Pony Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No cetl jsem zamysleni nad podstatou fungovani Apple watch a tim ze je beh aplikaci offloadnut do iphonu tak byt to je jiste omezeni (oproti android wear - kde jsou hodinky stand alone a aplikace bezi na nich) , ale hlavni devizou tohoto reseni je pomale moralni zaostavani hardware hodinek.No z mého čistě subjektivního názoru si dovolím nesouhlasit. Zaostávání hodinek (i když myšleno morální) bude ještě před vydáním následující verze. K tomuto bude stačit přidání třeba jen jakéhokoli dalšího senzoru. To že jsou hodinky vesněs "hloupé" je pro mě jen taková znouze cnost. Naopak - moje preference je netahat k hodinkám telefon, pokud je to skoro podmínkou je to nepraktické. Pokud bych uvažoval o jejich nákupu z důvodu měření - senzorů, tak z hlediska např. běhu to nemá žádnou přidanou hodnotu a jen tahám další krám. V případě snahy o celodenní měření pak musím oželet monitoring spánku nebo denní úsek neboť nabijím. A to den co den - neskutečně otravné. Pripočtu-li design (nějak mě neoslovil) tak mě to jako Apple fandu nechává tento výtvor zcela klidným. Netvrdím však, že se budou prodávat špatně, spousta borců na ně bude stát nejspíš i frontu. Uvedením tohoto výrobku je potřebné z hlediska vhodné doby - teď je to především "hype" vlna, ale hlavně z důvodu vzniku aplikací třetích stran - to bude hlavně určovat úspěch ťé které platformy. Každopádně je to revoluční myšlenka, která se postupně naplní - měřit nepřetržitě vše a následně to dokázát správně vyhodnotit a interpretovat. Má to však druhou stranu mince (ve smyslu vymikající sluha ale zlý pán) - představu zneužití vysoce citlivých osobních informací. Mnozí se nedokáží přenést přes mnohem banálnější nebezpečí současného digitálního svět, toto půjde však mnohem dál;)
jrov Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Jsou ip67 takze strikajici voda pod tlakem. Dest je ok, sprcha si myslim taky - koupani nejspise ne e. To by musely byt ip68 tam je garantovany ponor pod hladinu na delsi dobu
jrov Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Design je ciste subjektivni vec, kazdopadne Sony udelalo hezke hodinky ale proste pusobi lacine, a dobijeni to je ulet, je potreba vyndat ucpavku a narvat ze spodu do hodinek usb kabel ... Ostatne to je problem vsech ostatnich hodinek ze maji klasicky konektor...
ava Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 No tohle ve zlatě je omyl na entou Aby to nevypadalo jako hračka, tak min 600USD. Nevím, nevím.
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Bída. Vůbec nechápu smysl dnešního eventu, když neřekli nic nového.
ava Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Jsem fanda Applu, ale co se tam děje poslední dobou.
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Zdražování jim jde dobře :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 No vždyť už to tak skoro je i na burze. Tohle je ale praxe i u xboxu nebo playstationu a další spotřební elektroniky.
frankie-s Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Bída. Vůbec nechápu smysl dnešního eventu, když neřekli nic nového. Ono asi není úplně prdel připravit launch nového produktu. Z nových materiálů, v různých velikostech... prý připravujou 6 milionu kusů. Konkurence vypustila hodinky o rok dříve, ale jsou nedotažené. Oni zkouší něco jiného - pusit všestraně vyladěný produkt. To zabere nějaký čas osobně mám pro to pochopení.
organic Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Jsem Apple ovce asi čtvrt roku, bo jsem dostal služební iPhone. Ze začátku jsem zuřil, ale zvykl jsem si, i když nejsem 100% spokojený.Ale Apple watche nechápu. Který milovník mechanických hodinek sundá své (Rolexy, Panerai - dosaď si co chceš) dobrovolně a nasadí si toto? Je vás tu hodně?
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Není sranda připravit launch produktu, který je horší než konkurence a je mnohem dražší. Taky jsem fanoušek Applu, ale toto je víc než zřejmé. Bohužel se opět najdou masy lidí, pro které to bude modla. Apple by potřeboval dostat trochu přes čumák, aby pochopili, že se mají víc snažit.
exBURN Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Kluci omluvte mě ale dlouho jsem neviděl nic trapnějšího než borku trénující na maraton s pádlem připnutným na rameni a s hodinkama na ruce. To jakože cože? to jako vážně musí být neustále v dosahu iphone jinak pešek? A to odpovídání na sms obrázkem veseléjo křečka? Jako fakt se mi to nezdálo?
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Může za ní jezdit trenér na kole s Iphonem v kapse ;-)
tmoris Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 mozna se pletu, ale uz nejsem akcionarem
tic-tac Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Ja myslim, ze spousta lidi, co se pysni napriklad hodinkama Emporio Armani si takovou blbost k vanocum na splatky koupi. Predpokladam, ze nikdo z fora neodlozi sve stavajici hodinky kvuli predrazene a nedotazene hracce. Mne osobne predstava sdilet svuj srdecni tep spise desi.Pro pobaveni a bez povoleni anonymniho autora z diskuse na mobilmanii davam velmi vystizny citat z diskuse pod clankem: Navíc mi pořád uniká smysl těch hodinek. Takže apple zvětší iphony - jen proto, abychom je mohli nechat válet se v tašce a namísto toho šmrdlat po pididisplayi hodinek? Eh?
frankie-s Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Kluci omluvte mě ale dlouho jsem neviděl nic trapnějšího než borku trénující na maraton s pádlem připnutným na rameni a s hodinkama na ruce. To jakože cože? to jako vážně musí být neustále v dosahu iphone jinak pešek?A to odpovídání na sms obrázkem veseléjo křečka? Jako fakt se mi to nezdálo?:-))) pak když běžela tak už měla samotné hodinky. veselého křečka jsem nechytil, musím si ho dát ze záznamu :-)))
frankie-s Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 já si je určitě objednám. A odložím svoje omegy a budu nosit jablko. Jsem na to zvědavý, jaký to bude pocit :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se