JZED Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak dnes dorazila. Paráda, mnohokrát děkuji Accutronovi a kolektivu za zrealizování bible českého hodinářství. Kochat se budu sice až pod stromečkem, ale díky díky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak kniha dorazila poštou, byla mi hned zabavena a budu se divit pod stromečkem. Včera jsem do ní nahlédl, měli ji v nově otvírané prodejně a je to nádhera, moc se těším.Accutrone, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Dnes kniha dorazila aj na Slovenslo.Prvý dojem vynikajúci.Len by som vedieť v akom náklade vyšla táto kniha. Nikde som sa o tom nedočítal. Ani na stránkach predávajúcich kníhkupectiev ani v knižke.Vie to niekto? Každopádne ďakujem a veľký klobúk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Náklad knihy je 2000 výtisků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Předevčírem jsem nestíhal, tak jsem balíček vyzvednul až včera ráno. Celý den jsem ho v práci očuchával a přemlouval se, že si rozbalení nechám až na doma. Vydržel jsem Zatím jsem ji proletěl jen zběžně, takže mám jen první dojmy, které jsou velmi dobré. Překvapila mě samotná váha knihy, pak velmi kvalitní a profesionální zpracování publikace. Tak důstojný počin si Primky opravdu zasloužily. Kniha byla pochválena i mojí polovičkou. Jsem zvědav jestli bude nějaký dotisk katalogu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 neni kompletni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Je kompletní,ale je v ní " pouze " 97% procent primek :-) Ostatní pereme sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-kter%C3%A9-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/ A musí to být bez zbytečných keců okolo :-) Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Je kompletní,ale je v ní " pouze " 97% procent primek :-) Ostatní pereme sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-kter%C3%A9-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/ A musí to být bez zbytečných keců okolo :-)Přece víš že to bez keců nedokážem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak se snaž ,aby byly k věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Mě tam chybí digitálky ... jinak perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Třeba bude další díl a dostane se na zbytek Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Libore díky, knihu jsem dnes dostal poštou, je to nádhera a jdu se pomalu začíst, zasnít a porovnávat s realitou...uvidíme, kolik najdu bastlů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Děkuji Libore za krásný početní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Mě tam chybí digitálky ... jinak perfektní Jsou tam. Je jim dokonce věnována samostatná kapitola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jsou tam. Je jim dokonce věnována samostatná kapitola....s pěkným příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Knížka je konečně doma, je to nádhera, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jsou tam. Je jim dokonce věnována samostatná kapitola.No jo vlastně já jsem se nechal unést seznamem s fotografiemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak už jsem si knihu vyzvedl na poště a je parádní, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kniha doma. Super dílo. Velký hold autorovi. Jen, když jsem ji viděl za 349 ká, tak jsem nechápal. Myslel jsem, jestli to není nějaká napodobenina nebo čórka. Tak jsem se drze zeptal. Byla to realita. Cenové politice moc nerozumím. Ale já jsem s knihou dostal i své první Orlíky. Přímo od autora. Ještě jednou dík. Bude dlouho trvat než se tím pročtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kniha je skvělá, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se