Kristian.nov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 polárky zasaženy polární září.Přitom jsem si je ráno seřizoval podle rozhlasu .... Ta červená visačka je z Alphy ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Ta červená visačka je z Alphy ? :-) Ne je to klasický letecký štítek pro ucpávky na letounu při parkování.Pracuju v částečně letecké společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Hodil jsem je na žraloka, co na to říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Tak ted jsi mne dostal, fakt se smeju:), dobry je to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A jak je žralok hned vysmátej Dobrej nápad, díky za vtip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Jedna letní, když byly ještě na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Jedna letní, když byly ještě na tahu. ,já je chci.Ale více se mi líbí na tom černém řemeni s červeným prošitím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 na tom náramku jsou fantastický...a ta lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Díky kluci.Jen dodám, že lumi je zde úplně mrtvá (50 let staré oblekovky od Doxy svítily víc).Je to tritium, které je zcela vyčerpané. Ale těším se na to, že časem chytně nějakou zajímavou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Jedna letní, když byly ještě na tahu.Tak na tuto fotecku jsem se tak tesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Díky kluci.Jen dodám, že lumi je zde úplně mrtvá (50 let staré oblekovky od Doxy svítily víc).Je to tritium, které je zcela vyčerpané. Ale těším se na to, že časem chytně nějakou zajímavou patinu.aha,já tu lumi bral obecně u těhle Expů,ale tyhle jsou vlastně docela starý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 aha,já tu lumi bral obecně u těhle Expů,ale tyhle jsou vlastně docela starý.. Ano mají přes 20 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Ano mají přes 20 let.I tak jsou bombardacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 I tak jsou bombardacky díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Příští týden půjdou na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Spona sedí jak má? Myslím jazýček spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Spona sedí jak má? Myslím jazýček spony. Jasně Bohušu, ještě jednou díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se