michalval Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Další XL-Tronic Modrý cifr, "Zeniťácký" datum mezi 4 a 5, to všechno je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Je to tady ňáký mrtvý.Dnes Certina "funglovky". Škoda, že nesvítí sluníčko, aby se rozsvítil cifr.Datum již seřízeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Hmmm, ty jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Vintazni Certina jsou obecne dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Díky kluci. Přišly ke mě nové, fólie jsem sundával sám. Doufám, že vydrží netknuté - nosím jen v neděli do kostela a k obleku Ještě jedno foto aspoň trochu na světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Bzučíme Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) ...nevím, jestli to tady už někdo nedal, ale snad to nebude vadit: http://www.decadecounter.com/accutron/clones.htm A jeden, co jich má plnou kabelku: https://www.instagram.com/mjollnir/ Upraveno 20. května 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 jedna archivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Přidávám se do klubu. Narazil jsem na jednu aukci v Holandsku necelé dvě minuty před koncem, tak to bylo takové dost emotivni rozhodnutí. A teď mám krásné bzučivé otloukánky ze vznešené rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Přidávám se do klubu. Narazil jsem na jednu aukci v Holandsku necelé dvě minuty před koncem, tak to bylo takové dost emotivni rozhodnutí. A teď mám krásné bzučivé otloukánky ze vznešené rodiny Moc hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Krásné .) Už se těším, až je uvidím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Nezbývá nic jiného než gratulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Díky chlapi, a Jeronimo, ty tvoje f300 ti moc slušej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Ty Universal Geneve jsou opravdu hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 tyhle Certiny funglovky nejsou, ale zase jsou to jedny z mály vintážek na pořádnou chlapskou ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 tyhle Certiny funglovky nejsou, ale zase jsou to jedny z mály vintážek na pořádnou chlapskou ruku :-) Navíc opradvdu TOP model z té doby. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Také to víkendové bzučanie. Mimochodom, púzdro 40 mm Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Převléknuty do kůže (z autorské dílny habadeje - Jirkovi řemeny mohu jen doporučit). Zajímavá je rozteč 24mm na hodinkách, které mají průměr 37mm. Asi si zvyknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Jejda, jsem si ani nevšiml, že se sem nějak minule nedostaly žádné fotky. Tak se omlouvám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 A ještě jedna z dnešního odpoledne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se