Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 7. 2014 v 10:18, bacil.357 napsal:

co třeba toto:

No, nevím, jak ostatním, ale silně mi to připomíná logo Windows a to raději bych na hodinkách prosím pěkně neměl ani náznakem ;)

Z těch návrhů, které vložil Daemonultimate začíná být pořádně horko i bez toho ohnivého živlu :eek: Jsou vážně nápadité, ale bojím se jen představy, jak by se ten či onen vyjímal na ciferníku a působil stejně nápaditě, skvěle, ne kýčově. Tohle bude největší ořech celého zápasu, který mne začíná osobně přiznám se zajímat a těším se na další vývoj :cheers:

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ja bych to videl, vydrapat na dynko, nekterou z Demonovych variant (posledni, predposledni), i ta Bacilova se mi libi...samo, nejak to graficky jeste vyladit. Na cifr pak asi neco nenapadnejsiho, ale co? Nejaky naznak smerove ruzice?

Co se modelu tyce, tak by mi k tomu sedel nejvic nektery z tech jednodussich, bez otocne lunety...ty military maji dobre WR. Myslim, ze 100m by melo byt zaklad...

Odesláno
  V 28. 7. 2014 v 9:41, ivan_989 napsal:

4 zivly maju nie len farebne, ale aj schematicke znazornenie, vid obrazok.

Mozno by sa tie piktogramy dali nejako kolorovat do prislusnej farby, vid obrazok.

Pentagram moze a nemusi, ale ked tak urcite takyto, nie obrateny :)

Maju zivly aj vzťah k hodinám, resp. teda k časti dňa? Ciferník by vôbec nemusel mať čísla, hodiny by boli dané/zvýraznené živlami.

Kolorovanie by som urobil, mohlo by byť výrazne desaturované

Odesláno
  V 28. 7. 2014 v 11:38, nickolas napsal:

Ja bych to videl, vydrapat na dynko, nekterou z Demonovych variant (posledni, predposledni), i ta Bacilova se mi libi...samo, nejak to graficky jeste vyladit. Na cifr pak asi neco nenapadnejsiho, ale co? Nejaky naznak smerove ruzice?

Co se modelu tyce, tak by mi k tomu sedel nejvic nektery z tech jednodussich, bez otocne lunety...ty military maji dobre WR. Myslim, ze 100m by melo byt zaklad...

To 100%pro (myslím, těch 100m), jinak Military OK, byť ty Trailmastery mi taky nedávají spát. S tím dýnkem mě to rovněž napadlo, udělat rytinu (je-li to proveditelné) a na cifr jen nějaký decentní odkaz nebo náznak. No a my dva pak můžeme poslat do světa svoje limited Seika (což by neměl být problém) a pořídit toto.

Odesláno

Návrh:..... na dýnko něco z těch mejch nahozenejch motivů, co půjdou ztvárnit, cifr rozdělit na 4 části a ,,gilošovat" vzorem co navrhl kolega,

třeba:  dýnko, nesmí chybět The four elements a číslo kusu z kolika

post-17935-0-75132200-1406550411.jpgpost-17935-0-06982000-1406550412.jpgpost-17935-0-29086500-1406550412.jpg

Na cifu: ,,gilošované" vlnky by byly vyřízlé v oblouku tak, jak by je ohraničoval okraj pouzdra, aby nevzniklo ,,slepé místo".

fifth_element_desktop_by_pxyzyzygy-d5g4u

Odesláno
  V 28. 7. 2014 v 12:27, Daemonultimate napsal:

Návrh:..... na dýnko něco z těch mejch nahozenejch motivů, co půjdou ztvárnit, cifr rozdělit na 4 části a ,,gilošovat" vzorem co navrhl kolega,

třeba:  dýnko, nesmí chybět The four elements a číslo kusu z kolika

attachicon.gif4.jpgattachicon.gif7.jpgattachicon.gifimages.jpg

Na cifu: ,,gilošované" vlnky by byly vyřízlé v oblouku tak, jak by je ohraničoval okraj pouzdra, aby nevzniklo ,,slepé místo".

To zní super, cifr pořešit gilošováním a "vyřádit" se na dýnku :notworthy: . Teď to pouzdro?????

Odesláno

Hmm, no vidíte, jak se vám, nám to pěkně rýsuje! :clap: A i když všichni nebudou pro zdánlivou velikost jistě souhlasit, tak já bych pro takový typ, design hodinek viděl nejraději World Traveller pouzdro.

Protože pouzdrem klasické oblekovky či potápky to prostě být nemohou...můj názor.

A úplně to tam vidím : "Na cifu: ,,gilošované" vlnky by byly vyřízlé v oblouku tak, jak by je ohraničoval okraj pouzdra, aby nevzniklo ,,slepé místo"." :cheers:

Odesláno

Teď už budu psát úplně za sebe.U pouzdra s vnitřní lunetou se obávám, že by se příliš tloukla s ,,gilošováním" cifru ( píšu to v uvozovkách, gilošování je a bude pro mně pouze to ručně ztvárněné, technologie výroby cifru na limitce je pro mně velkou neznámou), ze všech pouzder mě samozřejmě nejvíc oslovuje 500m diver profesional s heliákem, eventuelně argonautic, řádňácký pouzdro, co ho jen tak něco nezaskočí, keramická luneta,seamastery i orisky maj taky vlnky na cifru, tady by byly jinak a znázorňovaly by něco jiného. myslim, že velikost 42 v tomto případě je velikostí univerzální, taky jsem pro zachování data, jestli se opravdu rozhodnu do akce jít, budou to moje každodenní toolovky, ale v případě datového věnce netuším možnosti výroby, uvítal bych okénko v barvě cifru a čísla bílá. Také netuším, je-li možnost úpravy ručiček, v tom případě by ty korunky kapitalismu letěly obloukem :) Dál budu sledovat :)

A finále, limitka hodinek, které mohou směle čelit všem čtyřem živlákům.

Odesláno

Suhlasim ze tie vlnky su fakt windowsove prosim to urcite nie, ked zivly tak racej tie trojuholniky, to je zazita symbolika.

Pokial viem symbolika s castami dna vo vztahu k zivlom nie je. Aspon o nej neviem. Co cifernik takyto styl ?

http://elements.spiritalchemy.com/img/Aristotle-elemental-qualities.png[/mg]

Odesláno
  V 28. 7. 2014 v 15:17, Liqid napsal:

Plánujete něco i s korunkou? Třaba černou miniZemi ala Tudor:

Já bych korunku nechal až po volbě pouzdra :cool02: , ale jinak pěkný (myšleno vážně) 

Odesláno

Jak tak pozeram zivly, nasiel som aj Vitruvianskeho muza (leonardo da vinci). Viete, ten muz vo stvorci a v kruhu. Len neviem ako by sa na cifernik dala takato perokresba preniest.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...