Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jeste mozna otazka: co musi splnovat navrh, aby se vizualizoval? Mne se indexy nezamlouvaji, nejaky navrh jsem dal, byl tu i dalsi navrh nekoho jineho, ale jine indexy jsme meli na cifru naposled kdyz tam zbyly z puvodniho davosa cifru.

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Na dienku by sa mi celkom pacil citat

MULTI SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI

Lebo mnoho je povolaných, ale málo vyvolených

Mnohí budú pozvaní, ale málokto bude vybraný

Pekne to bude ilustrovat priebeh tvorby limitky a tych, ktori vydrzali az do uspesneho konca :)

To ze citat ma aj mysticky rozmer je len bonus :)

Odesláno

ked chce niekto limitku 5 zivlov kludne,  ale nech ide na nejaky cinsky chronomag :)

Limity neboli nikdy, limitka mohla byt venovana aj cimrmanovi, remekovi, cs legiam, sefiroticky strom zivota, Dzej Kej, Budhovi, Bin Ladinovi.,...architektonickym smerom, pocta A.E., atd atd atd

teraz trosku tecu nervy mne, ale kedze som zatial triezvy, pekne som tie dalsie odstavce zase vymazal este pred odoslanim :)

Citim ze sa tu zhrcili nejake negativne zivlove vplyvy, ktore nas chcu rozhadat a zabranit dokonceniu, ale to snad nedopustime ! :)

Nejsi jediný, komu dnes trošku tečou nervy a nejlépe to asi vystihl Honza viz níže...

Cifr se už pouze daďuje a ne mění jako ponožky. A dýnko bych neplácal - udělal bych ho strohé a jednoduché. Jestli začněte měnit cifr(nemyslím drobné doladění), tak jednak vyhodíte všechnu práci několika členů, kteří tomu věnovali mnoho času a úsilí, když sledovali určitý směr, který vyústil v současnou podobu hodinek a druhak začnu uvažovat o odstoupení z této limitky, protože to zákonitě skončí rozstříštěním názorů a nakonec stejně rozpadem limitky, jako se tu už vícekrát stalo.

...s čímž já plně souhlasím, obětoval jsem tomu už dost a rozhodně se mi nechce to zahodit, ale pokud to nepůjde jinak, tak i já odstoupím...

Jednoducho na niektore prispevky netreba reagovat. Tema je dana, vysledok mame na 85percent hotovy. Cifernik na 95percent.

Spása, děkuju ti :notworthy:

Ještě opět budu otravovat s tím fontem, spousta z vás ho chce měnit, ale nedostal jsem žádné návrhy na font a pro upřesnění, každý má word apod a tam fonty jsou, takže je projeďte a co se vám bude zdát jako to správné tak to sem napište, nebo alespoň hoďte nějaký screen abych se tomu mohl přiblížit, jinak je to jen střílení od boku.

Děkuju a přeju vám krásný víkend :cheers:

Odesláno

A jeste mozna otazka: co musi splnovat navrh, aby se vizualizoval? Mne se indexy nezamlouvaji, nejaky navrh jsem dal, byl tu i dalsi navrh nekoho jineho, ale jine indexy jsme meli na cifru naposled kdyz tam zbyly z puvodniho davosa cifru.

Tak Ti tu hodim jeden z našich soukromejch debat s Bellsem, pro srovnání, ani jsme ho nevytahovali, je to nepřehledný a rozházený. Tudy tedy ne. Hoď sem nějakou vizualizaci, ať vidíme, co by se Ti líbilo.

