warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 ne se naopak ten tah bez koncovek libi. vidim za tim jasnou strategii - tudor dela neco neortodoxniho, co mozna bude nektere zakazniky s*at, ale pokud se to ujme, objevi se to v budoucnu i na konzervativnich roladach... Teď jsem asi pro spustu z Vás "objevil Ameriku", ale osobně jsem jsem si až nyní všiml, že tohle - pro mě po pravdě hnusný - zakoneční tahu bez koncovek, měly původní Black Bay, zatímco původní Rangery to měly normálně. Teď to z nějakýho mně neznámýho důvodu přehodili, viz : http://www.tudorwatch.com/#/en/heritage-black-bay/1954/
Exiztence Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Neví někdo cenovku na Rangery u Bechyněho ?
warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Neví někdo cenovku na Rangery u Bechyněho ? Sorry, byl jsem tam v podnělí, mám v hlavě ceny na Black Bay a Style. Na Rangery paní asi taky říkala, ale nejsem teď jistej. Každopádně by měly dorazit během září spolu se Style. Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem warann
IzTaPa Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 BB na tahu jsou tusim kolem 77, ranger na tahu bude o neco malo nize...
Exiztence Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Jj 70 / 77 za BB vim ale zajímali mě Rangery, já myslel že jsou levnější i na kůži..
warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Podle mě to opravdu bude níž, než ty BB.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Jaké z nich máte dojmy?
lolohh Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Co vím, tak ještě v Česku nejsou. Resp ještě nedorazily k Bechyněmu.
Lion Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) maxipesfik: se ho zeptej ne?? IzTaPaU Bechyneho maji nove rangery. Bohuzel jen verzi kuze/hadr. Tah snad zacatkem pristiho roku. Dnes, 15:02 Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Lion
lolohh Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Co vím, tak ještě v Česku nejsou. Resp ještě nedorazily k Bechyněmu.Tak evidentně vím blbě.
IzTaPa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Tak evidentně vím blbě. dorazily kolem treti - ve dverich jsem se srazil s kuryrem, kdyz jsem tam sel nechat trochu postelovat ty super kontiki...
Roman-ZA Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Su to paradne hodinky a krasne sadnu na ruku. Prijemny rozmer puzdra.
tano Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Stale od prvniho seznameni se mi hodne libi.
dwg Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 má je tady vůbec někdo? V prodejním vlákně se narozdíl od BB vůbec neobjevují. Původně jsem je zavrhnul ale možná jim dám ještě šanci. Jen na tom tahu je to opravdu hnus - na ten to prostě není dělaný.
tano Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 má je tady vůbec někdo? V prodejním vlákně se narozdíl od BB vůbec neobjevují. Původně jsem je zavrhnul ale možná jim dám ještě šanci. Jen na tom tahu je to opravdu hnus - na ten to prostě není dělaný.A vidis, mne se na tahu zrovna libi. Ty diru vidim jako vyhodu. Nebude dodrbane pouzdro od tahu a muzes paradne prehazovat na kuzi, nebo hadr. Jsou proste jine, nez ostatni.
dwg Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tohle je jedna z mála věcí, kde mám opravdu jasno.. tahy s dírou, tahy a meshe na pilotkách nebrat Nicmémě znovu mě dostihla ta jejich velikost.. vždyt už se to přece tak nějak obecne ví, že hodinky 39-40 vypadají líp..
tano Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tohle je jedna z mála věcí, kde mám opravdu jasno.. tahy s dírou, tahy a meshe na pilotkách nebrat Nicmémě znovu mě dostihla ta jejich velikost.. vždyt už se to přece tak nějak obecne ví, že hodinky 39-40 vypadají líp..Jasne to chapu, kazdy to mame jinak, ja bych urcite udelal vyjimku. Libi se mi to . Osobne mi neprijdou velike, tak akorat. Velikost 40 je super, ale radeji bych 41, nez 39. Na mou ruku je 39 asi uz malo.
Trebor0907 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Niesu zle, ale nejak mi to ani nepride ako Tudor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se