Locky Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 8:34, WRXSTi napsal: Jelikož se mi nechce zakládat vlastní vlákno, využiji Karussellovo - ostatně jednalo se o takové skoro rodinné setkání :-)PS: chybí mi tu přeci jenom alespoň jedna fotka zmiňovanách "BfB" !Nádherná "rodinka"! Na fotce s Moony/Daytony jsou v popředí plechové Suby?
Mupa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Tak poznat z tý rozmazaniny, co je to za hodinky je docela kumšt Jo, jsou to plechový suby 16610 s kyklopem.
WRXSTi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 10:34, Locky napsal: Nádherná "rodinka"! Na fotce s Moony/Daytony jsou v popředí plechové Suby?Tak Mupa už odpověděl, jsou to takový nenápadný potápky Jinak kolem bylo ještě pár dalších více či méně zajímavých kousků od IWC, Omega, Breitling, Longines, Glycine, Seiko, Archimede, Junkers, Certina, PRIM... prostě srazích "chronokreténů" :-)
Karussell Odesláno 27. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Jeden malý pokus Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem Karussell
Mupa Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Jsou prostě nádherný, Při zapůjčení jsem si je užil. Zdravím pana Tag Heuera
Karussell Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Díky Mupo, jsou to super kvarcky do nepohody a na gumě jim to taky sluší. Navíc se dobře fotí, protože nejsou leštěnky. Kéž bych uměl stejně dobře nafotit i ostatní hodinky, ale neumím tu jejich krásu do fotky dostat. Budu na tom muset zamakat.
Karussell Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Opět pár fotek...ale stále nejsem spokojen Glycine ve tmě El Primero chronometer v racing podání A trošku modré klasiky
Karussell Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Inspiroval jsem se místními fotoborci, kteří mě namotivovali zase něco vytvořit(hlavně Vít s jeho B a Sedlin s Pepsinama), nicméně z kompaktu asi víc nevytáhnu... Upraveno 1. března 2016 uživatelem Karussell
WRXSTi Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Hodinky dokonalý, hlavně ty Monzy, ale to pozadí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se