner and more like this..

llonginesmilf01.jpg

IMHO, the artoftime CAF Longines seems overpriced. The shape of this watch is really not worth that money. This is also the reason why they can't sell it for a very long time.. :D

Please, next time use this forum thread for requests in English. Thank you!

http://forum.chronomag.cz/viewforum.php?id=18

Odesláno
I don't think it's original. The original crown should be thinner and more like this..

http://ninanet.net/watches/others09/Larges...ginesmilf01.jpg

IMHO, the artoftime CAF Longines seems overpriced. The shape of this watch is really not worth that money. This is also the reason why they can't sell it for a very long time.. :D

Please, next time use this forum thread for requests in English. Thank you!http://forum.chronomag.cz/viewforum.php?id=18

odklizec, thanks for the reply. I think the pic you posted is the earlier version of the CAF watch with the enamel dial and the 15.94 movement.

I don't know if this would necessarily have the same crown as the 15.68 which is the later model with painted numerals (at artoftime)

Yes I agree it is overpriced. To find one for less than $1000 with original dial one hast to be very patient.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...