StefanM Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Oni su na prvy pohlad pekne, lebo su modre a leskle, Osobne mi vadi napis SQUALE, neviem ako sa to spravne vyslovuje a chce sa to tvarit, ako skvele. na ciferniku je pre istotu 2x a raz v kombinaci s infantilnou parybou. Napis na boku puzdra sa mi paci. Tvar a farba minutovej rucicky mi tiez nesedi. Za 20litrov by som ocakaval tah, alebo mesh. Squale znamená žralok. Druhý nápis na ciferníku je kvôli historickému odkazu, keď ho používali výrobcovia iných hodiniek pre ktorých Squale dodával puzdra. Mne cena nepríde nijak prehnaná. Originál guma je celkom kvalitná a výborne sedí na ruke. Kovový náramok si k ním neviem predstaviť. Upraveno 25. července 2014 uživatelem StefanM
Toblin Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Squale je francojsky žralok. Pochybuji, že by nám tím chtěli naznačit, že jsou skvělé. Prohnutá paryba s nápisem je náhodou pěkná Obecně zasávám názor, že čím méně nápisů na cifru tím lépe.Ale např. Marinemastry tam toho mají taky dost, samotné GS tam má Seiko, GS, Grand Seiko. Přesto bych je bez problémů unosil Oni su na prvy pohlad pekne, lebo su modre a leskle, Osobne mi vadi napis SQUALE, neviem ako sa to spravne vyslovuje a chce sa to tvarit, ako skvele. na ciferniku je pre istotu 2x a raz v kombinaci s infantilnou parybou. Napis na boku puzdra sa mi paci. Tvar a farba minutovej rucicky mi tiez nesedi. Za 20litrov by som ocakaval tah, alebo mesh.
StefanM Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Obecně zasávám názor, že čím méně nápisů na cifru tím lépe.Ale např. Marinemastry tam toho mají taky dost, samotné GS tam má Seiko, GS, Grand Seiko. Přesto bych je bez problémů unosil Mám rovnaký názor na popis cifernikov a rovnako by som MM aj GS rád ponosil
habadej Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Okamžitě bych je šoupnul na origo mesh, v nabídce je, a pak by to teprve byly prďácký potápky.
gonga Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Omlouvám se za začátečnickou otázku, který origo mesh máš na mysli? A kde v nabídce? Děkuji
gonga Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Jinak Squale se vyslovuje, světe div se, skvaľ. Viz http://cs.forvo.com/word/squale/#fr .
Krakonosh Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Pánové, nechci vám tu kazit učenou debatu, ale původ názvu Squale opravdu nemá s francouzštinou pranic společného.Jde o upravené italské slovo squalo (žralok), čte se skválo. Nicméně název hodinek Squale se již čte anglicky, tedy skvejl.Hodinky této značky jsou již dlouho užívané italskými armádními a policejními potápěči. Jo, a na meshi jsou skvělý.
habadej Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 http://www.squale.de/en/51-accessories
strong Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Gratulujem k modrym 1521. Mne robia uz dlhsiu dobu radost cierne a zatial sa z domu nechystaju!
Kluk jako buk Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Gratuluju. Dívám se na ně na stánkách chronoshopu poměrně často. Krásný a stylový potápky.
StefanM Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2014 (upraveno) Porovnanie s Breitling Colt a zopar foriek lumi. Upraveno 28. července 2014 uživatelem StefanM
Jiribartl Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Překrásné potápky, po kterých pokukuji již pomalu rok. Minulý týden jsem se konečně rozhoupal a šel pro ně, bohužel jsem skončil u ... Ovšem na origo meshi nemaj konkurenci.
StefanM Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Překrásné potápky, po kterých pokukuji již pomalu rok. Minulý týden jsem se konečně rozhoupal a šel pro ně, bohužel jsem skončil u ...Ovšem na origo meshi nemaj konkurenci.Tie Eterny su vyborne, nabuduce treba radsej objednavat cez internet. Par dni sa nedostali na ruku, dnes som im aj napriek formalnejsiemu obleceniu neodolal.
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Super hodinky!Až bude příště nějaká Chronomagoří limitka, tak ji udělejme se Squale a já se přidám s největší radostí.A ta vizualizace, ta mě dostala ještě více, než běžnej model. P.S.: Tu gumu dej pryč, je děsivá.
Rolficzech Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Jsem jejich hrdým majitelem. Na slunci parádně září nepřehlédnutelně modrej cifr i oranžová minutovka. Guma na léto ke kraťasům parádně pohodlná a funkční, tento týden jsem ale zajel pro mesh a jsou z nich mrkavý "vočky" k džínám i pod košili...
StefanM Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Som rád, že ti hodinky sadli. Ak budeš mať čas, tak pridaj fotky hodiniek na meshi, určite to bude vyzerať výborne.
tano Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Tak musim tyto hodinky pochvalit, koukam na ne v Chronoshopu a jsou to velmi libive kousky. At dobre a dlouho slouzi.
Dzos Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Stal jsem se také hrdým majitelem těchto parádních potápek. Nechci zakládat nové vlákno, tak oživuji toto, snad to nikoho neurazí.Je to verze Squale 50 Atmos blue blasted, tedy s pískovaným pouzdrem. Musím uznat, že naživo jsou perfektní, ta modrá barva se prostě nedá na fotografii zcela přesně vystihnout.Překvapilo měl, že na rozměr 42 mm jsou velmi subtilní, pocitově tak 40 max. 41 mm. Je to tím, že nejsou moc dlouhé, mají krátké nožky, ale hlavně luneta je na každé straně asi o necelý mm větší než pouzdro. Tzn. poudzro je těch přibližně 40 mm. I dýnko je parádní Pár dalších fotek jsem dal také do svého chlubícího vlákna (odkaz v podpisu).
Kostra Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Nádherné jsou, docela mě mrzí, že jsi byl rychlejší. Doufám, že se mi dostanou na ruku alespoň na srazu;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se