haky73 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Rád bych se zde zeptal ostatních majitelů této značky jak jsou na tom s přesností?Dovolil bych si zveřejnit informaci že moje Deepsea i po 7 měsících užívání se denní odchylka dá počítat v milisekundách. Provedl jsem několikeré měření a výsledek je pro mě vždy velice potěšující.Posuďte sami.Nastavení času proběhlo v neděli 3.8.v 18:15, v tuto chvíli 7.8. ve 12:20 je odchylka jedna sekunda do mínusu. Tak se zeptám těch pár šťastlivců kteří zde jsou jak jste na tom vy?Mě tato skutečnost umocnila můj velice pozitivní vztah k Ballům. No a jednu z Kolbenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Já to až takhle neměřil, ale každopádně ve vteřinách za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 9. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 No zatim nás moc není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Sakra ty jsou pěkný! Tedy alespoň z toho mála co je vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 tiež to nemám presne odmerané ale bude to do 5 sec týždenne. dlhšie mi ešte v kuse nešli keďže striedam 3 mechaniky a nemám winder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Mně dou přesně ale když se dlouho nehejbu tak se zastavěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Jaky model?... resp ide mi hlavne o typ stroja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 TMT. Ale to neni modelem, to je hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 RR1601 je predsa klasika eta 2824 ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 To asi ten teploměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 To asi ten teploměr.Ten je taky dobrej, v zimě sem je mučil na parapetu a přestaly jít už v -10. Ale třeba to bylo tím, že se nehejbaly. Já bych byl tak šťastnej, kdyby tam místo teploměru byla power reserve....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Zmizíku, pořád opakuješ - nehejbaly, že to je tvoje legrácka s rezervou chodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Zmizíku, pořád opakuješ - nehejbaly, že to je tvoje legrácka s rezervou chodu No právě, že né, kdyby tam byla rezerva chodu místo debilního teploměru tak to jsou nejlepší hodinky. A kdybych je teda dal k Mechanovi na prázdniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Ke mně je dej na prázdniny, stejně je to klumpr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) To sou voni a Micey nevotravuj. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Znám ten model a s tou rezervou máš pravdu, ten teploměr je tam i tak dost nabastlenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Pěkný hodinky máš. Ale jsi podezřele studenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 To sou voni a Micey nevotravuj.DSC_0007.JPG Kdyby sis srovnal tu lunetu, tak pudou o půl hodiny dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Pěkný hodinky máš. Ale jsi podezřele studenej..Vomezil sem chlast a hned sou dva stupně dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Kdyby sis srovnal tu lunetu, tak pudou o půl hodiny dýl. Na lunetě mám věk vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se