Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Michale, díky.  Tak ještě jedna svatokrádež a dám na chvilku pokoj.

Ty Nautily jsou prostě úžasný budíky... (bonusový track - je to původně testovací fotka na nastavení blesků)

DSCF9621.jpg

Upraveno uživatelem mmako
Odesláno (upraveno)

Koukal jsem, že si tady spousta kolegů už dřív založila vlákno s historií. Tak něco málo historie - kdysi to tady bylo, pak asi zařvalo úložiště, tak oprášíme trochu té historie.

Ani jedny z nich už nemám....  Všechny měly perfektních 42mm (i ty Breitle - je to první generace, ty větší už měly na vteřinovce šipku, ne čtvereček). U každých se nakonec objevil nějaký racionální důvod, proč je za něco vyměnit. Hodinky, které jsem získal výměnou, pořád ještě mám - tak to snad taková škoda nebyla...

DSC_5369.jpg

Odesláno

Tamto byla sportovní sekce. Do obleku jsem střídal taky troje. Malé praktické.

Někde tu mám takové šílené povídání o tragickém příběhu jednoho chronomagora, asi to půjde najít. Tam je popsané, co a proč a jak. Sám jsem se dost nasmál, když jsem si to po sobě nedávno přečetl.

DSC_5375%2520%25281%2529.jpg

Odesláno (upraveno)

Teď mě napadlo, že obrovská část hodnoty těch hodinek - a jejich historie - spočívá v jiné věci...

Díky Datejustům jsem se seznámil s Jakubiskem. Díky GrandSeikům s Organicem. Vintange Omegy mne dostaly na kafe s Nigem. (Bondovky jsou od Dušáka, zajímavý pocit koupě nových hodinek se také nedá nahradit).  Zbytek zajistil můj tehdejší dvorní dealer z Komína :-)

Odesláno

Teď mě napadlo, že obrovská část hodnoty těch hodinek - a jejich historie - spočívá v jiné věci...

To je hezky řečeno.

Poznat zde osobně dost rovných chlapů je skoro tak dobrá zkušenost, jako mít Reversa a Brequety :D

Odesláno

Tak teď už je to zcela jistě moje nové nejoblíbenější vlákno :)

Parádně vygradované a glosované příspěvky. Dobře to do nás pereš.

Překvapuje mě a obdivuji jednu věc - že jsi měl vždycky skvělý hodinkový vkus  :notworthy:

Ať to byla jakákoliv sestava, vždycky super.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Venku je zase hnusně. Ruka bolí. Tak tady to máte.

Unity Jules Verne. Říkal jsem si, že by třeba bodnul malý kvíz "co je to za hodinky z profilu?"

DSCF9711.jpg

Tu fotku neberte vážně. Spíš "technologický test" - jeden blesk, jedna čtvrtka, krabice, pár kostiček lega a černý sáček od pásku.

Technologický test II - "černé těleso" - je už trošku provokace.

DSCF9690.jpg

Odesláno

Ty Datejusty byly docela promiskuitní hodinky, začalo to u Jakubiska, ty jsi je měl, z dalších členů je měl Iztapa, Sibiř, Chosef76. PepeKarita, St1g a teď jsou u mě :-)

Nevíš kdo k nim pořizoval krabičku?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...