martar Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 jsem spokojenej ale ty rucicky kurna ty sipkovite rucicky !! no nic uklidnim se prodam nejake svoje nedulezite organy a pak se sem vratim ! :-) ach ty ručičky ;-)20180502_213144-01.jpegA netrvalo to ani čtyři roky Otázkou je, kam jíť v šípovitých ručkách dál Novější Omegy už je mají jiné, hranatější, sportovnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 je videt ze jsem konzistentni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 (upraveno) O tom žádná když si vezmu, kolik názorových veletočů jsem předvedl za ty čtyři roky já... Tady je odstavec z první stránky vlákna:"15 tisíc za hodinky je pro mne těžko obhajitelná částka. Věděl jsem, že chci velikost 42+, WR 300+, černý cifr s bílými indexy, safír s antireflexem, a pokud možno široce rozkročené nožky kvůli chlapáckým řemenům. Rozhodně jsem nechtěl Rolex/Mercedes/ ručky, Sumo efekt (velké pouzdro/úzký tah), dýnko s průhledem, číslice na cifru a kyklopa." A jak to vidím po čtyřech letech? Tu "těžko obhajitelnou částku" snad raději nebudu komentovat ; pokud jde o WR, mé aktuální kombo má WR 50 a 100; široké chlapské řemeny mne přešly a baví mě užší elegantní; hodinky s Mercedes sadou ruček, WR 100 a kyklopem budu pořizovat jako třetí do komba za pár týdnů; Suma jsem nakonec pořídil a hrozně je miloval i s jejich Sumo efektem; číslice na cifru jsem si dosyta a opakovaně užil u LHC; a dýnko s průhledem si taky párkrát pořídil, naposledy u PO 8500... a u Moonů o něm čas od času stále uvažuju. Tak Farky, ať ti ta konzistentnost vydrží Upraveno 3. května 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Moje Revíčka jsou už více než půl roku v hodinkovnici, prakticky od doby, kdy mi amazon.de poslal úplně nový náhradní kousek. Jsou na mě v poslední době nějak moc těžké a velké, i když jsou jen na meshi a ne na origo tahu. Ale líbí se mi pořád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 moje lordy koupil ode mne kolega z prace a mává mi lordama pred nosem kazdy den...nekdy me to pekne sere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Koukám že jsi byl v Měšicích na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Asi reaguješ na čtyři roky starou fotku z recenze, že ano? Jo, v té době jsem s kočárkem objížděl okolí Prahy a hledal, kde mají dobrou zmrzlinu. Co si pamatuju, v Měšicích měli v kiosku u obecního úřadu boží kombinaci jogurt/ černý rybíz, Opočno. A zámek i park jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Ahoj,jo jo... :-) teď to je celé udržované ...park atd...přijeď se znovu podívat ;-) a nezapomeň se stavit ve špajzu pro víno :-) měj se hezky a ať hodinky slouží .Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamen Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Věděl jsem, že je někdy časem pořídím po čtení a sledování tohoto vlákna, včera dorazily a je jich teda kus, o tom žádná...,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattycz Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Ahoj. Je tu ještě někdo kdo má tyto hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Já je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Ahoj, příběh a recenze se týká tohoto kousku - hodinky jsem před pár lety od martara koupil, teď je pošlu zase do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 V 12. 4. 2023 v 19:12, mattycz napsal: Ahoj. Je tu ještě někdo kdo má tyto hodinky ? taky je porad drzim, beru je vzdycky na potapeni, obcas je vytahnu i na zlutym pasku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Tady, Mlha se hlásí. Taky je mám a neprodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Taky je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se