ponorka9 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Výbornej nápad! Konečně uvidím RT dajvry na etno ornamentálních, maskáčovejch, sv?tle zelenejch a růžovejch řemenech! Ten růžovej byl první, co mě napadl ale nemám...zatím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 tak k těm modrým lordům... kdo hledá nafotí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 (upraveno) a dneska došel z emeriki modrý kožený zulu tímto se přihlašuji do soutěže ! Upraveno 3. července 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Perfektní barva, Farky! Ten by asi skvěle šel i k SBDC003 - můžeš se podělit o odkaz na ty emerický stránky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Hm, sedi k nim zase sqele. S timhle kouskem ale do finale nepostoupis? Odesláno z mého GT-N5110 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Hm, sedi k nim zase sqele. S timhle kouskem ale do finale nepostoupis?Odesláno z mého GT-N5110 pomocí Tapatalkale sakra.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Perfektní barva, Farky! Ten by asi skvěle šel i k SBDC003 - můžeš se podělit o odkaz na ty emerický stránky?tady to je je tam na vyber asi 6 barevnych variant. Platil kilo poste, clo nebylo vymereno. Aapon ze tak :-)http://m.ebay.com/itm/161737283606?_trksid=p2055119.m1438.l2649&_mwBanner=1 Upraveno 4. července 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Opravdu krásná recenze. chystal jsem se začít s psaním na Ponotsy, ale ještě si chvilku počkám, než nasbírám dostatek fotek a informací. Laťka je nastavená opravdu velmi vysoko..Jinak mne osobně překvapila zmiňovaná kvalita hodinek - ty první dojmy. Narazil jsem teď na nějaké akce na hodinky této značky a protože jsem neměl osobní zkušenost, jsem rád, že jsem si o nich něco mohl přečíst a hodinky tak někam zařadit.díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Chlapi, hlavně vy, kteří jste četli recenzi hned po uveřejnění ( i následné reakce) : někde na straně 2 byl post člena Rybíz, který byl zajímavý, zmiňoval tam názor svého švýcarského hodináře na značku Revue Thommen, srovnával jí s Longines, a byla tam i jeho osobní zkušenost s jiným modelem této značky a pozitivní zkušenosti s reklamací... Teď tu reakci nemůžu zaboha najít... Bylo to tady? Nebo mám hledat jinde, kam jsem dával fotky Revue? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 a dneska došel z emeriki modrý kožený zulu tímto se přihlašuji do soutěže ! 12-20150703_160236.jpgVy mě s těma zulu a nato řemenama dáváte zabrat:) Tak jsem po vašem vzoru nahodil na ty tepla taky zulu (farky - barva je shoda náhod, dostal jsem ho nenošený k hodinkám od původního majitele ), zatím převládají dobré pocity...ale myslím, že se s tímhle kouskem finále taky nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Tuhle soutěž chci vyhrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Tuhle soutěž chci vyhrát! PINK1.jpgMáš slušně našlápnuto! Tohle je teda fakt peklo na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 (upraveno) na nějaký zajímavý "paní", budou i růžovky dobrý. Upraveno 6. července 2015 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 (upraveno) Přitvrdíme! Upraveno 6. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Přitvrdíme! PINK2a.jpghuste .. uz trosku hnusne :-) A martare ten post od Frantika jsi nasel ? myslim ze tady ve vlakne nebyl.... Upraveno 7. července 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Od Rybize, ne od Frantika. Něco v tom smyslu, že je řád, že si někdo pořídil Revvíčka, že jsou podceňované, že je nosí jeho hodinář, že ve Švýcarsku je lidé rádi nosí namísto marketingov? silnějších značek, že se dají srovnat s Longines, a že sám měl jiný model od Revue a cosi reklamoval a poslali mu nové hodinky plus nějaký dárek... Tvl snad se mi to jen nezdálo... Jinak soutěž měla být "o nejhnusn?jší řemen", nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 No Martare, Ty teda jedeš...jen potvrzuji, že soutěž je o nejhnusnější resp. nejšílenější řemen k našim Lordům Dajvrům. Tak do toho? Odesláno z mého GT-N5110 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Od Rybize, ne od Frantika. Něco v tom smyslu, že je řád, že si někdo pořídil Revvíčka, že jsou podceňované, že je nosí jeho hodinář, že ve Švýcarsku je lidé rádi nosí namísto marketingov? silnějších značek, že se dají srovnat s Longines, a že sám měl jiný model od Revue a cosi reklamoval a poslali mu nové hodinky plus nějaký dárek... Tvl snad se mi to jen nezdálo... Jinak soutěž měla být "o nejhnusn?jší řemen", nebo ne? tak to doufam, ze jde o bezny RT pristup, pac me zrovna v podobnym smeru ma prijit od nich balicek, ale s dilem. cekam aspon osmery hodinky a nusi remenu zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) problém je, že bych si u RT asi nedokázal vybrat osmero hodinek, které by se mi líbily... myslím z relativně novodobé produkce.- kromě Lordů bych chtěl zkusit už jen Lordy chrono 17030.6137, pak se mi líbí staré černé Airspeedy GMT bez čísel (jen s indexy) v chrono verzi 16091.6534 i bez chrona s čísly a krásnou helikoptérou na dýnku, černé 16091.2535. A ještě se mi šíleně líbí limitka Revue Sport 30's ref. 2110002 s římskými číslicemi, ale bohužel ta velikost je pro mě zcela nepoužitelná, to jsou hodinky tak pro Jankaxxx Upraveno 8. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 a ty s yachtí lunetou uz ne? lord chrono dajvry se mi nelibi pouze kvuli zpracovani pouzdra u tlacitek. viz foto http://uhrforum.de/attachments/87148d1271498703-revue-thommen-diver-chronograph-100_0818.jpg a zrovna tady to jeste vypada +- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se