Ano                                                                                                                            

post-17935-0-41802300-1407512815_thumb.jpg 

Ne

post-17935-0-59363600-1407512831_thumb.jpg

Odesláno

Pekne to bude ilustrovat priebeh tvorby limitky a tych, ktori vydrzali az do uspesneho konca :)

V té latině to zní jak něco sprostýho, ale překlad se mi líbí :clap:

Odesláno

Teda Tobě to dneska jde ale. :speak_cool:

Odesláno

Prosim vas ta bodka v znaku vody (9) je asi hviezda, ale dajme ju prec, vypada to ako keby do toho znaku patrila. To je minidrobnost ale ved uz snad ladime detaily :)

Odesláno

Já věděl, že jsi chápavej a soukromé aktivity v SZ probíhají neustále, jinak nemáme to co máme. Ale snažíme se vylézt na světlo jen s tím, co za to stojí. To bylo jen pro ukázku, že děláme co můžeme. A jestli ji zmákneš bude to fajn, protože kolega Bells je už hodně na štíru s časem a obětoval tomu víc, než si může dovolit. doufám, že toho nezačíná litovat. O sobě nemluvim, to se nesluší.

Odesláno

Piatok vecer, navrhujem pauzu a vychladnutie. Dajte si pivko, cigu, citronadu, vodku, vodu, zeleny caj, comaktorad...a odchod od pc/tabletu/mobilu aspon na chvilu :) ! Ja pojdem prikladom :) .treba aj downtempo, toto je maraton, nie sprint :) a pekne si uzite vikend, ja sa uz tesim aj na tlustoprdky, zvladnem to, budem ich mat rad ako vlastne :)

Edit: myslim to vazne, obuvam sa a idem :)

Odesláno

Kolegovia, čo sa týka modrej luminiscencie.

Dostal som odpoveď z Davosy, že je menej intenzívna, ako biela, ale je k dispozícii.

Odesláno

Kolegovia, čo sa týka modrej luminiscencie.

Dostal som odpoveď z Davosy, že je menej intenzívna, ako biela, ale je k dispozícii.

S tou intenzitou mě to nepřekvapuje, ale i tak myslim, že to je dobrá volba. Možná by nebylo od věci vidět nějakou videoukázku ,kde budou zářit vedle sebe. Jestli si teda nevymejšlim zas už moc.

Odesláno

S tou intenzitou mě to nepřekvapuje, ale i tak myslim, že to je dobrá volba. Možná by nebylo od věci vidět nějakou videoukázku ,kde budou zářit vedle sebe. Jestli si teda nevymejšlim zas už moc.

Spýtam sa :)

Odesláno

Pisu z mobilu takze nemam citace?

Parnistroj: jestli to ma byt tak ze se do me navazis, nechapu proc podivej se kolik navrhu jsem udelal, projed si zpetne vsechny ty strany a podivej se kolik ruznych pozadavku jsem zapracoval, ano mozna jsem neudelal vzdy vsechny a uz v minulosti jsem se omlouval, snazim se vzdy zapracovat to na cem se schodne vice lidi, nebo se to libi zaroven i me atd, zapracoval jsem toho nespovet a stravil jsem nad tim casu vic nez dost a jen pro tvou predstavu nic z toho nemam, nikdo mi ten cas neda ani nezaplati, delam to jen ze sveho rozmaru a dobre vule. Nechci zadne chvalozpevy ani to zaplatit, ale uvedom si ze to delam na ukor sveho casu a prace takze vlastne i na ukor svych penez, zkus si predstavit kolik prace a casu jsem do toho dal a vsechno to bylo dobrovolne a nikdy za to ani nic chtit nebudu, jak jsem rikal uz drive ono se snadno keca, ale hur dela.

Ostatnim se omlouvam za muj vybuch, ale uz fakt nemuzu a vazne zvazuju, ze s tim seknu, za prve me to ovlivnuje vic nez bych chtel a za druhe mi prijde ze to stejne vsechno delam na nic. Minimalne si davam vikendovou pauzu a pak uvidim co dal. Jeste jednou se omlouvam a dekuju za pochopeni a preju vsem krasny vikend, ma byt pekne tak se vsichni vyvalte nekam k vode at prijdeme na jine myslenky a po vikendu to snad bude zase jako bylo.

Odesláno

Sakra chlape, ty jsi dnes vstal špatnou nohou ne?

