Návštěvník Ondra Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 na většině oficiálních fotek ... no právě...
African Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Já jsem viděl v TV prohlídku z Krejčířovi vily a někde ve sklepě v tajné místnosti tam měl různý složky, cd, diskety (?) a měl tam volně položený na nějakých složkách dvoje hodinky bez krabičky. Že by nějaký fejky? Já jsem viděl ty záběry včera a myslím, že tam nějáké mňamky měl. Leželi tam asi 4 luxusní dřevěné krabice, já poznal pouze Rolex. Pak nějáké hodinky volně. Pan Krejčíř asi neměl zapotřebí nosit fake
cali Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 No, já bych to zase tak idealisticky neviděl... ono je to s těma Spartakama podobný jako s jeho Superbem... ostentativně vyhlásil, že český prezident má jezdit českým autem, ale ve skutečnosti s ním jezdí minimálně, protože prý AUDI "méně drncá..." Takže si myslím své. no na tom mozno nieco je ale mojmu prispevku to nijako neodporuje ja som riesil a hodnotil len pristup prezidentov k hodinkam a tam to klaus poriesil podla mna najelegantnejsie.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 (upraveno) no na tom mozno nieco je ale mojmu prispevku to nijako neodporuje ja som riesil a hodnotil len pristup prezidentov k hodinkam a tam to klaus poriesil podla mna najelegantnejsie. To máš pravdu, sebeprezentaci on zvládá na výbornou... Upraveno 6. června 2007 uživatelem Ondra
typograf Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 No, já bych to zase tak idealisticky neviděl... ono je to s těma Spartakama podobný jako s jeho Superbem... ostentativně vyhlásil, že český prezident má jezdit českým autem, ale ve skutečnosti s ním jezdí minimálně, protože prý AUDI "méně drncá..." Takže si myslím své. Jenže s hodinkama je to naopak. Nic neprohlašoval a co jsem měl možnost, tak jsem ho bez Spartaků, od té doby, co je má, ještě neviděl.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Jenže s hodinkama je to naopak. Nic neprohlašoval a co jsem měl možnost, tak jsem ho bez Spartaků, od té doby, co je má, ještě neviděl. Možná, já se s ním tak často nevídám Ale nedávno jsem ho viděl s Rolexama... asi to střídá podel příležistosti...
cali Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Možná, já se s ním tak často nevídám Ale nedávno jsem ho viděl s Rolexama... asi to střídá podel příležistosti... to by som bol zvedavy aky ma nick na chronomagu
Pege1012 Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 No jo současné presidenty bychom měli probrané, ale neví náhodou někdo z pamětníků, jaké hodinkynosili minulí vládvové země? Docela by mne zajímalo, jaké hodinky nosili pánové Husák, Štrougal a Milouš Jakeš?? A co třeba Léňa Brežněvů?
WatchFan1 Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Myslím, že tak nějak to bude. Máš pravdu. Američané mají rádi americké věci a když to může mít jejich prezident .... Zijem v USA 20 rokov a jednu vec Vam mozem potvrdit so 100% istotou: Napriek tomu ze amercky trh na 'lepsie hodinky' rastie velmi prudko z roka na rok, a USA je #1 market pre vascinu Svajciarskych vyrobcov - Americania celkovo ako narod kaslu na hodinky. Hodinky 'znamenaju' ovela viac ci uz ako spolecnsky statut alebo seba-uspokojenie v Europe a v Azii v porovnani s USA.
maxs Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (SITA) - Náramkové hodinky amerického prezidenta pravdepodobne "zmizli" v dave ľudí, ktorému George Bush počas návštevy Albánska podával ruky. Na videozázname a fotografiách z návštevy, ktoré uverejnil v utorok taliansky denník La Repubblica na svojej webovej stránke, vidno, že po pristúpení k davu ľudí mal Bush ešte hodinky na ruke. Po ukončení podávania rúk však už náramkové hodinky nemal. Pravdepodobne sa o to "postaral" nejaký šikovný Albánec.
Qvido Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (SITA) - Náramkové hodinky amerického prezidenta pravdepodobne "zmizli" v dave ľudí, ktorému George Bush počas návštevy Albánska podával ruky. Na videozázname a fotografiách z návštevy, ktoré uverejnil v utorok taliansky denník La Repubblica na svojej webovej stránke, vidno, že po pristúpení k davu ľudí mal Bush ešte hodinky na ruke. Po ukončení podávania rúk však už náramkové hodinky nemal. Pravdepodobne sa o to "postaral" nejaký šikovný Albánec. http://www.novinky.cz/koktejl/george-bush-...6869_3rfkm.html
Filipes Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 no a teď je jasný proč nosí Timexy
falkkon Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Tady je na videu jak mu je čmajzli http://tv.repubblica.it/home_page.php?play...owtab=copertina
Mike. Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Uz je ma zpatky. ... albánské úřady ujistily, že hodinky nalezl jeden z členů ochranky a předal je později Bushově choti Lauře. "Bush opouštěl Albánii se svými hodinkami," dušoval se jeden z albánských úředníků ... viz odkaz od Qvida
Jerryl Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Jestli se jedná o ty Timexy, tak mi přijde skoro škoda, že se našly. Aspoň by měl George důvod koupit si nový a pořádný. Sem onehdá ztratil brejle a víte jak se brejle těžko bez brejlí hledaj. Tak jsem si říkal, je s nima ámen a těšil jsem se, jak si koupím nový. Jako napotvoru jsem je našel.
mnovace Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Jo jo ty timexy nikdo nechce snad ani v Albánii
X-Bob Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Jestli se jedná o ty Timexy, tak mi přijde skoro škoda, že se našly. Aspoň by měl George důvod koupit si nový a pořádný. Sem onehdá ztratil brejle a víte jak se brejle těžko bez brejlí hledaj. Tak jsem si říkal, je s nima ámen a těšil jsem se, jak si koupím nový. Jako napotvoru jsem je našel. Našel jsi úplně sám, nebo ti pomohl Mach, neboť..."A protože Mach ty brejle měl, tak ty brejle našel"... ?
Mike. Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Chlapi, jake on ma presne ty Timexy? Ja jeste nevidel nejakou fotku, kde to jde poznat. Ne, ze bych je chtel , ale zajima me to.
Jerryl Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Jo našel jsem je sám, byly v posteli, stejně jako klíčky od auta, který jsem marně hledal. Mach ne, když už, tak radši Šebestovou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se