Návštěvník Ondra Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Má. Jsem rád, že Elton funguje a umí opravovat a renovovat staré primky. Doufám, že spor s MPM dotáhne do úspěšného konce. Je fajn, že umějí udělat renovaci. Ale soudní spor vyhrají asi těžko. Jestliže si majitelé Eltonu byli schopni koupit původní barák a nekoupili si to hlavní - značku, tak to svědčí o jejich bystrosti...
financ Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 A co s ním má společného? http://prim.cz/o-nas.phpSoučasná akciová společnost ELTON hodinářská je právním nástupcem původního národního podniku ELTON a pokračovatelem české hodinářské tradice.
villain83 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 No,dvoji metr,ja ti nevim.Z pravniho hlediska je asi(bohuzel) zrejme,na ci strane je pravo,byt k tomu doslo tak,jak k tomu doslo.Ale inzenyra z Pardubic bych do toho nemotal vubec,nebo se bude chtit taky soudit.Ne,vazne,nejsmutnejsi je to,ze nejaky relevantni rozuzleni v dohlednu evidentne neni a dlouho nebude.Velice podstatnou vec napsal Jirka v souvislosti s dotacema(ano,smrdi to..) a statnima zakazkama.Nebyt jich,ta firma by tu uz davno nebyla,par desitek nadsencu to fakt nezachrani.A kdyby to Elton tak moc prehanel s pouzivanim loga,jak popisuje Hanko,verim,ze by ta fabrika uz byla zavrena,nebo by se to resilo razantnejsim zpusobem...takze dokud to nekdo v talaru nevodklepne,budou to vzdy jen dohady...
Karlos Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Financ: To si tam napsali asi tak, jako v Číně píšou na hodinky co si zákazník řekne.
Ohm-Aztec Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 A co s ním má společného?Nehodlám ztrácet čas vysvětlováním něčeho tak zjevného. Pokud to nechápeš, tak ti žádné vysvětlení nepomůže. Je fajn, že umějí udělat renovaci. Ale soudní spor vyhrají asi těžko. Jestliže si majitelé Eltonu byli schopni koupit původní barák a nekoupili si to hlavní - značku, tak to svědčí o jejich bystrosti...Souhlas, udělali chybu. To se může stát. Je otázkou, co si myslet o těch, co té chyby zneužili pro svůj prospěch.
Roman-ZA Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 http://prim.cz/o-nas.phpSoučasná akciová společnost ELTON hodinářská je právním nástupcem původního národního podniku ELTON a pokračovatelem české hodinářské tradice.Hodnoverny dokaz.
financ Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Financ: To si tam napsali asi tak, jako v Číně píšou na hodinky co si zákazník řekne. Hodnoverny dokaz. nějak nemám potřebu někomu něco dokazovat, Elton něco tvrdí, MPM něco tvrdí, osobně je mi to jedno. Jak nastane změna, obě strany se podle toho budou muset zařídit. My si tu zatím budem plkat rádobyprávní bláboly. BTW, sběratelům by asi bodlo, kdyby to Elton prohrál, hodnota sbírek by hupla pěkně nahoru
villain83 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 A co kdyz Elton soud prohraje?Definitivne.Neverim,ze tady na foru je nekdo,kdo ty hodinky schova do supliku a zacne kupovat MPM,smarja,zacne se tady vytahovat Hnevsa a srovnavat svoje fejky s tim,ze Elton dela to samy?To snad ne...at pravni spor dopadne,jakk dopadnout ma.Myslim a doufam,ze tady se nic moc nezmeni.
Roman-ZA Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 My si tu zatím budem plkat rádobyprávní bláboly. Tak nejako si to vystihol
Bert Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Nehodlám ztrácet čas vysvětlováním něčeho tak zjevného. Pokud to nechápeš, tak ti žádné vysvětlení nepomůže. Souhlas, udělali chybu. To se může stát. Je otázkou, co si myslet o těch, co té chyby zneužili pro svůj prospěch. Co třeba použít slovo VYUŽILI?
Bert Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 http://prim.cz/o-nas.phpSoučasná akciová společnost ELTON hodinářská je právním nástupcem původního národního podniku ELTON a pokračovatelem české hodinářské tradice. Říká současná akciová společnost ELTON .... Kuva, ta definice kruhem je ale skvělá věc,
Ohm-Aztec Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Co třeba použít slovo VYUŽILI?Šlo by to, ale už by tak v mém postu nebylo patrné, co si o MPM myslím. Nezastírám, že jsem neobjektivní.
cali Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 O tomhle bychom se mohli bavit mozna az by prestaly existovat dotace a st.zakazky, pac oboje sm.di.Tak urcite, ale zase ELTON IMO nepatri ani do top 1000 najhorsich pripadov premr(h/d)ania statnych penazi. A urcite by sme sa nechceli dozit toho, aby zahranicni papalasi dostavali v CR na pamiatku hodinky MPM, alebo dokonca pocitacove hry ako v Polsku.
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 V té době mě pan Helikar oslovil s nabídkou prodeje zbytku továrny, která nás zaujala a jeli jsme si prohlédnout, co nám vlastně za požadovaných 40 000 000 korun nabízí. Byl jsem šokován, že z kdysi velké továrny zůstalo jen její torzo, tj. správní budova. Nabídka, kterou jsme dostali, byla naprosto neadekvátní a samozřejmě jsme ji odmítli. Samozřejmě nevím, jestli píše MPM pravdu, ale pokud ano, tak to je pro mě nová informace, že chtěl pan Helikar prodat MPM továrnu MPM jsem si nikdy nekoupil a ani nekoupím, ale pravdou je, že způsob podnikání Eltonu je mi mnohem více nesympatickej, než to, co dělá MPM.
Návštěvník Ondra Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 http://prim.cz/o-nas.phpSoučasná akciová společnost ELTON hodinářská je právním nástupcem původního národního podniku ELTON a pokračovatelem české hodinářské tradice. Tak určitě - Elton to o sobě tvrdí, jak jinak Nehodlám ztrácet čas vysvětlováním něčeho tak zjevného. Pokud to nechápeš, tak ti žádné vysvětlení nepomůže. Souhlas, udělali chybu. To se může stát. Je otázkou, co si myslet o těch, co té chyby zneužili pro svůj prospěch. A nevím, jestli lze MPM něco vyčítat - jako podnikatelé koupili (ne zrovna levně) značku a dál jí rozvíjí. Kdyby jí nekoupili oni, tak jí tehdy koupil někdo jiný a bůhví co by teď bylo...
Frantik Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Me se líbí rozhodnuti soudu http://ekonomika.idnes.cz/hodinky-s-nazvem-prim-mohou-vyrabet-dve-firmy-potvrdil-soud-plw-/ekoakcie.aspx?c=A110304_115911_ekoakcie_spi To je takova kulisarna :-)
Ohm-Aztec Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Mně nepřipadá, že by MPM značku rozvíjel (viz jejich produktové portfolio), ale spíše na ni parazitoval.
Karlos Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Samozřejmě nevím, jestli píše MPM pravdu, ale pokud ano, tak to je pro mě nová informace, že chtěl pan Helikar prodat MPM továrnu MPM jsem si nikdy nekoupil a ani nekoupím, ale pravdou je, že způsob podnikání Eltonu je mi mnohem více nesympatickej, než to, co dělá MPM.To by i trochu vysvělovalo proč se nezajímal o značku. Nejspíš měl původně úplně jiné plány, než vyrábět hodinky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.