Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

I já musím přidat pochvalu, rychlé jednání výborná komunikace, provedl jsem přes Kubu dva nákupy a vždy na výbornou.

to Jata: když si přečteš minulé příspěvky v tomto vlákně tak zjistíš že ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kubson je fajn .Kupoval som z Chronoshopu pre kamosa nejake Traser.

...uz by ale mohol poslat Simonovy tie PAM spony,aby mi dal dokopy tie remene,co som si od neho objednal.

...na dobre sa oplati cakat :thumbsup_anim:

:) Kubson se snaží nebojte.. a já řemeny mám hotové :) Děkuji za pochopení

Odkaz ke komentáři

Můj třetí obchod a poprvé nespokojenost. Tak nějak očekávám že přijde to co je na obrázku. A 47 pilotky Steinharty místo na tmavém řemenu jaký je na obrázku v e-shopu dorazily na světle béžovo-hnědém. Na dotaz kde se stala chyba mi bylo odpovězeno že výrobce dodává na různých řemenech, nedá se to ovlivnit a že si černý můžu koupit. Možná, když už nejde ovlivnit výrobce, nebylo by od věci informovat co přijde. Takhle to beru jako podraz co mi posral narozeninový dárek pro otce. Za mě :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Můj třetí obchod a poprvé nespokojenost. Tak nějak očekávám že přijde to co je na obrázku. A 47 pilotky Steinharty místo na tmavém řemenu jaký je na obrázku v e-shopu dorazily na světle béžovo-hnědém. Na dotaz kde se stala chyba mi bylo odpovězeno že výrobce dodává na různých řemenech, nedá se to ovlivnit a že si černý můžu koupit. Možná, když už nejde ovlivnit výrobce, nebylo by od věci informovat co přijde. Takhle to beru jako podraz co mi posral narozeninový dárek pro otce. Za mě :thumbsdown_anim:

napsal jsem, že pokud chcete černý řemen, mohu Vám jej objednat - tj. zdarma vyměnit, pokud to z mailu vyznělo nějak jinak, tak to se omlouvám. taky jsem psal že černé s nýty výrobce moentálně nemá... (na tento mail jsem nedostal odpověď) pokud mi předem zákazník napíše, že má zájem o konkrétní řemen, snažím se vyjít vstříc, takhle se to dá skutečně řešit jenom expost, nejsem kouzelník. no nic, jdu upravit popis na webu (podotýkám že ani steinharti o barvě řemenu neinformují)..

fakt se jedná o typický podraz a okamžitě se jdu udat na obchodní inspekci :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

napsal jsem, že pokud chcete černý řemen, mohu Vám jej objednat - tj. zdarma vyměnit, pokud to z mailu vyznělo nějak jinak, tak to se omlouvám. taky jsem psal že černé s nýty výrobce moentálně nemá... (na tento mail jsem nedostal odpověď) pokud mi předem zákazník napíše, že má zájem o konkrétní řemen, snažím se vyjít vstříc, takhle se to dá skutečně řešit jenom expost, nejsem kouzelník. no nic, jdu upravit popis na webu (podotýkám že ani steinharti o barvě řemenu neinformují)..

fakt se jedná o typický podraz a okamžitě se jdu udat na obchodní inspekci :suicide_anim:

Mailem jsem Vám svůj důvod proč je pro mne bezplatná výměna řemene bezpředmětná napsal, narozeniny prostě neodložíš. Má chyba, netušil jsem že zákazník musí předem napsat aby dostal to co prodejce vystavuje v e-shopu.

Odkaz ke komentáři

Já bych rád poděkoval členovi Kubson za jeho ochotu pomoci vyřešit jakýkoliv problém, u mých Pinkgoldů mi zařídil opravení usazení korunky, měla vůli, nyní je to o mnoho lepší, hodinky mi nechal i seřídit, pohodové jednání, včetně dárku, fakt nemám sebemenší důvod k jakékoliv nespokojenosti - takže ode mne určitě velká 1* :thumbsup_anim: Díky moc!

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...