McStinger Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Tak tie tmavé, parádička. Díky, Stingere! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 SBGA137 a SBGA071 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ta římská 12 mě utvrzuje v tom že jsem do GS ještě nedospěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ta dvanástka je aj podľa mňa mimo (a nerozumiem opodstatnenosti tohto detailu), ale ostatné varianty sú úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Je to limitka o dvaceti kusech, tak se trochu odlisuje, mne se to libi, drobnustka navic nez jen zmena barvy ciferniku... Mimochodem temne zelena barva je na hodinky uzasna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Mať ich, tak si rímsku dvanástku dám vytetovať aj na ruku. Bol by som potom s nimi nerozlučne spojený, podobne ako jeden miestny kolega s Brajtlami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 SD GMT bez dvanástky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Mať ich, tak si rímsku dvanástku dám vytetovať aj na ruku. Bol by som potom s nimi nerozlučne spojený, podobne ako jeden miestny kolega s Brajtlami Naprosto tomu rozumim, to je bez diskuze. Take by se mi libily a dal bych to i bez te kerky. Synek:).PF 2016 ole. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 SD GMT bez dvanástky Dobra volba, dobre hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Mať ich, ... A o tom to je,přesně tak jsem to myslel.Mať ich.. - finance- ,tak mi ta dvanáctka jisto jistě nákup těchto zhatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 A o tom to je,přesně tak jsem to myslel.Mať ich.. - finance- ,tak mi ta dvanáctka jisto jistě nákup těchto zhatí.někdo mě volal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Sem si jen tak lážo plážo psal a v tom sem tě tam uviděl.Vůbec nevím jak ses tam dostal,ale je fakt že už jsem tě dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 SBGX091Zdroj a více fotek: http://www.intlwatchleague.com/showthread.php?752-A-closer-look-at-the-quot-9-quot-family Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Dokonala mechanika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tomu rikam krasa a preciznost, smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Dokonala mechanika??? Dyť je to kvarc. Ale dokonalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 V tom linku neni jen quarz, ale myslel jsem to spis jako zpracovani.??? Dyť je to kvarc. Ale dokonalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 V tom linku neni jen quarz, ale myslel jsem to spis jako zpracovani. Jsem slepý, link jsem přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se