African Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Již jsem od Kubsona zakoupil 2x Seiko. Vše probíhalo dle předem jasně dohodnutých pravidel a tudíž bezproblémově. S nákupem jsem byl velice spokojen, spíš mý přátelé, jelikož hodinky směřovali na jejich zápěstí
Guest Kamil Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Na prani kubsona jsem vsechny prispevky smazal a zalozil anketu.
African Posted June 12, 2007 Author Report Posted June 12, 2007 Souhlasím Kamile, pak ti svoluji vymazat i mé celé vlákno: Uzamčení vlákna Kubson, jelikož už je zbytečné. Do budoucna bych pak navrhoval před uzamčením jakéhokoliv vlákna aspoň vyčkat na názor zakladatele. Předejde se tak různým rozepřím" děkuji.
kubson Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 děkuju, ocenil bych , kdyby negativní hodnocení mělo i slovní zdůvodnění, klidně jako soukromá zpráva
Conrad Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Kubsonův nákup Orisů pro mě proběhl se spolehlivostí a přesností Orisů- tedy perfekně.
Baker Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Jsem Kubsonuv staly zakaznik a davam 1+, musim dodat, ze i pokud nastane problem, ochotne vyresi jakoukoliv reklamaci v zahranici.
Karloss Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 S Kubsonem absolutní spokojenost. Profesionální a navíc velmi vstřícný přístup, bezchybná komunikace atd. Kubson je prostě jednička
jfk Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Od Kubsona jsem zakoupil dvoje hodinky a chystám se na řemínek. Výborná komunikace, vždy ochota pomoci, poradit popř. nalezení nejlepšího řešení pro kupujícího, bleskové doručení a zabalení dodaného zboží. Pokud to je možné všude ho doporučuji a pěji na něho chválu někomu se může zdát, že to s chválou i přeháním Přeji Kubsonovi mnoho zdaru v provozování jeho obchodu a mnoho spokojených zákazníků jak jsem já.
techlak Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 I já se přidám.Děkuji Kubsonovi za perfektní jednání a profi přístup,který v naší zemičce není zcela určitě obvyklý jev
Hanz21 Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Kubson je třída. Koupil jsem díky němu 3 hodinky (jedny Prim, ostatní z ebay), řemen, ale také spousty jiného "harampádí". Komunikace s ním a poskytované služby jsou bezchybné
Dynno Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Od Kubson-a som kupoval zatiaľ len "My first clock", ale komunikácia, ako aj postoj ku kupujúcemu vynikajúci.
martin1 Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 100%tni spokojenost. Uz si brousim zuby na dalsi nakupy u nej :-)
Conrad Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Výběr řemínku u Kubsona Vám poskytne více potěšení než nákup Omeg u Dušáka.
HonzaS Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Sice jen MY FIRST CLOCK, ale v pondělí večer objednáno, dnes (ve středu) doručeno.
kubson Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 milí přátelé, konečně se mi plní sen.. dostávám jedničky - to se mi od 4. třídy ZŠ nepodařilo! díky
Guest Kamil Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ty ještě máš ty dětské skládačky? Jedny mi rezervuj, prosím. Vzal bych si je spolu se safírem na Samuraie.
kubson Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ty ještě máš ty dětské skládačky? Jedny mi rezervuj, prosím. Vzal bych si je spolu se safírem na Samuraie. jasně mfc mám.. jinak safír na samuraje.. není to úplně otázkou týdnů, jen pro info...
šarik Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Včera pozdě odpoledne jsem měl na Kubsona dotaz, jestli má skladem Archimede Arcadia. A on že jo a dají se objednat i emajlem, abych se nemusel prokousávat na jeho stránkách registrací a nakupováním. No a na svačinu už jsem měl emajl, že jsou na poště. A dnes na oběd je mám na ruce. Tak tomu říkám obchodník. Mimochodem se mi zvědavostí klepaly ruce a pro tyto případy Kubson přibaluje gumové medvídky na uklidnění. To je servis!!!
Recommended Posts