Guest Snow Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 News from Chronoswiss Chronoswiss Sirius Artist Chronoswiss Sirius Medium Chronoswiss Sirius Moon Phase Chronoswiss Sirius Retrograde Day Chronoswiss Sirius Small Seconds Chronoswiss Timemaster Chronograph Day Date Chronoswiss Timemaster Chronograph Skeleton Chronoswiss Timemaster Retrograde Day zdroj - watch-insider 1
Kid_A Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 parada Snowe, nejvic asi Sirius Retrograde Day (ocelova verze)
Marcus Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Mě naprosto uchvátily Sirius Small Seconds. To jsou oblekovky mých snů. Ten model se zlatým pouzdrem a bílým ciferníkem je přímo královský. Díky.
Guest Snow Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Díky za ocenění, je to poměrně namáhavá práce, dát dohromady tyto dlouhé příspěvky. Ono se to nezdá, ovšem kdo nezkusil, bohužel nepochopí. Vidí jen pár obrázků.
Rodkopf Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 parada Snowe, nejvic asi Sirius Retrograde Day (ocelova verze) +1, ale ve zlatě! díky Snowe
StanoBare Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Pekný prehľad. Gilošovanie naprosto nemá chybu, mesačná fáza super.. Mohutne, ale fajnovo vyzerajú aj Timemaster chrono á la Graham. Posledné "farbičkové" modely ma nezaujali. Celkovo si Chronoswiss spájam najmä s krásnymi elegantnými kusmi s charakteristickou korunkou vrátane skeletonov.
Daemonultimate Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Sestavit slušně vypadající vlákno dá opravdu práci a zabere dost času, důvod proč i zde hodnotím líbí se mi. A k hodinkám, líbí se mi celá kolekce, něco víc a něco míň.
McStinger Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Hmm, vedel by som si vybrať, aj keď zatiaľ asi mám favorita Timemaster Chrono GMT LE.
Leviathan Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Ja neviem, posobia na mna dako Nautica-oidne...Asi niekde robim chybu
cigi Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Na mě udělaly největší dojem ty retrograde day sportovní verze s otočnou lunetou - páni, to by byly hodinky bez těch zbytečných velkých 2, 4, 8, 10 !!
Recommended Posts