Sphinxx Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Dobré čtení takhle po ránu . A samo gratulace . 1
JaRooN Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) ten pribeh je super, vsechno nejlepsi k narozeninampak sem nezapomen dat vic fotek :-) Dobré čtení takhle po ránu . A samo gratulace . Obrovská gratulace k narozeninám a hodinkám s příběhem, který má na to stát se rodinnou legendou. Kéž by děti, vnuci a další generace ctili tradici a hodinky si předávali jako rodinnou památku. A Ty kup arch ručního papíru a příběhy přepiš plnícím perem (s dokumentačním inkoustem) a přilož k hodinkám, aby bylo dalším generacím jasné, o co se jedná, až budou chtít ty krámy vyhodit nebo prodat. Díky moc, kluci - něco podobného s tím ručním papírem mám v plánu Co si budem povídat, pánové.. 71" byl prostě dobrý rok!(19.4)K hodinkám gratulace, to je příběh s velkým "P" Jo jo, 71 byl ten nejlepší rok A koukám, že už i Jirka Štencek článek zaregistroval a vyhodil ho dokonce na web http://www.nosime-hodinky.cz/pribeh-svycarskych-hodinek/ Upraveno 31. července 2014 uživatelem JaRooN
Rodkopf Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Gratulace! Moc hezký příběh, bylo by fajn k nim mít i ten článek. Kde jsi je našel? Ebay? 1
JaRooN Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 ...blahopřeji k narozkám a chronopohádce. Já 8. 4. 1971, dobrý rok to byl. Gratulace! Moc hezký příběh, bylo by fajn k nim mít i ten článek. Kde jsi je našel? Ebay? Díky kluci.Na hledání toho článku pracuji, zatím ale nemám štěstí. Přece jenom, bylo to pár měsíců nazpátek a google po těch pár změnách, co tam proběhly, pracuje úplně s jinými algoritmy jako předtím jj, je to přes Ebay.
Jiří Štencek Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 A koukám, že už i Jirka Štencek článek zaregistroval a vyhodil ho dokonce na web http://www.nosime-hodinky.cz/pribeh-svycarskych-hodinek/ Jj, hodil jsem ho tam. Ještě jednou díky! Tohle si myslím přečte rádo hodně nadšenců do hodinek 1
JaRooN Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Jj, hodil jsem ho tam. Ještě jednou díky! Tohle si myslím přečte rádo hodně nadšenců do hodinek Díky Jirko, jsem fakt moc rád, že ses mého příběhu ujal. Moc si toho vážím
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Hezký čtení - dost mne ten dvojpříběh potěšil. A gratuluji - k obojímu - narozeninám i hodinkám!
JaRooN Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Hezký čtení - dost mne ten dvojpříběh potěšil. A gratuluji - k obojímu - narozeninám i hodinkám! Děkuji Honzo!P.S. Zásilka dorazila?
siwi Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Doslova jedním dechen jsem teď dočetl tvé příběhy. Je nádherné, že se takové věci v životě dějí. Gratuluji k narozeninám a samozřejmě k akvizici, která pro tebe jistě zůstane navždy tou nejdůležitější. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 1
JaRooN Odesláno 1. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Doufám, že se s nimi náležitě pochlubíš Jo!!! Budu se snažit, ale zatím jsem tak nějak spíše rozpačitý. Prodejce slíbil odeslat FedExem a nakonec se to loudá klasickou Posta Italiana a vůbec nevím, kde se to zadrhlo. Poslední ping na sledování je, že hodinky byly odeslány do země určení. Doufám, že chudinky ve svých 43 letech nemusí cestu absolvovat pěšky...
JaRooN Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Tak pribeh ma pokracovani Yarom nezustanou osamocene! Prave jsem k nim zakoupil vintazni svycary Sabina. Takze v hodinkovnici budou vedle sebe Yarom a Sabina. A v zivote je to velice podobne, protoze manzelka je Sabina. Takze v bedne Yarom a Sabina a v zivote Jaro a Sabina Proste jsem neodolal
Marcus Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Krásný, dokonce až pohádkový příběh. Blahopřeju k narozeninám a přeju ti, aby oboje hodinky dorazily co nejdřív a v pořádku do svého nového bydliště. Už se těším na fotky a nějaké další čtení o nich.
farkyostrava Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 a pak ze zivot je jen nahoda :-) supr poctenicko !!
ivan_989 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 ...blahopřeji k narozkám a chronopohádce. Já 8. 4. 1971, dobrý rok to byl.Nice! Gratulujem Jaro a potvrdzujem ze 1971 je skutocne vydareny rocnik, znalci vedia z vlastnej neprenosnej skusenosti
JaRooN Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Díky za gratulace, kluci. Nová informace: 4.8.2014 Převzetí zásilky vyměňovací poštou. 22000 Praha 120 Tak snad zítra budou doma
JaRooN Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Nový vývoj - manželka právě hlásila, že převzala balíček od pošťačky!!! Sakra a dnes nemůžu dřív z práce. Já se tady zvencnu...
Seamaster Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Gratuluju k perfektnimu az osudovemu pribehu a k tomu, ze hodinky dosly v poradku z Itale navic pozemni postou
siwi Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Sakra, já jsem napnutej. Tak už je vybal :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se