Přejít na obsah

Hodinky Prim 1954-1994

Doporučené příspěvky

Kolegové,

už se mi ozval třetí člověk, kterému jsem místo objednaných dvou knih poslal pouze jednu a přitom mi počet výtisků sedí, takže jsem musel někomu poslat něco navíc. Vím, je to moje blbost, ale přesto, kdyby jste někdo dostal výtisk navíc, pošlete mi ho prosím zpět. Děkuji za pochopení.

Měl jsem objednány tři knihy a tři také došly. Vše v naprostém pořádku!

Ještě jednou tímto děkuji!!!  :smoke:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mě čekalo pod stromečkem překvapení! Accutronova kniha! Vůbec nechápu, kde k ní moje drahá polovička přišla ani jak na ni přišla. Mlčí jak partyzán! Kniha je úžasná a ležím v ní celý večer. A to se nepovažuji za primaniaka...

Odkaz ke komentáři

Taky mi přistály pod jedlí dva kousky knihy. Jedna ode mne samého. Vlastnoručně zabalená. A druhá od ségry jako překvápko. V jedné mám věnování a druhá je dárek. Která bude na poznámky? Takhle se mi před léty slétly dvoje stejné teplákovky od máti a tchýně. Tepláky mám pořád, tchýni naštěstí už ne.

Odkaz ke komentáři

Knížka je moc fajn. Rozbalil jsem si jí pod stromečkem a teď si každý večer pomalu čtu. I Tátovi co dneska přijel na návštěvu se fakt líbí. Negativum vidím pouze v tom, že jsem si začal uvědomovat, jaké všechny PRIMky nutně potřebuju sehnat :-)

Odkaz ke komentáři

Asi už to tady někde bude (i když jsem odkaz při zběžném hledání nenašel), ale kdyby chěl někdo shlédnout hezký dokument na téma Prim a vidět Mistra autora dané knihy naživo, má možnost:

http://www.uloz.to/xqWAPMt7/retro-prim-avi

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Cenová politika nakladatelství, které vydalo tuto knihu je pro mě nepochopitelná ? koupil jsem dvě knihy za 890,-Kč a přesto se dá téměř ihned po vydání koupit za 633,-? To nechápu a akorát to naštve. Nemám rád slevy, sám je nijak nevyhledávám, ale toto opravdu nahrává Slevomatům a jiným vydřiduchům, kteří nenechají vydělat ...

Odkaz ke komentáři

Cenová politika nakladatelství, které vydalo tuto knihu je pro mě nepochopitelná ? koupil jsem dvě knihy za 890,-Kč a přesto se dá téměř ihned po vydání koupit za 633,-? To nechápu a akorát to naštve. Nemám rád slevy, sám je nijak nevyhledávám, ale toto opravdu nahrává Slevomatům a jiným vydřiduchům, kteří nenechají vydělat ...

Mouhu s tebou jen souhlasit, já jsem knihu objednal s předstihem na na www.levneucebnice.cz a světe div se došla za původní objednanou cenu + pošta 337. Samozřejmě, že mám i jednu s podpisem a té si cením více. S tou cenovou politikou se stačí dnes podívat na benzinové pumpy, proč v Jihlavě koupíš litr za 29 a v Praze za 35 ?????

Odkaz ke komentáři

Mouhu s tebou jen souhlasit, já jsem knihu objednal s předstihem na na www.levneucebnice.cz a světe div se došla za původní objednanou cenu + pošta 337. Samozřejmě, že mám i jednu s podpisem a té si cením více. S tou cenovou politikou se stačí dnes podívat na benzinové pumpy, proč v Jihlavě koupíš litr za 29 a v Praze za 35 ?????

A proto se máme v česku tak jak se máme ? každý chce vše levně, nejlevněji, nejlíp zadarmo a k tomu 10let záruky a servis 24h denně :D

Odkaz ke komentáři

v česku se máme dobře :) nemusím řešit co kolik stojí, přesto chodím nakupovat tak, abych ušetřil :) proč nevyužít nabídky, když existuje? :) ruku na srdce, když budeš mít vedle sebe dva stejné rohlíky a jeden bude stát korunu a druhý pět, koupíš ten dražší? :)

A proto se máme v česku tak jak se máme ? každý chce vše levně, nejlevněji, nejlíp zadarmo a k tomu 10let záruky a servis 24h denně :D

Odkaz ke komentáři

v česku se máme dobře :) nemusím řešit co kolik stojí, přesto chodím nakupovat tak, abych ušetřil :) proč nevyužít nabídky, když existuje? :) ruku na srdce, když budeš mít vedle sebe dva stejné rohlíky a jeden bude stát korunu a druhý pět, koupíš ten dražší? :)

Cpeš se jenom kolenama z Blaženy a oháníš se tady rohlíkama!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...