Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) The CHOPARD LUC Lunar Big Date http://www.watchonista.com/10471/horbiter/rss/news-%E2%80%93-chopard-luc-lunar-big-date Posedlost Chopardu měsíční fází je všeobecně známá a tedy nás nepřekvapí svým novým modelem Lunar Big Date, který měl premiéru před několika dny. Jedná se o druhé vydání modelu z roku 2009 s ještě dokonalejší měsíční fází. Ta zobrazuje jak severní tak jižní polokouli společně se symbolikou souhvězdí Velkého vozu, respektive Velké medvědice. Hodinky jsou zasazeny do pouzdra z bílého zlata o průměru 42 mm, pod dvanáctkovým indexem nalezneme jednu z komplikací a to velké datumové okno, hodinky mají stříbřitý ciferník s římskými číslicemi. Pohání je automatický strojek, in-house s 65 hodinovou rezervou chodu a frekvencí 4 Hz. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate 2
T1000 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Hezké. Asi stárnu, ale začínají se mi hodně líbit i nějaké kousky od Cartiera
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Nestárneš, tříbíš si vkus 1
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Na to, že tenhle typ hodinek mne obvykle nechává chladným, tak tyhle se mi líbí. Díky.
Kid_A Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Super. Jeste byl vytlacil do toho krokouse dunlop pneu vzorek a bylo by to to prave orechove...
habadej Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Tak to jsou tedy velice pěkný chronometry. Líbí se mi, jak se vypořádali s pětkou a sedmičkou.
ivan_989 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Hezké. Asi stárnu, ale začínají se mi hodně líbit i nějaké kousky od Cartiera Keby len tebe. Posledne tyzdne obzeram len Cartier a Chopard a rozmyslam...rozmyslam...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se