People Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Exploiter dakujem, skvela praca. Vyzera to vyborne, este lepsie nez som cakal. Je dolezite podotknut, ze na obrazku to vyzera, ako placka, ale je potrebne si to predstavit v 3D. Tazko sa to sice vizualizuje ale hlbku a hru svetla si fakt musite domysliet.
People Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Plan na dalsie dni. Musime zisit aktualnost zoznamu zaujemcov. Nechat vsetkych zaujemcov hlasovat za 1. Vyber puzdra ternos vs military2. Podklad cifernika kontinenty vs abstraktny vzor (vid posledny navrh od exploitra)
parnistroj Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 eXploiter: cifernik vypada velmi zajimave, diky moc.Co ty kulate indexy v pouzdru military? Zadny spech, netlacim ohledne casu, jen bych to jednou rad videl (klidne za nejake tydny), protoze se mi zda, ze to stejne speje spise ke krivkam nez ke hranam. Dik jeste jednou.
eXploiter Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Exploiter dakujem, skvela praca. Vyzera to vyborne, este lepsie nez som cakal. Je dolezite podotknut, ze na obrazku to vyzera, ako placka, ale je potrebne si to predstavit v 3D. Tazko sa to sice vizualizuje ale hlbku a hru svetla si fakt musite domysliet.a pritom to tam nie je hodené len ako placka (obrazok dole), ale zvrchu to tak vyzerá eXploiter: cifernik vypada velmi zajimave, diky moc.Co ty kulate indexy v pouzdru military? Zadny spech, netlacim ohledne casu, jen bych to jednou rad videl (klidne za nejake tydny), protoze se mi zda, ze to stejne speje spise ke krivkam nez ke hranam. Dik jeste jednou.neviem či som dobre pochopil ako si to myslel s tými indexami... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tu je lepšie vidieť ako som to urobil (tie indexy si myslel aby boli zapustené ?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 nadherna praca, obdivujem tvoje schopnosti !Paci sa mi ten vyvoj. Urcite sa mi pozdava nejaky abstraktny podklad na ciferniku. Na mna je tento este stale prilis vyrazny a vlastne potlaca tie symboly, pripada mi tak indiansky (asi kvoli tym pierkam a vlnovkam). Nadalej sa prihovaram za nieco jednoduchsie. Styri zivly tam uz su, naco ich este duplikovat na ciferniku. Skor tam dat nieco piate, co ich bude doplnat. Iba moj nazor, samozrejme.
Saturnax Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ako piaty element skúste použiť "čas", zobrazený ako napr. špirála... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ako piaty element skúste použiť "čas", zobrazený ako napr. špirála...To by ovšem mohlo být dobré psycho.
Saturnax Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 To by ovšem mohlo být dobré psycho. Nemusí to byť práve tá priložená psychedelická špirála Možno by stačil len nejaký jednoduchý geometrický vzor.
Kostra Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Já jsem to myslel v dobrém, docela by mě zajímalo, jak by to na tom cifru působilo.
Freelander Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Za me,hned po svetadilech asi nejlepsi.Ty navrhy jsou vsechny pekny,obdivuji tyhle schopnosti ale take se primlouvam ty zivly neduplovat.
PaloZV Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 ...no na ten posledny by ste zlomili aj mna, moj nazor je ze by sa to ale hodilo do mohutnejsieho puzdra
McStinger Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 a pritom to tam nie je hodené len ako placka (obrazok dole), ale zvrchu to tak vyzerá neviem či som dobre pochopil ako si to myslel s tými indexami...Military0007_0003.png tu je lepšie vidieť ako som to urobil (tie indexy si myslel aby boli zapustené ?)Military0009_0003.png Pekná práca. Len tak zo srandy by som skúsil vyhádzať guličky a trojuholníčky, nechal snáď iba nenápadné minútové indexy, možno ani to nie. Ciferník griloš? alebo potlač "čiernou" superluminovou.
People Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Toto je zbierka poslednych navrhov. Na ich zaklade by som si predstavoval hlasovanie o vybere motivu/podkladu (kontinent vs abstrakt) na ciferniku a zaroven aj typu puzdra (military vs ternos)Je nutne urcit hlavny smer s ktorym bude suhlasit vacsina. Ked budeme mat jasno, pohneme sa dalej. Poprosil som Kasper-a nech spravi hlasovacie vlakno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Trošku to tady sleduju a velice se mi líbí varianta A1,ale ještě více by se mi líbila varianta A1,nebo spíše ciferník,s pouzdrem varianty A4.To by bylo super-ale PROBOHA vyměňte ty ručičky,ta jsou strašný
Kostra Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Jemně doladěná varianta CX (při troše sebezapření a zobrazení všech kontinentů i B1) jsou to jediné, co mě při shlédnutí tvého výběru zaujalo a co si dokážu představit na pazouře.
ivan_989 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 PODSTATNE doladeny variant Cx zaujima aj mna rozumej ak tam bude viacmenej uplne iny abstraktny cifernik v zmysle námetov co tu boli.
ivan_989 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Co kompromis? Okrúhle indexy ostanú a svetadiely pojdu prec ?
Sphinxx Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ivan, kompromis už proběhnul a sice upuštění od tématu Demon@Bells a jít do nového tématu eXploiter, který je super, tož tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se