organic Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Post č.5001 si zaslouží být hodinkově obrázkový. Hle, kam vedla má dlouhá a klikatá cesta od Primek za dvě kila z aukra. edit: detailní index z netu Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Post č.5001 si zaslouží být hodinkově obrázkový. Hle, kam vedla má dlouhá a klikatá cesta od Primek za dvě kila z aukra.náhodou jsi tu cestu měl moc hezkou a ještě mít budeš. (i když od tohoto kousku už to prostě povede jen strašně těžko a možná i zbytečně, jsou totiž perfektní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Ten lev na tom dýnku! Ty vole, já se snad poseru. Fakt neskutečně krásné hodinky. Jsem teď sice zamilovaný do těch svých Monster, ale s těmahle bych jim klidně zahýbal, pokud by to byť jen trošičku šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Parádní, fakt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) Antimagnetic Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Ty ti nedaj pokoj co ale vypadaj dobře, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Nedaj! Ty ti nedaj pokoj co ale vypadaj dobře, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Nenormálny cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 GMT vs. GMT Moje volba je jasná. Co vaše? Bez ohledu na cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Pepsi lunetě jsem doposud nepřišel na chuť => bod pro SeikoKyklop je dle mého obludnost => bod pro SeikoTahy jsou víceméně stejné => bod pro Seiko i RolexRezerva chodu => bod pro SeikoVzhled GMT ručičky mi lépe do designu zapadá u Seika => bod pro SeikoVzhled hodinové ručičky (mercedes nádor se mi nelíbí) => bod pro SeikoLuminiscence - nevidím => nehodnotímCelkový dojem, vyváženost vzhledu, design jednoznačně lepší u Seika. Suma sumárum, 6:1 pro Seiko. Pro mne jednoznačná záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Že jo? Lepší stroj, výborné zpracování, luneta, rezerva. Prostě bych šáhl doleva, i když ty Rolády jsou ze zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Ač tady budu asi za kacíře, tak já bych volil v tomto konkrétním případě pepsiny...GS ve spojení se Spring drivem jsou v mých očích jeden z vrcholů hodinařiny (v kategorii za ještě "normální" ceny), ale GMT Rolexky já taky rád a tady si prostě nemůžu pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Ač tady budu asi za kacíře, tak já bych volil v tomto konkrétním případě pepsiny...GS ve spojení se Spring drivem jsou v mých očích jeden z vrcholů hodinařiny (v kategorii za ještě "normální" ceny), ale GMT Rolexky já taky rád a tady si prostě nemůžu pomoctZe se nestydis v tomhle vlakne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Však já vím, už teď se za to rouhání stydím, snad se to nedozví Snowflaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 GMT vs. GMT Moje volba je jasná. Co vaše? Bez ohledu na cenu. ..ja myslim, ze to snad asi ani nebylo nutny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 GMT vs. GMT Moje volba je jasná. Co vaše? Bez ohledu na cenu.IMG_0041.PNGkeramická luneta,spring drive...jediný,co mě na těch Seiko sere,jsou ty "lumibody" za indexy,asi se blbě vyjadřuju,ale jinak nádherný,plastický indexy to przní,zbytečně...volba jasná,byť je tohle od Rolex můj vysněnej model.Tady bych holt sahal vlevo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Náhodou, tie Rolexy sú fajn. Človeku je aj ľúto, že skončili až na šiestom mieste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 ja mam GS rad - a to nekecam, sam jedny mam - ale v tomhle pripade bych fakt sah doprava. hezci indexy, big date(i kdyz jen kyklopem) , datum na 4 tez neni muj oblibenec a oranzovou barvu na hodinkach taky neprozivam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Rolex. Pokud bych měl sáhnout po vítězném GMT, tak sbgm025/027 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se