mmako Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Díky za všechny pochvaly. Ještě se tady pár kousků najde. Přemýšlel jsem, jestli sem dávat třeba tuhle - aby se někdo nepohoršil. Ale zase co už. Říkal jsem si, že takhle nějak mohl upgradovat James Bond, kdyby se tolik nepodřizoval módním trendům a product placementu... Snad nevadí, že si plevelím vlákno sám. Rolex GMT Master II. Bez nože.
warann Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Tak to už fakt asi nedám . No nic, ještě jedna gratulace převeliká
Návštěvník Kamil Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Jakožto známý příznivce UN musím poznamenat, že v chronu mi nějak nesedí. Naopak Blancpainy jsou bomba, prostě klasika.
habadej Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Jedním slovem "nádhera". Oceňuji jak se umíš zabavit, když se nudíš. 1
mmako Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 warann: simtě, co bys dělal, kdyby jich bylo víc? :-) Rolex Oyster číslo číslo, já jim říkám prostě nodate. Ciferník se hodně blíží Explorerům I, i když mají samozřejmě "oblekové" uspořádání (ciferník - na dvanáctce korunka, ne trojúhelník, na tahu spona bez pojistky, pochopitelně jiný kalibr). Ale zase mají lumi i v těch číslech...
Karussell Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Neskutečný vlákno. Vždycky, když už si myslím, že to nemůže být lepší, tak sem přistane další pecka
mmako Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Jsem se, ehm, nudil i večer. Ale přiznávám, že už nemám sílu ty hodinky ani opucovat, než je vyfotím. Natož se v těch fotkách nějak vrtat... To vrtání se bych asi i zvládnul, to oprašování jednou rukou jde dost špatně. Tak snad se to snese. Kdyby šel kolem nějaký admin, tak ať možná to vlákno přejmenuje nějak smysluplně - víceméně jakkoli, protože název asi přestává platit.
mmako Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 První fotkou se vrátím k tomu Bondovi. Celá série se od těch rolád a ppkčka dostala spíš někam sem. Ani nevím, jestli mě to mrzí, nebo baví. Ale takhle nějak se ten hoch teď chová - bez ohledu na to, čím ho ověsí... Breitling Airwolf. Spyderco S. Walther PPS. Hodinky jsou výsledkem úvahy, že když už letecké a s machrindexem (který neexistuje), tak ať je to co nejnabušenější kolotoč. No ne? Třeba to, že jsou displeje vidět i s nočním viděním, to se hodí prakticky denně. 1
mmako Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 I když to děravé Spyderco je strašně nepraktické. Prořezávání se skoro nedá vyčistit. Takže James by si asi vzal nějaké jiné.
Ondrej71 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Perfektní fotky Hodinky všechny skvělé, nejvíc mě berou ty UN, nádhera!
mmako Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 No a pro dnešek poslední - občas tvůrci nechají Bonda použít nějakou specialitu. Třeba větší ráži, může se to hodit. Tohle by mu nejspíš půjčil kamarád Felix z druhé strany louže... No a taky je při opření o ty zásobníky líp vidět na ciferník.
Arthur N. Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 jojo ty UN můžeš fotit ze všech úhlů, už se těším
African Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Fajnové hodinky i fotky, klobouk dolů :-) všechny super, ale BP tedy nr.1
LovecK Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Tohle je super vlakno a tesim se na pokracovani... Pokud teda bude... Upraveno 1. září 2014 uživatelem LovecK
F.B. Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tak som zvedavý, čo za esá ešte vytiahneš z rukáva :-) Zatiaľ díky za super žrádlo! F.
vojtano Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Perfektni fotky. Tesim se na dalsi prispevky
mmako Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Já se omlouvám, že si z toho trošku dělám legraci, ale nemůžu jinak. Pod vlivem jiných diskusních serverů jsem se pokusil vytvořit z domácích zásob nejtaktičtější fotku všech dob. Moje oblečení do nepohody je bohužel většinou červené, takže to není moc combat. Tak alespoň pěnová výplň z fakt husto-krutého taktického kufru... (tedy podle mých puberťáků se už "husto-krutý" neříká, teď je to "křovinně-děsivý"). Casio Mudman netřeba představovat. Fallkniven F1, Zippo, Ledwave baterka (tam jinde je to tedy "taktická svítilna" - s tímhle názvem to asi víc a dál svítí), kousek brašničky Maxpedition, ve které nosím baterku, zápisník, několik obyč tužek IKEA, geocoiny a jiné haraburdí na geocaching... A už budu hodný při úterku. Upraveno 2. září 2014 uživatelem mmako
jarek.s Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tva ruka v gypsu mne mrzi, ale alespon jsme se mohli pokochat nadhernymi fotkami. A nerikej, ze jsi je fotil iPhonem, co? ;-)
mmako Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Jarek: skoro, objektiv 35/2.0 je tomu docela blízko... ale mašinka není důležitá, hlavně, že je legrace... Nicméně je to výzva, jeslti vydrží počasí, tak to tím iPhonem zkusím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se