Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předem všechny na tomto foru zdravím..

Díky tomuto foru jsem si vybral a pořídil tento sice starší kousek, ale dělá mi obrovskou radost :clap:

Jedná se o Seiko Monster SKX 779K   7S26

Na ruce vypadají perfektně.

Díky foru už taky pokukuju po nějakých úpravach :-)

Předešlý majitel mých hodinek vyškrábal černou barvu z číslic na lunetě, tak uvažuju nad novou lunetou...pokud nepůjde koupit tak to nějakým způsobem nabarvím zpět.

Dále bych chtěl pořídit original černý gumový pásek.

Odesláno

Nevite kde se da koupit nova luneta a cerny gumovy origo pasek? V Ostrave me nenapada nic kam bych pro to zasel.Vypada to decentneji bez tech vyraznych cislic, ale jsou to Monstra takze vyrazne byt musi, no ne? :-)

Odesláno

Pitris: v OV si pro to muzes zajit leda na postu ;) Jinymi slovy, budes to muset najit nekde na netu a objednat sam. V OV to tezko nekde koupis...

Odesláno

No je mi jasné, že v Ostravě nic neseženu :-) koukám různě po netu a zatím nic. Našel jsem gumový pásek u AZ Watch jinak nikde.No, luneta bude stát dost, místo toho radši pořídím safír.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Toto fórum je opravdu návykové, uvažuji už nad prodejem Monster a koupí SKX 007 nebo 009.Chtěl bych spíše něco co bude dobře vypadat na tahu, kůži i natu.Nechci mít troje hodinky a rozhodovat se ktere si vemu, už ted mám každé ráno problém :-) mám v plánu měnit jen pásky.Monstra se mi na kůži nelíbí.

• po měsících...
Odesláno

Chtěl bych vyzkoušet malou úpravičku své lunety a potřeboval bych ji bezpečně sundat.Bojím se použít sílu :-)

Poradí někdo amatérovi se sundáním tak abych to nepokakal? :-)

Odesláno

ta odstranena farba z lunety je najlepsi tuning na monstroch este dokonca pred vymenou skla za zafir! Must have! Ako na to? Asi si to pozrem a spravim....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...