neus Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 A ten můj návrh motivu dýnka na čtvrté stránce, jak jsem našel už v kurzu není? Jeho střed by byl použitelný i s nějakým moudrým textem
wizard-ov Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Jo je pěkný, ale nebude vadit, že latinské názvy elementů budou jak na cifru, tak i na dýnku ? V tom je imho právě kouzlo Daemonova návrhu - že se neopakuje, ale naopak rozvádí téma, které je na cifru (a navíc opravdu působí živelně).
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Bravo daemon! To uz hej, dienko ako doplnok ciferniku a zaroven vysvetlenie a motivacia pre vlastnikov limitky dostudovat si viac, narazit na starych filozofov, dozvediet sa ako fungoval Paracelsus... Je to urcite originalne, vlastnosti zivlov po latinsky zatial nikde neviem najst technicky realizovatelne, tematicky vhodne, kompozicne pasuje. Za mna veru ano!
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Bravo daemon! To uz hej, dienko ako doplnok ciferniku a zaroven vysvetlenie a motivacia pre vlastnikov limitky dostudovat si viac, narazit na starych filozofov, dozvediet sa ako fungoval Paracelsus... Je to urcite originalne, vlastnosti zivlov po latinsky zatial nikde neviem najst technicky realizovatelne, tematicky vhodne, kompozicne pasuje. Za mna veru ano!Tak u Tebe mi spadl kámen ze srdce nejvíc. Díky.
Kostra Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Daemone, mě se to líbí, rozhodně doporučuji do užšího výběru. Jak už jsem několikrát psal, v jednoduchosti je síla a vzhledem k tomu, jak moc toho máme na cifru, by to chtělo vyvážit střídmějším dýnkem. Neusi, proletěl jsem včera celé vlákno od začátku do konce a ten tvůj obrázek mě taky trknul, kdyby se z toho použila jen část, mohlo by to být hezké. Ivane, jak se díváš na možnost, použít na dýnko nějaký jednoduchý symbol slunce, bude to tématicky korespondovat? A všichni, jak se stavíte k návrhu na použití pentagramu (třeba toho mého včerejšího s pinďourem) je to pro někoho totálně nemyslitelné?
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Pro mně absolutně. Nechci žádný přímý souvislosti, žádnej nádech ničeho takovýho. Prostě se v tom tématu neorientuju a ani moc nechci, všechno co ve mně evokuje něco jako okultismus, náboženství a všechny tomu podobný slova ve mně nevyvolává dobrej pocit a na ruce by to mohlo nosit smůlu. Nebo třeba štěstí, kdo ví, ale nerad bych to zkoušel.
neus Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Neusi, proletěl jsem včera celé vlákno od začátku do konce a ten tvůj obrázek mě taky trknul, kdyby se z toho použila jen část, mohlo by to být hezké.Děkuji, zdá se mi to také povedené v tom středu, ale zase je pravda, že motiv a v tomto případě i nápisy bychom měli zachovat jen na jednom místě, tedy cifru a do toho prvku na dýnku zakomponovat nějaký ten moudrý text v příme souvislosti s tím vším, ale zase ne žádnou esej, vše stručně a výstižně
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Ještě k tomu dnešnímu návrhu, líbil by se mi citát psaný ,,ručně" ozdobným písmem. Perfektně by kontrastně zapadl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Mně ten Daemonultimate-ův poslední nápad vůbec nepřipadá špatný.
neus Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Musím uznat, že také mám takový názor na Daemonuv návrh a do toho středu čtverce dát třeba logo Davosa
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Daemone, mě se to líbí, rozhodně doporučuji do užšího výběru. Jak už jsem několikrát psal, v jednoduchosti je síla a vzhledem k tomu, jak moc toho máme na cifru, by to chtělo vyvážit střídmějším dýnkem. Neusi, proletěl jsem včera celé vlákno od začátku do konce a ten tvůj obrázek mě taky trknul, kdyby se z toho použila jen část, mohlo by to být hezké.Ivane, jak se díváš na možnost, použít na dýnko nějaký jednoduchý symbol slunce, bude to tématicky korespondovat?A všichni, jak se stavíte k návrhu na použití pentagramu (třeba toho mého včerejšího s pinďourem) je to pro někoho totálně nemyslitelné?1. Ano, v jednoduchosti je sila a ja len dodam ze menej je niekedy viac 2. Idealne je slnko a mesiac, tak sa znazornuje princip duality (zima/teplo den/noc matka/otec plus/minus atd). Ked tam mame zemegulu, to do starych teorii nestymuje zem sa mi ale paci lebo je ti vlastne realna ukazka posobenia zivlov do nasej relity, ze ked sa vhodne skombinuju tak mame nas svet. Do cistej mystiky by som to asi netahal, lepsie mat prienik do reality, zrejme to takto oslovi aj viac zaujemcov. Snad 3. Ja som ok s pentasulinom
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Toto bola velka vyzva. Ale tusim to mam. Pokracujeme vo veľkom Paracelsovom diele tusil som to Sicca dryCalidus hotFrigida cold.Humida moist Tie slova sa na obrazku vyskytujú v dvoch tvaroch. Zrejme podstatne a prídavné meno. V latine som mimo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Daemonultimate: mne se to líbí, mozna je to krok správným směrem
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Aj Marcusov obrazok na strane 8 to ma po latinsky tie vlastnosti . Teraz som si vsimol
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Dnešní muj návrh jsme viděli, tak se s dovolením ještě vrátím k tomu včerejšímu, který přátelé kolegy Kaspera uměli ztvárnit přeci jen lépe než já a musim přiznat, že ta energie, síla a emoce mě zasáhly stejnou silou jako včera. Berte to jako rychlý nástřel, nebylo moc času ani na vysvětlování co chceme, ani na vlastní práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 To vůbec nevypadá špatně, v nějakém hrubejsim leptu s preleštěnými vystouplými částmi dýnka to může bejt docela to ono.
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 To vůbec nevypadá špatně, v nějakém hrubejsim leptu s preleštěnými vystouplými částmi dýnka to může bejt docela to ono. Bojim se tý velikosti, dýnko není pivní tácek tak aby to tam bylo čitelný. Ale to se bojim u každýho složitějšího obrázku, který tu padaj. Tenhle se mi moc líbí, to je síla, která ovlivňuje dění a prostupuje vším.
Kasper Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 malba 3.jpg Na ciferníku symboly elementov a na zadnom veku grafické - emocionálne stvárnenie. Toto ma osobne oslovuje najviac.
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 V případě potřeby je na návrhu ještě třeba zapracovat, malinko více celé téma hnát do kruhu a také malinko odklonit oheň od vody, aby při miniaturizaci nedošlo k optickému splynutí.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.