tenge Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Takže vše je pryč..dostal jsem se do fáze, kdy snad na ruku ani nic nechci, nevadí mi něco základního, ani dražšího.. Nicméně dám si voraz aspoň týden nebo 14 dní. Ale v mezičase bych Vás požádal o radu. Tak nějak po všech těch hodinkách co jsem vystřídal se mi ustálily požadavky ve smysluvelikost = 40-43, ale zase ne moc vysoké (seawolfy už nejdou - to jsou cihly), zápěstí mám 17-17,5, jak kdy.typ = potápky či podobné, prostě sportovnějšícena...strašně těžký říct, řeknu to jinak = Znám se, proto dám cenu 25, ale když to vynásobím dvěma, tak to taky až tak neva. Spíš potřebuju něco co bude za pár měsíců likvidní a neztratím na tom botypotřebuju zároveň nějaké, o které se nebudu obávat, aby nebyly extra náchylnéLumi by byla fajnnejlépe vnitřní AR, rozčiluje mě, kdy se to leskne a na slunku to jde blbě přečístbudou jediné (odpoledne kraťasy a kolo a voda, v zimě lyže, v práci oblek)Adepti, kteří byly vybráni peripetií prodejů/nákupů a opětovných nákupů, abych je vzápětí prodal jsou několikeří...PO, ale velikost 42 (45,5 jsem měl ve verzi 8500)MM300 (Aldovi fotky jsou dost motivační, ale neměl jsem na ruce)B steelfish (už bych se k nim potřetí vracel..)Napadne Vás něco jiného? Chtěl bych něco zajímavého, ale zároveň nevybočujícího z řady kvůli následnému prodeji. Nic vysokého, nejlépe tah, ale zase nechci jít do Oris apod. značek..Rolex SUB mi nenabízejte, měl jsem a že by mě uchvátily se říct nedá (navíc už moc řvou, že jsou drahý a nesetkalo se to s kladným přijetím = v tomto směru zlatý PAM..nikdo je nezná, ale člověk sám pro sebe ví jakou mají hodnotu a jaké stroje v nich jsou)...ještě bych asi zkousnul rolex exp. II polar....a teď už konec..sice mám tapatalk furt zapnutý, ale budu se snažit sem nelézt.díky za radu.
Ondrej71 Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Jeste bych se zamyslel nad TH Aquaracer. Nove cca 40, ojete okolo 20, prijemne se nosi, dobra lumi, dobra WR, prehledne, fajn tah.. Neurazi,,Nebo Tudor Black Bay - byt cena je zde vyssi ... Z vyse uvedenych bych ja asi sel, taky potreti , do Steelfishu.. Maji sice i vnejsi AR ale da se s nim zit
Toblin Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Nemam zkusenosti jako ty, ale co zkusit Eterna Super KonTiki?
financ Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Teď prošly inzercí pěkný světlý TH Aquaracery 500, kdyby byly tmavý, neváhám ani vteřinu. Jako univerzály ke všemu teď nosím Moony, tah, řemen, nato, sedne jim všechno.Z toho co jsi napsal bych bral MM300, kdybych měl mt jen jedny hodinky pro každou příležitost koupím si MarineMastery. PO mě nechytly (42 jsou malý a 46 zas velký, pro mě netrefili rozměr), Steelfishe mají oboustranný AR a jsou furt upatlaný.
Baker Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 MM300 jednoznacne. Skvely hodinky, slusna rezerva chodu, inhouse, dobra likvidita.
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 dyž nevadí mastodont jako MM, tak co se kouknout k Sinnu?
LovecK Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Eterna Super Kontiki LE 1973. Jsou sice 44mm, ale treba to jeste zkousnes. Je jich tu dost, takze by asi sly i pred samotnou koupi zkusit, nebo je zkusis v chronoshopu. Me na nich vsak odradila spona na meshi... Jinak se mi furt libi dost...
CEGY Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 dyž nevadí mastodont jako MM, tak co se kouknout k Sinnu?Covece s takovym poctem prispevku napsat, ze MM jsou mastodont.. Tenge, skoda penez. Doporucuji polarky od Q&Q. Likvidni budou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Co Bondovky? Libi se mi ke vsemu, nizke jsou, preziji vsehno, tah maji hodne dobry a maji vlnky
financ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 A co novy Colty?http://www.breitling.com/en/models/colt/colt-automatic/my-breitling-made-to-measure/?utm_source=news&utm_medium=site&utm_content=text&utm_campaign=colt2014
CEGY Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Jj novy Colty by mohly bejt to pravy. Chtel jsem je dneska dopsat, aby si Tenge nemyslel, ze jsem zlej. Financ byl rychlejsi. Zkus napsat Provaznikovy, mival v trezoru nejaky ulozenky od B. Ceny ma mile.
tenge Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Zkusím, o SINN jsem opět přemýšlel .. Jinak colty nejsou spatny, ale quartzy nemůžu... Eterny fakt nevím..mm300 se mi líbí nejvíce.. Ale nemel jsem je na ruce. Bondovky taktéž , nejsou špatné, ale nemel jsem na ruce.Provaznikovi napíšu. Napadnou vás nějaké další? Doxa myslíš jaké?
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Zkusím, o SINN jsem opět přemýšlel .. Jinak colty nejsou spatny, ale quartzy nemůžu... Colty jsou nove i jako automaty
nAscA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Zkusím, o SINN jsem opět přemýšlel .. Jinak colty nejsou spatny, ale quartzy nemůžu... Eterny fakt nevím..mm300 se mi líbí nejvíce.. Ale nemel jsem je na ruce. Bondovky taktéž , nejsou špatné, ale nemel jsem na ruce.Provaznikovi napíšu. Napadnou vás nějaké další? Doxa myslíš jaké?Pokud budes mit cestu do Prahy, rad bondovky na par dnu zapujcim. Ale velice nerad, jen v pripade nouze, chodim na postu.
tenge Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Tak jsem si potvrdil, ze skutečně max 43 a sportovního vzezření .. Ale přemýšlím co bude to správně.. Limit jsem jako finální stanovil na 50.. Jsou i jiné priority doma.. Tak nějak jsem si vzpomněl na Ball engineer master II diver.. Akorát jsou blbe k sehnání .. Zeptám se vás jinak, sám nemám preferenci, potrebuju maximálně vyhovující a pohodlne, kde se dá vyměnit i řemen, NATO i tah, je to zajímavý kousek, v případě blbnutí odolný. Co B chronomat? Ty bondovky mi taky nedají spát.. Ty pelagos jsou jaké na nošení ?
tenge Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 co omegy seamastery? Je to špatný nápad? MM300 jsem neměl možnost vyzkoušet...když to tak vezmu tak nejlépe mi vychází stále ty steelfishe..pak docela omega seamaster a mm300...nebo Doxa?hodinková pauza mi nestačila.. teĎ nemám ani jedny...takže bude pár dní odvykačka...ale pak budu muset něco koupit :-(
Návštěvník Alda Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Tak zalezi co te bere? Jestli ETA a jmeno, nebo vyborny inhouse a legenda.
tenge Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 MM300 =+ tvé fotky krásné,- naživo neznám a na mé ruce 17,5cm nevím+ dobrý stroj uvnitř+ WR- seiko Omegy+ jméno+ WR- některé verze nejsou až tak oku lahodící+ váha a tah Steelfishe+ WR+pěkný cifr+ značka- značka- blbě sehnatelný za rozumnou cenu Jsem na tom fifty fifty..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.