Odesláno

Jsou připomínky a připomínky. Jedny stěžejní myšlenku rozvíjí a ty druhé stahují ke dnu. Na druhou stranu by jednotlivec neměl mít takovou sílu, ale protože do toho hlavní tahouni dávají maximum, tak jsou oni i samotná myšlenka snadno zranitelní. Má rada zní. Ať mluví, kdo myšlenku rozvíjí a ať prosím mlčí, kdo se evidentně nesnaží být myšlence nakloněn. Díky.

Odesláno

Jasně, nemaj šanci, ve mně je to samej živloun a rum..

Rum. Nazývaný aj ohniva voda. Spojenie dvoch protichodnych živlov v jednej kvintesencii. Prijate vyvolenym ako sucast zasväcovacieho chronoritualu .

Tak ja ucenik prveho stupna nalievam biely Devin. Na zdravie

Hm. Co to píšem, toto nie je virtuálna hospoda, to je inde :)

Odesláno

Ohnivá voda odezněla a tak přináším nové zprávy. Jestli chceme mít dokonalou limitku a to určitě chceme, nemůžeme upravit dýnko jen nějakým vygravírováním nápisů. Vzpomeňme si na všechny ty potápěče, letadýlka, kosmické rakety, živočichy a všechna další krásná témata, která obdivujeme. Jestli dýnko pěkně nezpracujeme, zůstaneme stát jen v polovině cesty našich možností a bude nás to mrzet, kdykoliv se na hodinky podíváme.

Takže to chce zpracovat a to co nejvíce tématicky. Zmiňovaný pinďulín v malé velikosti středu dýnka jako jeden z představitelůpůvodní myšlenky koncentrace a působení živlů není špatným výchozím bodem. Rád bych vás požádal o nějaké to zagooglení a nástřel podobných obrázků, kde by se dalo naše téma vyčíst. Jeden potom vybereme a dál zpracujeme do návrhu. Poloviční limitku nechci a vy určitě také ne. Díky za každý obrázek, předem nikdy nevíme, jak silnou myšlenku v něm nalezneme.

Odesláno

Ohnivá voda odezněla a tak přináším nové zprávy. Jestli chceme mít dokonalou limitku a to určitě chceme, nemůžeme upravit dýnko jen nějakým vygravírováním nápisů. Vzpomeňme si na všechny ty potápěče, letadýlka, kosmické rakety, živočichy a všechna další krásná témata, která obdivujeme. Jestli dýnko pěkně nezpracujeme, zůstaneme stát jen v polovině cesty našich možností a bude nás to mrzet, kdykoliv se na hodinky podíváme.

Takže to chce zpracovat a to co nejvíce tématicky. Zmiňovaný pinďulín v malé velikosti středu dýnka jako jeden z představitelůpůvodní myšlenky koncentrace a působení živlů není špatným výchozím bodem. Rád bych vás požádal o nějaké to zagooglení a nástřel podobných obrázků, kde by se dalo naše téma vyčíst. Jeden potom vybereme a dál zpracujeme do návrhu. Poloviční limitku nechci a vy určitě také ne. Díky za každý obrázek, předem nikdy nevíme, jak silnou myšlenku v něm nalezneme.

Pindulin je podle me jeden z nej návrhu, hodil by se tam.

Par ranních google inspiraci :)

post-18261-0-28453700-1407561630_thumb.jpg

post-18261-0-51948900-1407561637.jpg

post-18261-0-39100500-1407561645_thumb.jpg

post-18261-0-99111400-1407561652_thumb.jpg

Odesláno

Díky Ondřeji za sobotně ranní nástřel. A hned první obrázek bych navrhnul jako konkurenta k pinďulínovi. Moc se mi líbí, jen ještě vědět, co je tam k názvůmživlů napsáno, ale to určitě zjistíme. Tohle by se mi opravdu zatím líbilo nejvíc. Obrázek nese odkaz s poučkou ke každému jednotlivému živlu a dýnko by tak skvělo dovysvětlovalo dění na cifru. Moc, moc pěkný.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...