Ronny21 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 ... díky Tvému vláknu jsem se pokusil seznámit se s touto značkou více a docela se mi zalíbily i tyhle GMT ... Jen se mi nějak nedaří najít jakoukoliv zmínku o potápkách přímo na stránkách Revue Thommen ( http://www.revue-thommen.ch/en/ ). Dělám něco špatně??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jestli tomu rozumim dobre, tak potapky spolecnost vyrabela pouze v obdobi od do a v aktualni nabidce nejsou. Coz tedy aspon pro mne znamena ze divery Revue Thommen jsou neco jako limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 To zní rozumně, akorát bych čekal, že na stránkách budou mít také třeba archiv apod. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 No, archiv nemají, ale to není zvykem ani u hromady jiných značek. Jinak poptávky Revue už se nedělají, nějakou dobu se dělaly ještě potapky pod značkou Grovana a ani ty už myslím nevyrábějí. A RT divery byly speciální edice mimo hlavní nabídku RT. Za chvíli přihodím ještě pár nových snímků z aktuálního prodejního inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Tak, pár aktuálních fotek, než se s hodinkami zase rozloučím... spíše technického rázu, ale taky to sem patří a třeba to někomu přijde zajímavé. Korunka je vyšroubovaná. Na dvou fotkách korunka "promítá" odraz loga Revue Thommen na podložku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) martare ty fotky jsou luxusní a ten odraz loga ženiální já jenom že jsou i modré :-) Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Díky sorry za pozdní reakci, už sem moc nechodím. Vlákno je pánové vaše.... Ten modrej cifr se ti povedl. Mrzí mě, že jsem nestihl nějaké pěkné vodní fotky, tak třeba v létě Vy, lorde Farky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Kdyby Vas nekoho prestaly tyhle osklivy, nepresny, nekvalitni, hodnky bavit, mozna bych s tim umel pomoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Teda Sluniqu, alespoň smajlíka jsi k té hlášce mohl přihodit... takhle je nikdy mít nebudeš PS: někdo tady zmiňoval, že se mu líbí i starší Revue Thommen GMT divery s rolex ručkami. Tak zrovna teď jsou na chrono24 jak v jednoduché, tak v chrono verzi. Vůbec by nebylo špatné je zkusit a napsat recenzi, na fóru o nich zatím nikdo nepsal (snad se nepletu).http://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=revue+thommen+diver&dosearch=true&searchexplain=true(Odkaz bude hodinky ukazovat jen nějakou dobu, než je někdo koupí...) Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Pridavam chybejici smajlik : A ted uz mi je sakra nekdo prodejte !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Zatím mě žádné místo nich nenapadly, holt jsou fakt univerzální ... k obleku na pštrosí nožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 A v hospodě taky obstojí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 PS: někdo tady zmiňoval, že se mu líbí i starší Revue Thommen GMT divery s rolex ručkami. Tak zrovna teď jsou na chrono24 jak v jednoduché, tak v chrono verzi. Vůbec by nebylo špatné je zkusit a napsat recenzi, na fóru o nich zatím nikdo nepsal (snad se nepletu).http://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=revue+thommen+diver&dosearch=true&searchexplain=true(Odkaz bude hodinky ukazovat jen nějakou dobu, než je někdo koupí...)... ten někdo jsem byl nejspíš já . Zkusil bych je rád, ale čerstvě mi přišly "tvoje" RT, tak se s nima snažím zžít - řemen už je ve výrobě, mesh na cestě a zatím sedí na tahu (až bude vše pohromadě zkusím spáchat nějaká amatérská fota) ... Každopádně díky tomu nemám právě příliš volných prostředků na další, a i kdybych se zbláznil a šel do nich, tak Ty jsi nasadil laťku tak vysoko, že bych se recenze neodvážil . (Už jsem je zahlédl i jinde, a asi by stály za hřích ... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Dobrý den lorde Farky, můžete přihodit pár fotek tahu?Když vidím, jak jim to v hospodě sluší na tahu, tak mi to nedá spát...koupil jsem od Martara jeho slavné RT a zatím jsem jim dopřál pouze černou kůži od Di-Modell.Hodím sem o víkendu pár fotek.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jasně nafotím, dneska jsem to nedal, jak bude sluníčko a čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Další RTD? Super Děláte mi kluci radost. Sire Ivane, pár fotek tahu má Farky ve svém chlubícím vlákn? i tady na str.4 a 5. Lorde Farky, doufám, že někdy vyblejsknete Thommeny se všemi řemeny, meshi, tahy a Naty... to je už teď hodně slušná kolekce, kam se hrabu! Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Martine díky za tip - fotky jsem našel, něco vyplivl i přítel google...takže jsem si tah včera objednal u hodináře p.Maláta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Díky za obsáhlé seznámení s tímto modelem i se značkou. Párkrát jsem je na netu zahlíd a moc se mi líbily, stejně jako tebe mě zpočátku trochu odrazoval název, ale teď už mi tak nevadí Inspirace mým oblíbeným modelem Planet Ocean je zřejmá, ale není to kopie a asi právě proto mě tyto RT přitahují....Musím ale říct, že ostatní RT modely mě zase až tak neoslovily....Kombinace černých potápek s hnědým řemenem je podle mě všeobecně jedna z nejpovedenějších, souhlasím s názorem, že ten světlý nubuk k nim jde sqěle. Do nových asi nepůjdu, ale aspoň mám co hledat v inzerátech.... RT zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 (upraveno) Tak jsem něco cvaknul umělecká můza mě dneska nepolíbila takže jen čistě dokumentární pro padlého lorda Martara sbírka příslušenství : Upraveno 3. května 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 a pro lorda Ivana rt na tahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se