Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

To nevím ale kolem vede cyklotrasa.

do ulice přes to natáhni nějakej hadrovej bilbord a je to .... každej měsíc to můžeš měnit ..... třeba tendle by byl dobrej

Odesláno

K těm rychlým pruhům. Nevím jak vypadá dům, ale obecně se dá říct, že je to hnusné a brzo se to okouká. Ale se mnou je to těžké, když jsem ten architekt, my tomu stejnak nerozumíme :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

K těm rychlým pruhům. Nevím jak vypadá dům, ale obecně se dá říct, že je to hnusné a brzo se to okouká. Ale se mnou je to těžké, když jsem ten architekt, my tomu stejnak nerozumíme :-)

A tak já těma rychlejma pruhama nemyslím zas hned nějakou divočinu. Akorát se mi zdá, že si dřív lidi s fasádou víc vyhráli, než to kolem dokola natřít na světle fialovo a hotovo.

Odesláno

tvl, kdyz mluvi pani, to je za trest. my mame skleneny dvere za sestinasobek vobycejnech, vanu ve tvaru kvetinace o vaze 140kg se specialni vyztuzenou podlahou a k tomu stojici baterku za sileny prachy a s silenejma komplikacema, ted vymejsli akorat jakej plot..

Napadá mě citace ze Starých pověstí českých.

"Hanba muzům, kterým žena vládne." :)

Nemáš foto té vany? To mě fakt zaujalo :)

Odesláno

tvl, kdyz mluvi pani, to je za trest. my mame skleneny dvere za sestinasobek vobycejnech, vanu ve tvaru kvetinace o vaze 140kg se specialni vyztuzenou podlahou a k tomu stojici baterku za sileny prachy a s silenejma komplikacema, ted vymejsli akorat jakej plot..

A jak to je u vás s koulema ? :lol2: leda že jsi se dobře voženil :lol2:

Odesláno

Taky zrovna stavíme... žena je naštěstí rozumná a vybrala s architektkou bílou fasádu, ale zase si ujeli na interiérových dveřích, oknech a tak to si člověk nevybere...

Odesláno

Ešte k tej fasade davaj pozor aj na svetelny index farby. Lebo sa moze stat Ze polystyrén ti odporučia dvakrát presietkovat kvoli prehrievaniu omietky.

My máme dve farby (biela a sivá ) lebo architektúra domu si dvojkombinaciu priam pytala ake trvalo mesiace kým sme vybrali aku bielu a aku sivu.

Odesláno

A to já mám eště zlomyslnou pani a ta si je schopná vymyslet úplnou p..ovinu.

To znám, máš na výběr dvě možnosti:

- uděláš to podle ní a bude tě to štvát až do rozvodu nebo do smrti

- neuděláš to podle ni a bude tě ona prudit až do rozvodu nebo do smrti

Vyber si :death:

Odesláno

No, v ulici máme toto.

No ty wole to je teda mazec. Takhle nějak jsme malovali na vojně maskovacíma barvama V3S ku. Ale nebylo to podle pravítka a hlavně jsme to z ní zase umyli. :eek:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

im_zita_laguna_enl.jpg

Sorofon ale todle imho je picovina jako do designovyhlo hotelu a teda hlavne nevim, co to ma co do cineni s fasadou. Resp. vim ale tendle smer me fakt nezajima, pardon.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...