Thomas v.Bayern Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Až to bude aktuální, tak sem dám informaci s emailem na kterém bude možné objednat připravovanou knihu vč. podpisu autora.Díííky :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Měl jsem nastavené hlídání na knihu na nejlevnější knihy.cz a dnes mi přišel email, že několik kusů knih je skladem, tak jsem nelenil a objednal. Ale když to teď ještě prohlížím, tak mi nesedí obrázek titulní strany, je tam ruka s tetováním a na těch, co jsem tady viděl je ruka bez tetování? Navíc se tam píše, že má kniha 300 stran a tady jsem někde viděl, že má 424 stran, tak teď nevím co to je zač? Dodání do 4 dnů, tak se nechám překvapit. Viz příloha. P. S.: snad to není "Parexo"....kniha.docx Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Petr.S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 jedině že by knize někdo o 124 stránek ulehčil, ale snad budeš mít kliku a budou přiloženy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Jsem z toho fakt zmaten, já žil v tom, že ta kniha vyšla jen jedna, teď tomu moc nerozumím. Může mi to někdo nějak objasnit? http://nakladatelstvi.hostbrno.cz/nakladatelstvi/popularne-naucna/hodinky-prim-1954-1994-1020 https://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kniha/hodinky-prim-1954-1994.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 S podpisem autora si nenechám ujít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 V tomto vlákně na straně 11 je fotka a tam je taky ruka s tetováním, na další je fotka a tam je zase ruka bez, tak se v tom nevyznám. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75089-hodinky-prim-1954-1994/page-11 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75089-hodinky-prim-1954-1994/page-12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Měli ještě posledních deset kusů, které někde vyhrabali. Teď už si ji nekoupíte, leda zase na Aukru za 3000kč. Deset kusů 30K čistá ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Jak to je netuším, nicméně já mám bibli bez tetování a stran 413 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 413? To je taky nějaký divný, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Musíš doufat, jak se praví v úsloví - Kdo se bojí vsadit na výhru, vyhrát ani nemůže. Já bych očekával, že kniha je správná, jen ty informace jsou poněkud zmatené, jako obvykle. To chce klid. *** Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nejde ani tak o to, že bych se něčeho bál, maximálně přijdu o sedm stovek. Další věc je taky ta, že tu knihu ještě nemám potvrzenou, i když jsem jí objednal hned ráno 6:30, jak jsem přečetl email. Ale jde o to, že jsem od přírody tak trochu šťoura a rád bych věděl, jak to tedy je. Najde se tu někdo, kdo je schopen to nějak vysvětlit, zda tedy existují dva výtisky nebo snad nějaké knižní " parexo" . Jak se to nedozvím, ani snad dneska neusnu. Co třeba pan autor, nemá k tomu nějaký poznatek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nejde ani tak o to, že bych se něčeho bál, maximálně přijdu o sedm stovek. Další věc je taky ta, že tu knihu ještě nemám potvrzenou, i když jsem jí objednal hned ráno 6:30, jak jsem přečetl email. Ale jde o to, že jsem od přírody tak trochu šťoura a rád bych věděl, jak to tedy je. Najde se tu někdo, kdo je schopen to nějak vysvětlit, zda tedy existují dva výtisky nebo snad nějaké knižní " parexo" . Jak se to nedozvím, ani snad dneska neusnu. Co třeba pan autor, nemá k tomu nějaký poznatek?Autorovi můžeš přeci napsat S.Z.Libor sem chodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nejde ani tak o to, že bych se něčeho bál, maximálně přijdu o sedm stovek. Další věc je taky ta, že tu knihu ještě nemám potvrzenou, i když jsem jí objednal hned ráno 6:30, jak jsem přečetl email. Ale jde o to, že jsem od přírody tak trochu šťoura a rád bych věděl, jak to tedy je. Najde se tu někdo, kdo je schopen to nějak vysvětlit, zda tedy existují dva výtisky nebo snad nějaké knižní " parexo" . Jak se to nedozvím, ani snad dneska neusnu. Co třeba pan autor, nemá k tomu nějaký poznatek?volal jsem do levných knih, protože mě zajímalo, kolik těch knih ještě mají. Bylo mi řečeno, že měli ještě 10 kusů, ale už jsou pryč, že přišlo zhruba 50 žádostí. Pokud jsi se dostal do první desítky to uvidíš sám, já to rozhodně nebyl, protože jsem reagoval až na základě fora. Jinak si nemyslím, že by šlo o padělek, jen mají napsané špatné číslo. Klučina pak dodal, že dotisk bude v květnu. Načež já jsem dodal, že to dotisk nebude, ale nové vydání. No a on na to suše, že to takto má v systému a že je to možné. Moc mě to ve finále nemrzí, protože jsem si knihu půjčil v knihovně za 50kč a pro své účely jsem si ji naskenoval do počítače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 V tom pripade dluzis accutronovi 8 kil. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 V tom pripade dluzis accutronovi 8 kil. ;-)vyprosím si splátkový kalendář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Já samozřejmě vím, že mohu Liborovi napsat SZ, měl jsem pocit, že by to třeba zajímalo více lidí. Ale asi jsem si to myslel špatně, i to se někdy stane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 413? To je taky nějaký divný, ne?Já upřesním, 413 číslovaných stran. Jinak je tam stran víc, ale nepočítal jsem. Beru to co je napsáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 V době, kdy jsem dělal pro Elton, jsem měl a ještě i nějakou knihu mám. Všechny bez tetování ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 tak na tohle jsem tedy zvědav, jak to dopadne... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se