Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Oni su na prvy pohlad pekne, lebo su modre a leskle, Osobne mi vadi napis SQUALE, neviem ako sa to spravne vyslovuje a chce sa to tvarit, ako skvele. na ciferniku je pre istotu 2x a raz v kombinaci s infantilnou parybou. Napis na boku puzdra sa mi paci. Tvar a farba minutovej rucicky mi tiez nesedi. Za 20litrov by som ocakaval tah, alebo mesh.

Squale znamená žralok. Druhý nápis na ciferníku je kvôli historickému odkazu, keď ho používali výrobcovia iných hodiniek pre ktorých Squale dodával puzdra. Mne cena nepríde nijak prehnaná. Originál guma je celkom kvalitná a výborne sedí na ruke. Kovový náramok si k ním neviem predstaviť. Upraveno uživatelem StefanM
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Squale je francojsky žralok. Pochybuji, že by nám tím chtěli naznačit, že jsou skvělé. Prohnutá paryba s nápisem je náhodou pěkná :)

Obecně zasávám názor, že čím méně nápisů na cifru tím lépe.

Ale např. Marinemastry tam toho mají taky dost, samotné GS tam má Seiko, GS, Grand Seiko. Přesto bych je bez problémů unosil :)

Oni su na prvy pohlad pekne, lebo su modre a leskle, Osobne mi vadi napis SQUALE, neviem ako sa to spravne vyslovuje a chce sa to tvarit, ako skvele. na ciferniku je pre istotu 2x a raz v kombinaci s infantilnou parybou. Napis na boku puzdra sa mi paci. Tvar a farba minutovej rucicky mi tiez nesedi. Za 20litrov by som ocakaval tah, alebo mesh. 

Odesláno

Obecně zasávám názor, že čím méně nápisů na cifru tím lépe.

Ale např. Marinemastry tam toho mají taky dost, samotné GS tam má Seiko, GS, Grand Seiko. Přesto bych je bez problémů unosil :)

Mám rovnaký názor na popis cifernikov a rovnako by som MM aj GS rád ponosil :)

Odesláno

Pánové, nechci vám tu kazit učenou debatu, ale původ názvu Squale opravdu nemá s francouzštinou pranic společného.

Jde o upravené italské slovo squalo  (žralok), čte se skválo. Nicméně název hodinek Squale se již čte anglicky, tedy skvejl.

Hodinky této značky jsou již dlouho užívané italskými armádními a policejními potápěči.

Jo, a na meshi jsou skvělý. :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Překrásné potápky, po kterých pokukuji již pomalu rok. Minulý týden jsem se konečně rozhoupal a šel pro ně, bohužel jsem skončil u ...

Ovšem na origo meshi nemaj konkurenci.

Odesláno

Překrásné potápky, po kterých pokukuji již pomalu rok. Minulý týden jsem se konečně rozhoupal a šel pro ně, bohužel jsem skončil u ...

Ovšem na origo meshi nemaj konkurenci.

Tie Eterny su vyborne, nabuduce treba radsej objednavat cez internet. :)

Par dni sa nedostali na ruku, dnes som im aj napriek formalnejsiemu obleceniu neodolal.

post-27885-0-70911800-1408514230_thumb.jpg

Odesláno

Super hodinky!

Až bude příště nějaká Chronomagoří limitka, tak ji udělejme se Squale a já se přidám s největší radostí.

A ta vizualizace, ta mě dostala ještě více, než běžnej model.

P.S.: Tu gumu dej pryč, je děsivá.

• po měsíci...
Odesláno

Jsem jejich hrdým majitelem. Na slunci parádně září nepřehlédnutelně modrej cifr i oranžová minutovka. Guma na léto ke kraťasům parádně pohodlná a funkční, tento týden jsem ale zajel pro mesh a jsou z nich mrkavý "vočky" k džínám i pod košili...

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak musim tyto hodinky pochvalit, koukam na ne v Chronoshopu a jsou to velmi libive kousky. At dobre a dlouho slouzi.

• po měsících...
Odesláno

Stal jsem se také hrdým majitelem těchto parádních potápek. Nechci zakládat nové vlákno, tak oživuji toto, snad to nikoho neurazí.

Je to verze Squale 50 Atmos blue blasted, tedy s pískovaným pouzdrem.

Musím uznat, že naživo jsou perfektní, ta modrá barva se prostě nedá na fotografii zcela přesně vystihnout.

Překvapilo měl, že na rozměr 42 mm jsou velmi subtilní, pocitově tak 40 max. 41 mm. Je to tím, že nejsou moc dlouhé, mají krátké nožky, ale hlavně luneta je na každé straně asi o necelý mm větší než pouzdro. Tzn. poudzro je těch přibližně 40 mm.

post-27970-0-10107400-1434655277_thumb.jpg
post-27970-0-72238800-1434655225_thumb.jpg
post-27970-0-95154100-1434655256_thumb.jpg

I dýnko je parádní
post-27970-0-24548000-1434655255_thumb.jpg

Pár dalších fotek jsem dal také do svého chlubícího vlákna (odkaz v podpisu).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...