watch22 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Myslím, že se to dá poznat podle podacího lístku. Měla by tam být uvedena váha. Při jednom výtisku je to 2,218kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Moje knížka mi v pořádku došla, takže ji budu mít pod stromečkem, úžasná práce, moc děkuji!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Kolegové,už se mi ozval třetí člověk, kterému jsem místo objednaných dvou knih poslal pouze jednu a přitom mi počet výtisků sedí, takže jsem musel někomu poslat něco navíc. Vím, je to moje blbost, ale přesto, kdyby jste někdo dostal výtisk navíc, pošlete mi ho prosím zpět. Děkuji za pochopení.Měl jsem objednány tři knihy a tři také došly. Vše v naprostém pořádku!Ještě jednou tímto děkuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Dnes mě čekalo pod stromečkem překvapení! Accutronova kniha! Vůbec nechápu, kde k ní moje drahá polovička přišla ani jak na ni přišla. Mlčí jak partyzán! Kniha je úžasná a ležím v ní celý večer. A to se nepovažuji za primaniaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Taky mi přistály pod jedlí dva kousky knihy. Jedna ode mne samého. Vlastnoručně zabalená. A druhá od ségry jako překvápko. V jedné mám věnování a druhá je dárek. Která bude na poznámky? Takhle se mi před léty slétly dvoje stejné teplákovky od máti a tchýně. Tepláky mám pořád, tchýni naštěstí už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Také jsem si rozbalil pod stromečkem vlastnoručně objednanou knihu. Velký dík za ni a naprostá spokojenost, je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kniha je úžasná a ležím v ní celý večer. A to se nepovažuji za primaniaka...Prý se necítí primkarem Uz v tom litaš.Gratuluju k pekne knize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Přišla včas, díky za skvělý dárek k Vánocům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Knížka je moc fajn. Rozbalil jsem si jí pod stromečkem a teď si každý večer pomalu čtu. I Tátovi co dneska přijel na návštěvu se fakt líbí. Negativum vidím pouze v tom, že jsem si začal uvědomovat, jaké všechny PRIMky nutně potřebuju sehnat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Asi už to tady někde bude (i když jsem odkaz při zběžném hledání nenašel), ale kdyby chěl někdo shlédnout hezký dokument na téma Prim a vidět Mistra autora dané knihy naživo, má možnost: http://www.uloz.to/xqWAPMt7/retro-prim-avi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friendlybear Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 V záchvatu nadšení, že se konečně objevila kniha, na kterou jsem léta čekal, jsem ji právě objednal přímo v nakladatelství za 749 Kč (poštovné zdarma).Dodatečně jsem zjistil, že se dá sehnat i za 594 Kč + 39 Kč poštovné. Ale nevadí, už se na ni těším! Vřelé díky autorovi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Cenová politika nakladatelství, které vydalo tuto knihu je pro mě nepochopitelná ? koupil jsem dvě knihy za 890,-Kč a přesto se dá téměř ihned po vydání koupit za 633,-? To nechápu a akorát to naštve. Nemám rád slevy, sám je nijak nevyhledávám, ale toto opravdu nahrává Slevomatům a jiným vydřiduchům, kteří nenechají vydělat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Cenová politika nakladatelství, které vydalo tuto knihu je pro mě nepochopitelná ? koupil jsem dvě knihy za 890,-Kč a přesto se dá téměř ihned po vydání koupit za 633,-? To nechápu a akorát to naštve. Nemám rád slevy, sám je nijak nevyhledávám, ale toto opravdu nahrává Slevomatům a jiným vydřiduchům, kteří nenechají vydělat ...Mouhu s tebou jen souhlasit, já jsem knihu objednal s předstihem na na www.levneucebnice.cz a světe div se došla za původní objednanou cenu + pošta 337. Samozřejmě, že mám i jednu s podpisem a té si cením více. S tou cenovou politikou se stačí dnes podívat na benzinové pumpy, proč v Jihlavě koupíš litr za 29 a v Praze za 35 ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Mouhu s tebou jen souhlasit, já jsem knihu objednal s předstihem na na www.levneucebnice.cz a světe div se došla za původní objednanou cenu + pošta 337. Samozřejmě, že mám i jednu s podpisem a té si cením více. S tou cenovou politikou se stačí dnes podívat na benzinové pumpy, proč v Jihlavě koupíš litr za 29 a v Praze za 35 ?????A proto se máme v česku tak jak se máme ? každý chce vše levně, nejlevněji, nejlíp zadarmo a k tomu 10let záruky a servis 24h denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 A proto se máme v česku tak jak se máme ? každý chce vše levně, nejlevněji, nejlíp zadarmo a k tomu 10let záruky a servis 24h denně Sorry,ale teď jsem tě asi nepochopil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 a čeho seš doktor?Dyk je to jasný jak facka na sále.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 v česku se máme dobře nemusím řešit co kolik stojí, přesto chodím nakupovat tak, abych ušetřil proč nevyužít nabídky, když existuje? ruku na srdce, když budeš mít vedle sebe dva stejné rohlíky a jeden bude stát korunu a druhý pět, koupíš ten dražší? A proto se máme v česku tak jak se máme ? každý chce vše levně, nejlevněji, nejlíp zadarmo a k tomu 10let záruky a servis 24h denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ten americkej samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 v česku se máme dobře ?.To máš pravdu, dobře je totiž za 3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 v česku se máme dobře nemusím řešit co kolik stojí, přesto chodím nakupovat tak, abych ušetřil proč nevyužít nabídky, když existuje? ruku na srdce, když budeš mít vedle sebe dva stejné rohlíky a jeden bude stát korunu a druhý pět, koupíš ten dražší? Cpeš se jenom kolenama z Blaženy a oháníš se tady rohlíkama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se