Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konecne nova krv. :lol2:  

Ja dík, ty seš ten pravej a čistej moralista, úplnej chronomág. Překupník diamantů v partě s bejvalým fízlem mě budou poučovat o morálce..

Odesláno

Já myslím, že brzdit měl už včera....

Kabáte, na svůj názor máš bezpochyby právo, stejně ti do palice nikdo nevleze, ale nemusíš se kvůli tomu chovat jak ve chlívě a urážet všechny okolo...

Odesláno

Ja dík, ty seš ten pravej a čistej moralista, úplnej chronomág. Překupník diamantů v partě s bejvalým fízlem mě budou poučovat o morálce..

Ty jseš takovej svatoušek, všem všechno dovezeš po republice zadara, přece bys si něco nebral za cestu. Po výplatě udeláš stojku, protože se Ti příčí mít peníze u sebe a někdy je i vrátiš, protože si řekneš, že si tolik nezasloužíš.

Cením si Tě.

Odesláno
50 g listů meduňky  | 50 g heřmánkových květů  | 50 g květů lípy  |  voda  |  med

Postup přípravy receptu Čaj pro uklidnění :
Bylinky smícháme. Do hrnku dáme 1-2 čajové lžičky bylinné směsi a přelijeme vařící vodou. Necháme vyluho¨vat asi 5-10 minut, scedíme. Pijeme vlažný s medem.

Odesláno (upraveno)

Připomínáš mi jednoho pána, co dnes šel prostředkem parkoviště a rozčiloval se, že tudy jedu autem a ohrožuji ho. Přitom po obou stranách ve vzdálenosti cca 5 metrů byl chodník. Tak až jsem vystoupil a on pořád něco mektal, tak jsem ho slušně poprosil, ať jde do prdele.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Sakra, nestačím se divit. A to jsem tu nebyl jen od půlnoci. To chce mít hodně velký sebevědomí, přijít do nějaké zaběhlé komunity a všechny hned na začátek sprostě bezdůvodně pourážet. Co takové lidi k tomu vede? Jako by bylo všude kolem málo hnusu, ještě to musí člověk číst na odpočinkovém portále.

Návštěvník Kabat2
Odesláno

Mno, chodím si sem číst a nasávat informace víkend co víkend už nějakejch 7 roků, registraci mám od r. 2011. Shromažďování a hrabání v hodinkách mám jen jako koníčka na důchod. To že mě neznáš, neznamená, že já nemůžu znát tebe.

Odesláno

Idú dvaja policajti dedinou a vidia sedliaka ako dojí kravu, zatiaľ čo krava pije vodu z vedra. Jeden druhému vraví "To je super, pije to vodu, tečie z toho mlieko, to si musíme zaobstarať" I za sedliakom, kravu od neho kúpi, natlačia ju do kufra a odvezú k rybníku. Jeden jej ponorí hlavu pod vodu, druhej ju skúša podojiť. Lenže krava má z toho  plné trenky, dusí sa a totálne obserie toho čo ju dojí. Obsratý policajt kričí na toho prvého: "Daj jej hlavu vyžšie, nasáva bahno !!!"

Návštěvník Kabat2
Odesláno (upraveno)

Pecka, to je přesný. Ano, kontroverzní členy jsem měl vždycky velice rád. Akorát už tady většinou nejsou.

Upraveno uživatelem Kabat2
Odesláno

No a tak příjdeš a snažíš se být výrazným ty sám. Ale místo toho z tebe padají jen žumpoidní výplody.

Být výrazným a přitom zajímavým je dar od boha a umí to tady jen pár lidí. Nesnaž se, když tento dar nemáš...

Odesláno

Idú dvaja policajti dedinou a vidia sedliaka ako dojí kravu, zatiaľ čo krava pije vodu z vedra. Jeden druhému vraví "To je super, pije to vodu, tečie z toho mlieko, to si musíme zaobstarať" I za sedliakom, kravu od neho kúpi, natlačia ju do kufra a odvezú k rybníku. Jeden jej ponorí hlavu pod vodu, druhej ju skúša podojiť. Lenže krava má z toho  plné trenky, dusí sa a totálne obserie toho čo ju dojí. Obsratý policajt kričí na toho prvého: "Daj jej hlavu vyžšie, nasáva bahno !!!"

Co má společného tento vtip s vláknem o knize Prim?

Nebo je to něco k diskuzi tady s tím dědouškem?

Mohl bys mi to vysvětlit? Díky.

Návštěvník Kabat2
Odesláno

Rozumím poručíku! Za víc než 6 roků tady mám celých 35 příspěvků..

Odesláno

Spíš bych to viděl na padesátku a pak půjdou primky do prodeje, ale pěkně za ceny z roku 2012, aby to nebyla vychcaná šmelina :D

Ne, nic ve zlým, konečně se to dostává do humornýho tónu, byť teda tady ten stalking v pozadí fóra moc nemusím. Přijde mi to jako takový trochu stbácký praktiky. Už dlouho tu na vás z pozdadí čumím, vedu si na každýho složku, abych to každýmu, kdo bude mít něco proti, mohl zde v diskusi pěkně vpálit....

Odesláno

Jenomže ty složky mu nějak nesedí. Do mě se evidentně naváží, že jsem bývalý policajt. Ale já nejsem ani bývalý, ani současný a ani budoucí. A dokonce ani STBackou minulost nemám. V roce 1989, kdy to končilo, mi bylo 18 let...

A dokonce si ani na nikoho nevedu žádné složky a ani nikoho z pozadí v tichosti nesleduji :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...