trekky Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 V bazenu jsem utopil Omegy, tak jsem si poridil novy stroj.Kdo uhodne kde? ;-)
Frostie Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Ebay? Cenu odhaduji na 0,29 USD vč. poštáka...
Sphinxx Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Tipuji Mekáča, teda dcera tipuje :D Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Sphinxx
trekky Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Spravne...ukradl jsem je synovi, ktery je dostal s Happy Meal u mekace Ted jsem konecne za borce ;-)
Bullet Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Nedelejte machry, taky jsme doma za borce, teda spis za "borkyne"! ...jo a je to limitka...:-) uprava: nejde mi vlozit foto, tak za chvili... Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem cikinek
trekky Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 A ja myslel jak s nima budu vyjimecny. Jak se topi hodinky odolno do 600 m? Nech si s nima hrat syna a zapomen zpatky zasroubovat heliovy ventilek.Nastesti Dusak ma rekonstrukci, tak jsem poprve musel vyuzit sluzeb Hanaka v Brne a nadseni....notmalne mi to pretesni a sestiluji cele na zaruku. Akorat si vezmou 3 stovky za prelesteni spony.
gougy Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Omega PO by měla mít WR 50m i při odšroubovaném He ventilu.Edit: viz níže Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem gougy
trekky Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Hmmm zajimave .... mozna to je ten důvod proc po uvodni prohlídce rekli, ze to udelaji na záruku ... protože důvod vody v hodinkách (od pohledu nastesti jen u ciferniku a ne ve strojku) nebyl jen povoleny ventilek ....
Bob Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Ono kdyby se s otevrenym HE nemohlo pod vodu by ztracelo smysl toho bazmeku :-) Ale nemam koule zkusit jestli mi tesni, radsi ho mam hezky zasroubovanej ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se