Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 To nevím ale kolem vede cyklotrasa.
JaRooN Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Občas je všechno postavené na hlavu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 To nevím ale kolem vede cyklotrasa.do ulice přes to natáhni nějakej hadrovej bilbord a je to .... každej měsíc to můžeš měnit ..... třeba tendle by byl dobrej
montemar Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 (upraveno) tak u nas manzelka vymyslela ruzny barvy, šambrány a tak, ale prosadil jsem bílou a jsem za to rad.. Upraveno 2. září 2014 uživatelem montemar
adamo Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 K těm rychlým pruhům. Nevím jak vypadá dům, ale obecně se dá říct, že je to hnusné a brzo se to okouká. Ale se mnou je to těžké, když jsem ten architekt, my tomu stejnak nerozumíme :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 K těm rychlým pruhům. Nevím jak vypadá dům, ale obecně se dá říct, že je to hnusné a brzo se to okouká. Ale se mnou je to těžké, když jsem ten architekt, my tomu stejnak nerozumíme :-)A tak já těma rychlejma pruhama nemyslím zas hned nějakou divočinu. Akorát se mi zdá, že si dřív lidi s fasádou víc vyhráli, než to kolem dokola natřít na světle fialovo a hotovo.
NIGHTinGALE Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 tvl, kdyz mluvi pani, to je za trest. my mame skleneny dvere za sestinasobek vobycejnech, vanu ve tvaru kvetinace o vaze 140kg se specialni vyztuzenou podlahou a k tomu stojici baterku za sileny prachy a s silenejma komplikacema, ted vymejsli akorat jakej plot.. Napadá mě citace ze Starých pověstí českých."Hanba muzům, kterým žena vládne." Nemáš foto té vany? To mě fakt zaujalo
M3maniac Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 tvl, kdyz mluvi pani, to je za trest. my mame skleneny dvere za sestinasobek vobycejnech, vanu ve tvaru kvetinace o vaze 140kg se specialni vyztuzenou podlahou a k tomu stojici baterku za sileny prachy a s silenejma komplikacema, ted vymejsli akorat jakej plot..A jak to je u vás s koulema ? leda že jsi se dobře voženil
Kat251 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Taky zrovna stavíme... žena je naštěstí rozumná a vybrala s architektkou bílou fasádu, ale zase si ujeli na interiérových dveřích, oknech a tak to si člověk nevybere...
mondeo2 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 náhodou je to luxusní, jen mi tam chybí po podlaze rozházený špinavý monterky ponožky a zmuchlaný slipy, pak by to bylo i útulný..........
adamo Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Hezká vana, jen potřebuje koupelnu alespoň 20m2 :-)
Bobisek Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 To je reálná fotka od vás nebo jen ukázka modelu vany?
gorlo Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 To je ta stojící baterie, u které jsem kroutil hlavou, když jsem viděl v katalogu cenu.
ivan_989 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Ešte k tej fasade davaj pozor aj na svetelny index farby. Lebo sa moze stat Ze polystyrén ti odporučia dvakrát presietkovat kvoli prehrievaniu omietky.My máme dve farby (biela a sivá ) lebo architektúra domu si dvojkombinaciu priam pytala ake trvalo mesiace kým sme vybrali aku bielu a aku sivu.
Dali Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 A to já mám eště zlomyslnou pani a ta si je schopná vymyslet úplnou p..ovinu.To znám, máš na výběr dvě možnosti:- uděláš to podle ní a bude tě to štvát až do rozvodu nebo do smrti- neuděláš to podle ni a bude tě ona prudit až do rozvodu nebo do smrti Vyber si
Dali Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 No, v ulici máme toto.No ty wole to je teda mazec. Takhle nějak jsme malovali na vojně maskovacíma barvama V3S ku. Ale nebylo to podle pravítka a hlavně jsme to z ní zase umyli.
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Sorofon ale todle imho je picovina jako do designovyhlo hotelu a teda hlavne nevim, co to ma co do cineni s fasadou. Resp. vim ale tendle smer me fakt nezajima, pardon.
CEGY Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Jak se k ty sprse pripevnuje zaves na sprchovani?
sibirnaya Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Night chtel fotku vany, tohle je vona. baterka je taky tahle. interier neni muj, ten se teprv dela. a navrh my fasady je tenhle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se