IzTaPa Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 (upraveno) doufam, ze to tu jeste nebylo (aspon jsem to nenasel) Hands-On With The Kari Voutilainen Tourbillon-6, An Oversized Tourbillon With Dual Escape Wheels (With Live Photos And Price)http://www.watchesbysjx.com/2014/08/hands-on-with-kari-voutilainen.html Upraveno 11. srpna 2014 uživatelem IzTaPa
Hasňa Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Whooaa! Bez chyby. Tohle a De Bethune. Dělené první místo.
organic Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Nádherná mašinka, bohužel by mi na ně nestačilo ani prodat barák...Aspoň je o čem snít, že.
Karlos Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) No, mě nějak nezaujaly. Hlavně ručičky se mi nelíbí, jsou tvarově divné a opticky skoro stejné.Ale ten detail strojku - co to tam je? Vypadá to jako prach a odřená místa... Ed: A protože je to vidět na obou fotkách strojku, tak to nejspíš prach a odřená místa i budou. Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem Karlos
cigi Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 U mě tedy nic moc ( odhlédnu-li od jistě velmi špičkových manuálních výkonů ) . Spousta serepetiček a pak prostý čárkový indexy.
Hasňa Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Pokud Kari nemá římská, nebo arabská čísla, tak má právě tyto jednoduché, na obou stranách zakulacené, indexy. Je to jedna z jeho charakteristik. Stejně tak ručičky a stejně tak nožky. To je prostě Kari. To je jako vytýkat Ingenieurum integrovaný tah, nebo Royal Oakum šrouby v lunetě. Jsou zkrátka úžasné. Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem Hasňa
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Whooaa! Bez chyby. Tohle a De Bethune. Dělené první místo. Tak jdem do nich ? absolutní souhlas a velká paráda.
Hasňa Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Mám vsazeno, uvidíme. Jinak budu rád, když vyléčím tu jizvu na kontě po těch inhauzních Konradovkach. :-(
Kid_A Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 uzasny, zdánlivě jednoduchy. hand made krasne napsany a umisteny.
McStinger Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Trochu by sa chalan mal pohrať s rozpalom v mene, keď robí také pekné hodinky. Na treťom obrázku ma to dosť dráždi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se