Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Když já jsem jako kibi, mám prd a jen fotím , každopádně kontakt na kudrnáče Frantu máš? nemám, ale on se určitě ozve sám - má z toho 86% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jaký jsou nejvíce podobný OPčka 112 s inhousem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jaký jsou nejvíce podobný OPčka 112 s inhousem ? 312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jaký jsou nejvíce podobný OPčka 112 s inhousem ? žádný - možná nějaký pre wendome a to neazaplatíš - hlavně 112 jsou Base tak počítej s trochu nepřesným chodem, protože i 111 s certifikátem nejsou zázrak přesnosti, ale u hodinek s absencí vteřinovky to je asi fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Pánové, není tady někdo z okolí Moravy, kdo má PAM000 a nebo 112??? Kdyby ano, pošlete prosím SZ, hrozně bych je chtěl vidět a osahat. Dík moc Prijed do Prahy a muzes se na ne mrknout, jenom je nesmis zneuzit nejak moc Peťulíne ve tvém věku jsem osahával děvčata, ale doba se mění, chápu... Vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 uššššš brzo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 uššššš brzo... ....Bandi,chces nam tym nieco povedat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 (upraveno) ha... ha... ha... ...fantomas edit: no, sice volám hop a ještě jsem nepřekočil, ale už se to blíží. Vezu se tady na tý vaší fejkobijský vlně a trochu mi to pomotalo hodinkový priority... Upraveno 11. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 ha... ha... ha... ...fantomas edit: no, sice volám hop a ještě jsem nepřekočil, ale už se to blíží. Vezu se tady na tý vaší fejkobijský vlně a trochu mi to pomotalo hodinkový priority... Bandi vybral sis dobrej oddíl... a jsem napnut, do kterých se tvůj vytříbený vkus vrhne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 tombed - ja uz to vim, ale nic ti nereknu bandi - jen pockej, bude z tebe tezkej gangsta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 bandi - jen pockej, bude z tebe tezkej gangsta GANSTA???...tak to bude urcite nejaky diamantami vybijany model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Spajdy myslel gangsta v měřítku aktuálního fóra a ve smyslu jeho podpisu. Takže nix diamanten, nix gold... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 ...tak to sa teda nechame prekvapit....co za instalatersky tool sem dotiahnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 ...už zítra 3... 2... 1... nebo 1... 1... 1... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 ...už zítra 3... 2... 1... nebo 1... 1... 1... ? 321 by nebyly spatny, ale 111 jsou takovy cistsi Zdroj: http://www.watchchoice.com/blog/wp-content...ai-PAM-3214.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 ty vole takhle jsem to nemyslel... to byl countdown a ty mě hned chytneš za slovo... začít se musí pozvolna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 ty vole takhle jsem to nemyslel... to byl countdown a ty mě hned chytneš za slovo... začít se musí pozvolna Vzdyt si delam legraci, 321 nebo 312 atp bude az dalsi logicky krok k ceste na vrchol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 čéče pokud někdy budu na vrcholu, tak ne s panerai, ale s JLC, Breguet, Vacheron, Patek, Lange, Rolex atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 čéče pokud někdy budu na vrcholu, tak ne s panerai, ale s JLC, Breguet, Vacheron, Patek, Lange, Rolex atd... Kdepak, top 3 je Patek, Rolex a Panerai http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=388632 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 aby to bolo pokope v jednom vlakne hlasim 164 uz mam aj T-shirt na zraz, vyrobene u kamosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se