Přejít na obsah

Kolik je tu Paneraistů ?

Ondraj

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak já se tedy taky hlásím. PAM 312. Jsem moc spokojenej. Určitě je ode mne ve vláknu "prodám" tak brzy neuvidíte.... :smile_anim:

312 jsou pekne hodinky, gratuluji k prijeti do mistni Flotigglia X-MAS. Mam na Tebe jednu otazku, ktera mi naskocila okamzite pri pohledu na Tvuj avatar. Datum je natistene luminiscencni barvou? Jestli jo, tak je to naprosta pecka, jeste jsem to u zadnych hodinek nevidel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

312 jsou pekne hodinky, gratuluji k prijeti do mistni Flotigglia X-MAS. Mam na Tebe jednu otazku, ktera mi naskocila okamzite pri pohledu na Tvuj avatar. Datum je natistene luminiscencni barvou? Jestli jo, tak je to naprosta pecka, jeste jsem to u zadnych hodinek nevidel.

honzo, koukni na ty hodinky, ten avatar je neco jinyho, pze ta sekundovka je na pozici devitky a ne vedle ni, staci to porovnat vedle sebe...

Odkaz ke komentáři

honzo, koukni na ty hodinky, ten avatar je neco jinyho, pze ta sekundovka je na pozici devitky a ne vedle ni, staci to porovnat vedle sebe...

No jo, mas pravdu. Toho jsem si vubec nevsiml, dik. Zeptam se tedy jinak: dela OP nejaky model s luminiscencnim datem? Ten avatar by mohl byt photoshopovy vytvor, protoze sviti i logo.

Odkaz ke komentáři

Jako avatar mám fotku spořiče obrazovky Panerai. Viz: http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingu...mp;id_sezione=1

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hlasim se do klubu. PAM 312 od vcera. :-) Asi netreba posilat fotky, vsichni vite, jak vypadaji.

Dostal jsem se k nim dost zvlastnim zpusobem. Puvodne jsem chtel titanove PAM 177 - ty nebyly k dispozici. Pak tedy Luminor Chrono Daylight PAM 250 (coz jsou dost rozporuplne hodinky pro hodne lidi tady na foru, jak jsem pozoroval), protoze jsem mel hruzu z poskrabani vylestene lunety u skoro vsech ostatnich P. Bohuzel je do konce meho pobytu nestihli dovezt ze Svycarska do Livigna a ja uz potreboval vcera odjet. Nakonec jsem si tedy vzal 312 trochu z donuceni, ale nelituju.

Pokud byste nekdo chteli doporucit super obchod na Panerai v Livignu, tak dejte vedet.

Upraveno uživatelem speedmaster
Odkaz ke komentáři

Hlasim se do klubu. PAM 312 od vcera. :-) Asi netreba posilat fotky, vsichni vite, jak vypadaji.

Dostal jsem se k nim dost zvlastnim zpusobem. Puvodne jsem chtel titanove PAM 177 - ty nebyly k dispozici. Pak tedy Luminor Chrono Daylight PAM 250 (coz jsou dost rozporuplne hodinky pro hodne lidi tady na foru, jak jsem pozoroval), protoze jsem mel hruzu z poskrabani vylestene lunety u skoro vsech ostatnich P. Bohuzel je do konce meho pobytu nestihli dovezt ze Svycarska do Livigna a ja uz potreboval vcera odjet. Nakonec jsem si tedy vzal 312 trochu z donuceni, ale nelituju.

Pokud byste nekdo chteli doporucit super obchod na Panerai v Livignu, tak dejte vedet.

Blahopřeji k novým 312. Dobrá volba....i když...až se mi podaří trochu obstojně nafotit stav mých PAM, postnu to sem. Tak hodně poškrábat lunetu se mi na hodinkách ještě nikdy nepodařilo. Docela děs. A to nejsem instalatér!!!! :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Mozna je to odsouzenihodne cistokrevnymi Paneraisty, ale napadlo uz nekoho si nechat vymenit lestenou lunetu za brousenou? Myslite, ze by nekdo dokazal odborne lunetu vymenit a nechal by se k tomu premluvit? Dalo by se to pod zaminkou opravy objednat z Panerai, kdyz by to objednaval ciste teoreticky autorizovany servis? Ma nekdo zkusenost?

Panerai mi prijdou jako hodinky do nepohody, ale nedavat uzkostlive pozor na poskrabani lunety, tak bude tak za 14 dni dodrbana...:-(

Upraveno uživatelem speedmaster
Odkaz ke komentáři

Mozna je to odsouzenihodne cistokrevnymi Paneraisty, ale napadlo uz nekoho si nechat vymenit lestenou lunetu za brousenou? Myslite, ze by nekdo dokazal odborne lunetu vymenit a nechal by se k tomu premluvit? Dalo by se to pod zaminkou opravy objednat z Panerai, kdyz by to objednaval ciste teoreticky autorizovany servis? Ma nekdo zkusenost?

Panerai mi prijdou jako hodinky do nepohody, ale nedavat uzkostlive pozor na poskrabani lunety, tak bude tak za 14 dni dodrbana...:-(

Asi by to byl problém. Oficiálně do nich nesmí v ČR nikdo lézt a myslím, že mi pan Městka z Carollina říkal, že mu ani nepošlou náhradní díl, když na tom nesmí dělat.

Mně Paneraie jako hodinky do nepohody určitě nepřijdou.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...