Ondoni Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Už z první fotky je jasné, že se máme na co těšit. Gratulace velká a užívej jich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Děkuju všem kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Ještě jednou gratuluji Víte. Musí to být ohromný pocit, dát tyhle RLX na ruku s pocitem, že jsou Tvoje. Budu se těšit na fotky, poznatky a hlavně na nejbližší sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 (upraveno) Ještě jednou gratuluji Víte. Musí to být ohromný pocit, dát tyhle RLX na ruku s pocitem, že jsou Tvoje. Budu se těšit na fotky, poznatky a hlavně na nejbližší sraz Díky Jarku.---------------------------- Konečně se i u nás doma našly dvě bytosti, které je obdivují.(nepřehlédněte soulad tří barev hodinek a masek - všechno do sebe nějak zapadá ...) Upraveno 26. července 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 (upraveno) Velký potlesk pane a gratulace ke krásnému kroku v hodinářském světě Těším se na fotky, Tvá nová supermodelka Ti dá zabrat Edit: teď jsem viděl Spidermany a vše je jasné, vše je na správném místě, užívej Upraveno 26. července 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Velký potlesk pane a gratulace ke krásnému kroku v hodinářském světě Těším se na fotky, Tvá nová supermodelka Ti dá zabrat Díky Martine, bude to výzva. Pokud mám shrnout své pocity do dvou slov, tak mě napadá: JEMNÉ a NOBLESNÍJeště mě zaráží, že u 20 let starých hodinek vše funguje přesně, bez vůlí a jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Vito, gratuluju! Uzivej jich dosytosti. Polarky jsou i me oblibene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Víťo, jak už jsem Ti psal včera gratuluji ... Pár kousků rolad už mi pod rukama prošlo , ale nikdy už jsem nezažil pocit, jako u prvních, tak jsi ho užij plnými doušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Díky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Jsou perfektni. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Jsou perfektni. Gratuluji Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Vite,tak jak se ti nosej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Moc pekny Vite,je to super pocit dat na ruku rlx ne? O chlup lepší pocit, větší nervozita a očekávání, než, když jsem vybíral své první lepší hodinky.Toto může asi trumfnout už jen nákup funglů u AD. Vite,tak jak se ti nosej? Výborně, jsou velice pohodlné.-------------------------------------------------- Při nákupu jsem zkoušel Omega PO 45,5mm a překvapilo mě, že to pro mou ručku velikostně není úplně mimo.(tak hezky jako ty je ale vyfotit neumím). Upraveno 27. července 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Gratuluju, jsou moc pekne! Taky se do nich zacinam zakoukavat. Bila je proste dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Vite gratuluji i ja a uzivej. Doufam, ze Ti radost dlouho vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Taky moc gratuluju, byl jsem ve stejne fazi presne pred rokem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Taky moc gratuluju, byl jsem ve stejne fazi presne pred rokem ;-)Díky-------------------------------- Dneska jsem k focení poprvé zneužil i anděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Díky-------------------------------- Dneska jsem k focení poprvé zneužil i anděla. Tady vypadají opravdu cudně:-) Sedí ti parádně... Dodatečně gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Tady vypadají opravdu cudně:-) Sedí ti parádně... Dodatečně gratuluju! Díky Tome, jak teď vidím něco bíle červeného, tak se nemůžu udržet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se