sauce Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 (upraveno) Já o provedení v kartáčované oceli zatím nic nenašel, našel jsem jenom titan. Jinak - co říkáte na 112? Proč jsi třeba ty Ondraji volil 111? Kvůli té vteřinovce? Mě osobně čistý design číselníku 112 oslovuje víc... Pravda, díky tomu, že nemá vteřinovku, tak samozřejmě nemá ani COSC certifiát. Ale kdyby byly 112 v kartáčované oceli... Upraveno 29. června 2007 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 (upraveno) Mě se 111 a 112 líbí oboje, ale mám rád mimostředku a k těm OP prostě patří víc. Hele oni se časem ošoupou sami. Samozřejmě COSC je taky trochu výhodou. Upraveno 29. června 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 Pro mě je škoda, že OP nepoužívá kartáčovanou ocel místo leštěné. Na leštěné bude hned vidět každý škrábanec. Jaké s tím máte zkušenosti? Kartáčovaná ocel je na opravy mnohem náročnější než leštěná. Nejnáročnější je kartáčovaný titan. Všechny tři varianty samozřejmě OP dělá. Asi nejhorší variantou na údržbu je leštěné pouzdro, a kartáčovaná luneta, nebo kartáčovaný zámek, popřípadě kartáčované pouzdro a leštěná luneta. Zámek lze odšroubovat, ale luneta jde sundat jen v autorizovaném servisu, a musí se poté vyměnit těsnění pod ní. Cena vč. leštění nebo kartáčování poškozené lunety, a následující přetěsnění a tlaková zkouška vyjde na cca 300 Euro. Jinak drobné škrábance jdou snadno přeleštit právě na celoleštěném pouzdře. Bohužel díky konstrukci, tloušťce, a velikosti, jsou Paneraiky zdatným šrabancolapem, takže časem na leštění rezignuje každý, kdo je nosí denně na ruce. Na titanové pouzdra se dělá i speciální "tužka", kterou jsou škrábance opravit. P.S. Úplně nejzoufalejší úpravou ( na opravu škrábaců ) je velmi ceněnné PVD - nelze ani přebrousit, ani přeleštit, ani jinak opravit. Nepoškozené kusy jsou velmi drahé. Z prvních sériií (pre-vendome) LM dosahují částek i přes 50.000,- USD, běžně kolem 30.000,- USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Líbí se mi 088 GMT. Ještě žádne nemám, ale někdy v budoucnu chci do toho jít..Určitě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Líbí se mi 088 GMT. Ještě žádne nemám, ale někdy v budoucnu chci do toho jít..Určitě.. Výborná volba. Občas se vyskytnou na ebayi. Dej vědět, až si je pořídíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janb Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Mam uz 049 a 61 a jsem velmi spokojeny. Nejvetsi radost mam s toho ze muzu menit pasky kazdy den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bianchi Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Mam uz 049 a 61 a jsem velmi spokojeny. Nejvetsi radost mam s toho ze muzu menit pasky kazdy den. Můžeš poslat foto na ruce s vyměněnými pásky, rád bych viděl pro představu, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Mam uz 049 a 61 a jsem velmi spokojeny. Nejvetsi radost mam s toho ze muzu menit pasky kazdy den. Přihod tu nějaké foto at mužeme alespon tiše závidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janb Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Vecer udelam par fotek.Zatim mam jen tuhle http://tinypic.com/view.php?pic=4uojfxt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Tak jsem ode dneška v klubu PAM112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Tak jsem ode dneška v klubu PAM112 Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Tak jsem ode dneška v klubu PAM112 no a ? :D kde jsou fotky ? a gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 no a ? :D kde jsou fotky ? a gratuluji Ostuda..má nový pškný přírůstek a žádné foto ..... skandál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Tak jsem ode dneška v klubu PAM112 Gratuluji! Jak se líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Teda - tolik lidí online? :-O Foto bude - špatným foťákem (3Mpix) snad zítra, za světla, dobrým (12Mpix) někdy v dubnu, až ho přivezou.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Tak jsem ode dneška v klubu PAM112 ...blahopřeju,dobrá volba...velice příjemně se nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 ... Pravda, díky tomu, že nemá vteřinovku, tak samozřejmě nemá ani COSC certifiát. Ale kdyby byly 112 v kartáčované oceli... COSC nemají, ale s vteřinovkou COSC nesouvisí.. Mám jiné hodinky s COSC, které také vteřinovku nemají, takže tvrzení je vyvráceno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 COSC nemají, ale s vteřinovkou COSC nesouvisí.. Mám jiné hodinky s COSC, které také vteřinovku nemají, takže tvrzení je vyvráceno :-) Já mám PAM 104 a ty COSC mají. To je netestují všechny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Já mám PAM 104 a ty COSC mají. To je netestují všechny? No jo, jenže ty máš základní kalibr 7750 a pam112 jsou na základu Unitasu a ten asi na COSC vyladit nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 No jo, jenže ty máš základní kalibr 7750 a pam112 jsou na základu Unitasu a ten asi na COSC vyladit nejde. Tak to sem nevěděl. Oni tam píšou kalibr OP III .... To bude nějaká kosmetická úprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se