Pavel K. Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Pár dalších fotek z dnešní procházky k voděa dvě pod vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Pár fotek z dnešní procházkyu vodymon12.jpgmon11.jpgve voděmon4.jpgmon5.jpgpod vodoumon6.jpgmon7.jpgu pivamon10.jpgCo ta bublinka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Nový přírustek BFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 A Fortisky s novým obutím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Pavle,tem fortisum to fakt slusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Nový přírustek BFSs2.jpgs6.jpgs4.jpgs5.jpgs3.jpgTie Seika su velka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Pavle,tem fortisum to fakt slusi.To jo, už se těším na příští léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Tie Seika su velka parada Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Opravdu povedené fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Zjistil jsem, že byly vyrobeny v měsící a roce, kdy mě bylo čtyřicet. Takže to jsou vlastně takový "výroční" hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 no konecne mas vlakno, budem sem rad chodit co vravis na ten oranzovy silikon? dobry, co? kiezby aj cierny bol ten isty material...a na BFS sa mozes vyhrat s remenmi, poriadne chlapske univerzalky, velmi vydarene hodinky.mame velmi podobny vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Dík. Ten oranžovej silikon nemá chybu, ale užiju si ho spíš v létě.Ty Seika jsou na na střídání řemenů ideální. Kůže jim sluší ve všemožnejch variantách a navíc šířka 24mm se mě moc líbí. Mám rád širší řemeny. Už mám na cestě tento http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23113h1824s1830-Watch-strap-Reims-24.htmlA pak bych si představoval nějakej vintage look ala Zrno apod.Je neuvěřitelný, kolik takový levný hodinky udělaj radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ono ne vždy levné znamená špatné a tady se to přesně potvrdilo, todle jsou jedny z nej Seik jaké jsem zatím viděl, přiznám se, že jsem do teď ani neznal, ale jsou vážně fantastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Me se rovnez libi, to je asi tim, ze mam pro Seiko slabost. Chlapi, copak je to za model, sorry, ja ho neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Gratulace k těm Seiků, mně bohužel nedávno z BFS o chlup utekly SNKF05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Jo, 05 mi taky jednou utekly. No a nedávno byly na ebay za 250 euro... Tyhle jsou ale taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Me se rovnez libi, to je asi tim, ze mam pro Seiko slabost. Chlapi, copak je to za model, sorry, ja ho neznam SNKF 11, a minutový okruží mají z SNKF 07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 SNKF 11, a minutový okruží mají z SNKF 07Diky Pablo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Tak včera dorazil první nový řemen, dnes jsem ho nasadil, a tady je výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Je paradni a sedne skvele k cifru, gratuluji. Vypada, ze zvladne i nejakou tu vlhkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se