Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 389
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Můj GMT favorit je SBGJ001, užil bych je téměř každý den.

Na ty bych zapomněl :) ale když už, tak zelené 005. Do smrti bych měl oblekovky vyřešeny.

Odesláno

ja mam GS rad - a to nekecam, sam jedny mam - ale v tomhle pripade bych fakt sah doprava. hezci indexy, big date(i kdyz jen kyklopem) , datum na 4 tez neni muj oblibenec a oranzovou barvu na hodinkach taky neprozivam..

Souhlasim s tim, ze datum na 3 je lepsi nez datum na 4.
Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

ja mam GS rad - a to nekecam, sam jedny mam - ale v tomhle pripade bych fakt sah doprava. hezci indexy, big date(i kdyz jen kyklopem) , datum na 4 tez neni muj oblibenec a oranzovou barvu na hodinkach taky neprozivam..

Ehm, že jsem tak smělý, a na tu oranžovou jsi přišel jak? Zase jeden další, co si plete různé odstíny červené s oranžovou? :)

Upraveno uživatelem LukeD
Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

instante, tak když už to uvádím jako důvod proti, tak si alespoň prolustruju víc fotografií, pokud ty hodinky pořádně neznám, ne? ? propos, na předchozí stránce jsou jen o pár příspěvků výše nad tou srovnávačkou k dipozici další fotky těch Seiko. Ještě lepší jsou pak o pár stran dříve.

Jinak bych neřekl, že na té srovnávací fotografii vypadá oranžově - ale chlapi mají s tímhle jemným rozlišováním barev prostě obecně problém, takže mne to nikterak nepřekvapuje. A navíc je fakt, že roli v tom může sehrát i nastavení barev na tom kterém PC.

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

Chodievam to sem ocumovat casto ale nechytam sa. Vobec nerozumiem tým obdivnym vykrikom. Par zableskov porozumenia aj bolo ale stále je to podkriticke množstvo. :)

Odesláno

To chce cas a porozumis, preci jen tu jeste nejsi tak dlouho a musis dozrat! :)

Chodievam to sem ocumovat casto ale nechytam sa. Vobec nerozumiem tým obdivnym vykrikom. Par zableskov porozumenia aj bolo ale stále je to podkriticke množstvo. :)

Odesláno

No ja by som bol spokojny keby to tak aj ostalo..

...svojho casu si mi dal do pozornosti Cartier a som ti za to povdacny, su tam nadherne kusky. Teraz som dostal osudove znamenie ze Seiku mam defnitivne dat pokoj, aj za to dakujem :)
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...