dawe009 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Co tak říct? Moje první (až se divím, že teprve teď) obchodování s kouzelníkem z dálného východu. Bylo mi velkou ctí, vše proběhlo naprosto parádně, jednal se mnou slušně i když jsem byl pod vlivem, groše poslal asi tři sekundy po sdělení čísla účtu, vše na nejvyšší úrovni bez nemístných návrhů..no prostě jsem byl tak unesen a potěšen, že jsem si ani nestihl všimnout, že mu posílám hodinky, co ani prodat nechci. Děkuji, bylo to perfektní a doufám, že si v nějaké lepší době připijeme. Absolutní chronogentleman a 100% doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Perfektní domluva a platba. Petra mohu jen doporučit. Díky za obchod.Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Obchod s Petrem mne naplnil radostí. Noblesní komunikace a bleskové odeslání je vzorovou ukázkou prodejce s velkým P. Díky moc, doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Akvizice nehodinkového druhu naprosto bez problémů, rychlá domluva, vyřízení, vstřícnost, i setkání na půli cesty, ve smluvenou dobu, za mě velký dík !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Moc díky za obchod. Vše dopadlo podle dohody. Jeden z dalších gentlemanů fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HydeNeo Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Díky moc za obchod , vše naprosto v pořádku a fér . Díky moc za vše a žij dlouho a blaze . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Opět vše cajk, díky za vstřícnost pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Skvelý, veľmi ústretový prístup aj komunikácia. Férové jednanie. Hodinky prišli zabalené v balíčku s protitankovými ambíciami Úplne bezproblémový obchod, odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se