Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ideálně by si ještě v rámci rituálu ty druhé hodinky měla na tvé, resp. její narozeniny nasadit tvá manželka. ;) Každopádně moc hezký příběh i hodinky. Gratuluju a přeju ti, ať zažiješ ještě minimálně jeden podobný příběh, jakož i další drobné radosti z cesty, poněvadž ta je cílem i v rámci chronomagořiny. Alespoň tedy myslím...

Odesláno

Pekné čítanie, dakujem. Ten kúsok má historiu, vies si zmapovať jeho putovanie,čo to musíš nechať na fantáziu,ale aj tak z toho príjemne mrazí.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Já děkuji za pozitivní ohlasy pánové. Těší mě tak velký ohlas. A těší mne moje Yaromy. Jsou chvíle, kdy člověk pochybuje a kdy přemýšlí, zda zvládne nějaký úkol nebo výzvu. A v takové chvíli se občas přistihnu, jak stojím u bedny s hodinkami a koukám na ten splněný sen a říkám si, že když bylo možné toto, tak je možné už všechno. A ten úkol, který mne čeká, už najednou není až tak těžký...

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

;)

Už jsou nastaveny a připraveny na zítra. Začínáme hodně brzo, protože musím vstávat ve 4.30.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Velmi pekne. Tak ma napadlo, ci by som si ja nemam 1x rocne na den promocie dat tie, ktore mam od nasich :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Skvělý příběh, díky za něj. Velká gratulace k nalezení tak výjimečného kousku. Já na ten svůj z roku 1969 stále čekám.

Odesláno

Velmi pekne. Tak ma napadlo, ci by som si ja nemam 1x rocne na den promocie dat tie, ktore mam od nasich :)

Výročné hodinky je pekná vyfiku.ndácia :) Mať ich rok pred očami a tešiť sa na ten deň "D". Mńa to fakt bavilo počkať si a rád som sa na to tešil.

Skvělý příběh, díky za něj. Velká gratulace k nalezení tak výjimečného kousku. Já na ten svůj z roku 1969 stále čekám.

Díky, povedlo se. Neboj, každý jednou zakopne o ten svůj "poklad" ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...