Vit Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Možná to tak časem skončí.Zatím si užívám to co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 No nic, je to dobre sedi ten remen ako ... na serbel ako sa u nas na vychode hovori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 (upraveno) No nic, je to dobre sedi ten remen ako ... na serbel ako sa u nas na vychode hovori Díky Michale.----------------------------Nechal jsem si od pilných pracovníků zkontrolovat uchycení řemenu k pouzdru a sponě.(zase jen z mobilu) Upraveno 17. září 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Vite, spekacky dobre, ale promin, hodinky ti pochvalim, az je das zpet na kovovy reminek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Expy s externím zdrojem luminiscence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Vite Ty mas skvely vkus na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Vite Ty mas skvely vkus na hodinky. Díky, asi neexistuje věta, která by mě z úst muže potěšila více. Která je hezčí? Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Dle meho IMHO ta c.1, je na nich ta bila, krasna polarkova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Záleží na tom, kdo chce origo a kdo úpravu. Ovšem polárky jsou o polárním cifru, takže za mě 1.PS: ten řemen by mě zajímal na živo. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A to jsem čekal, že jasně vyhraje č.2.Ta první je taková surová, s ostrýma barvama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 V zahradě jsou na podzim nejhezčí javory (dlanitolistý a mléč). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Dneska jsme byli úspěšní stavitelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Sikovni stavitele, pochval je. Samo., ze ta fotka c.2 po umelecke strance vys, ale stejne se mi libi vice ta 1, prave pro tu ostrost barev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Paráda, tvé fotky dělají můj den hezčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Pánové děkuji oběma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Sladěno s hadem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se