Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

attachicon.gifsmer.jpg

zvacsil by som hlavne indexy, sekundovu rucicku treba este domysliet. Umiestnenie datumovky a oramovanie je detial. 

Otazka je farba cifernika a SPRAVNA GRILOS. 

-zemegulu by so nechal na dynku. 

edit: takto

attachicon.gifsmer2.jpg

To je docela pěkné, ale trochu mi vadí vteřinovka -- přijde mi, že se nehodí k ostatním :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno (upraveno)

K dnešní uzávěrce ankety jaké téma vás nejvíce oslovuje.

Vzhledem k tomu, že jsme si řekli, že do dalšího finále postupuje téma, které obsadí první a druhé místo a vzhledem ke zjištění, že třetí je úplně mimo hru, ponecháme anketu ke změnám hlasování v její aktuální podobě. Není žádoucí obracet se na zaneprázdněné módy s žádostí o úpravu a zároveň očekávat, že všichni kolegové budou opakovaně hlasovat o tom samém. Zároveň se přimlouvám za určení termínu, kdy se anketa definitivně uzavře a vyhodnotí se konečné vítězné téma. Tento termín by měl určit kolega Kasper.

Večer tedy jen oznámím veřejně známou věc - jaké téma vypadlo a není již pro něj od dnešní osmé hodiny večerní možnost hlasovat.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Dal bych tam nějaký nápis. Nahoru třeba Davosa a něco pěknýho do spodní části ciferníku

No já Ti nevím. Nehodil by se třeba nápis Automatic?

Odesláno (upraveno)

Z komunikácie s Davosou:

1. otázka: Je možné použiť kaliber z modelov Argonautic Dual Time alebo World Traveller aj v iných púzdrach z produkcie Davosa?

odpoveď: Nie je to možné kvôli konkrétnym rozmerom, muselo by sa spraviť nové púzdro

2. otázka: Kedy bude v produkcii a k dodaniu model Military s novým rozmerom 42 mm

odpoveď: V produkcii bude od jesene, k dodaniu v prvej polovici decembra/prosince

Na základe tejto odpovede som sa spýtal, či je ešte aktuálne pracovať zo 40 mm púzdrom - na odpoveď čakám

edit: tak medzičasom prišla odpoveď, že k dispozícii bude len 42 mm model Military

Ešte prebieha komunikácia ohľadom ciferníkov, či je možný tzv. slnečný brus - to mi dajú vedieť

Upraveno uživatelem Kasper
Odesláno

Kolegové, z důvodu nové akvizice, která přichází o dost dříve než jsem čekal a mění mé finanční priority, jsem nucen odstoupit z limitky a uvolňuji tímto č.3. v pořadníku. Přeji Vám ať se limitka povede co nejlépe, ať už směrem 4 elementů nebo směrem pilotním. 

Dění ve vlákně budu nadále, byť již jen jako pozorovatel, sledovat.

Odesláno (upraveno)

Rozmyslam ako zakomponovat zemegulu. Symboly nemozu by doookola zemegule, to vytvara dojem, ze dookola by mal byt vesmir, preto by som dal zemegulu na cely ficernik a symboly vlozil do nej. Cifernik by bol grilosovany. Predbezna predstava. Samozrejme, ze by to bolo jednej farby. Varianta pouzitia grilose bez zemegule je tiez cesta.

post-4368-0-51852100-1409144118.jpg

alebo nejaky iny typ zemegule. Grilosovana by bola len pevnina a oceany by ostali hladke. 

post-4368-0-64487400-1409144302_thumb.jpg

post-4368-0-06071500-1409144304_thumb.jpg

post-4368-0-31456200-1409144306_thumb.jpg

post-4368-0-51250000-1409144307.jpg

Upraveno uživatelem People
  • Dát hlas 2
Odesláno

Kolegové, z důvodu nové akvizice, která přichází o dost dříve než jsem čekal a mění mé finanční priority, jsem nucen odstoupit z limitky a uvolňuji tímto č.3. v pořadníku. Přeji Vám ať se limitka povede co nejlépe, ať už směrem 4 elementů nebo směrem pilotním. 

Dění ve vlákně budu nadále, byť již jen jako pozorovatel, sledovat.

Ondřeji odstraň ještě prosím svůj hlas v anketě, díky. A co to bude, mám se nechat překvapit, nebo to vyprdelíš :)

Odesláno (upraveno)

People, ten nápad se mi líbí a umim si to takhle představit. Z černý gilošovaný zeměkoule by pěkně vystupovaly indexy a hlavně stříbrný 3D symboly elementů. Fakt dobrej nápad.

Zároveň se vyhneme vesmíru jako něčemu opravdu náročnému na zpracování.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Dal jsem palec nahoru na Peoplův ciferníkový námět a pokud by se to povedlo plasticky ztvárnit, zakomponovat s těmi zmíněnými, stříbrnými 3D indexy a samotnými indexy časomíry, tak by to určitě bylo okouzlující :)

Odesláno (upraveno)

Neviem aka by sa tam hodila sekudnova rucicka. Lumi by som videl na takyto sposob ako ma eterna, teda pokial ide o hlavnej 4 symboly. Chyba nam taktiez minutovy veniec a okienko s datumom. Plus nejake logo, napisy. Idem do prace. Tak skuste nieco vymysliet.

832551d1348751690-eterna-kontiki-four-ha

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Ondřeji odstraň ještě prosím svůj hlas v anketě, díky. A co to bude, mám se nechat překvapit, nebo to vyp...líš :)

Odstraněno. 

Již brzy v chlubírně ... ;)

Odesláno

Ondřeji odstraň ještě prosím svůj hlas v anketě, díky. A co to bude, mám se nechat překvapit, nebo to vyp...líš :)

Tak to máš binec v hlasování. Máš tam 22 hlasů a jen 19 zájemců v poradovníku. Pořádek musí být :-)

Odesláno

Žiaľ nie všetci, ktorí hlasovali o téme sa zapísali do i poradovníka. Čo čiastočne ovplyvní i výsledok ankety. Započítavajú sa hlasy prihlásených záujemcov.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...