Návštěvník Snow Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Oris Big Crown ProPilot Chronograph GMT zdroj - www.masterhorologer.com Upraveno 23. července 2014 uživatelem Snow 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Zaujímavá spona, nikdy som si ju nevšimol, aj keď to zrejme nie je novinka. Má niekto skúsenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Líbí se mi, že i takovej pěknej pilotní chronograf udělají s WR 100. Spona vypadá moc zajímavě. Chtělo by to vidět je v reálu, jak působí indexy, který lezou do subcifrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Oris patří mezi značku, ke které se tak nějak ubýrá má chronocesta, a tenhle kousek by mohl být to pravé-definitivní ( možná ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Toš to je ale moc pěkná hodinka. Moc se mi líbí zachování všech čísel a tím i perfektní čitelnost, decentní datumovka, prostě mňamka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Pěkný, mooc pěkný. Všechno to spolu pěkně hraje...barvy, čitelnost, zajímavá luneta v kombinaci s řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Jo, jo jsou to sikulky. Ta spona vypada fakt zajimave, skoro bych rekl, ze to novinka bude...podobne jako ta na Aquisech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Jenom doufám, že se spona nebude otevírat v rukávu těsné košile . Ale jsem rád, že se Oris věnuje tomuto detailu. Tato značka mě fakt začíná bavit, nové modely se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 To myslim nepujde...vypada to, ze to musis nadzvednout (lift) a bude tam bud nake perko, nebo klasika zacvakavaci pojistka... Kazdopadne by to melo jit dost ztuha. Teda snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Krásný, přehledný, vyvážený, tak to má být. Luneta je moc pěkně udělaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 ORIS mám rád, byla to moje první hodinková meta Jednou si stejně pořídím zelené Chronorisy A tyhle jsou moc pěkné, spona ala bezpečnostní pás v letadle je vtipný detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se